metalpirat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.05.2009
- Poena
- 320
Sta preporucujete da uzmem, a da nije Iphone. HTC, Sony ili LG?
N8 vs galaxy ili bilo koji android u toj cenovnoj klasi?!! Uvek android. Pa ne kupuje se telefon zbog kamere. Kupi galaxy za 300e i za 50e neki fotoaparat ako ces da slikas i neces nikad pomosliti na nokiu.
rekoh ti ja da nije mnogo veci u odnosu na Desire 🙂Uporedio ih, onako u foliji, Galaxy je primetno lakši i tanji, a samo malo veći. Probao sam kratko Galaxy "za drndanje" koji imaju u radnji.
Sta preporucujete da uzmem, a da nije Iphone. HTC, Sony ili LG?
@manve Koliko traje punjenje baterije na tvojoj N8? Kada se baterija skroz isprazni pa da se napuni do kraja koliko joj treba?
DA IMA TACKA. Ovako Meni su neki ljudi naveli da uzmem HTC D.S tu je problem da sve sto pronadjem na netu i pogledam koliko kosta ok ali kada pozovem uglavnom kazu da nemaju. One cene na mobilnisvet nisu normalne. Gledam cene na zapadu uglavnom su telefoni za 100 do 200e jeftiniji. Sonyericsson ARC 5xxe mislim da je preterano. http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2445/HTC/Desire Da li su ovo realne cene telefona. Nisam primetio da se krece u rangu do 350e. O ovome ja prica, a ljudi govore drugacije. Gde ima da se kupi za 300e? Gledao sam samsung galaxsy s cena je bila oko 40.000 dinara.
250e samo me zanima da li se isplati uzeti to cudo.
S ovim se slažem, posebno jer je izašao Galaxy S II koji se intenzivno reklamira u Srbiji, što je pritisak na cenu prethodnog modela. Mislim da je najisplativije kupiti polovan koji je još pod regularnom garancijom (zna se onda i koliko je star), i sa radnom garancijom od par dana.galaxy do kraja meseca ce doci do nekih 300 eura nov dosta njih sam video po mesec, dva starih koji prodaju po ceni od 220 do 260 jura ima svega samo malo procunjati
ja u zivotu nebi uzeo tako telefon preko nekog operatera, to se ne ispati nikako, platite 2 telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari