Šta je novo?

Telefon do 350e

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
Sta preporucujete da uzmem, a da nije Iphone. HTC, Sony ili LG?

Budi ti alergičan koliko hoćeš, ali to je trenutno najbolji telefon za te pare. To ti ja kažem kao vlasnik htca. Ako ti je bitan kvalitet izrade, a ne hardver, onda desire s (nemoj da me shvatiš pogrešno, nije ni on slab).

Ttalk.

ma koristio sam i ja samsung telefone i htc i lg i svi su oni ok. Cak sam jedno vreme i windows phone 7 koristio i jos mi nije jasno na ste se to ljudi toliko zale. Meni je tih mesec dana koliko sam ga koristio delovao fino. Razmisljao sam o tom htc S telefonu. Kopam i citam upravo sta ostali kazu i kakva su iskustva.

Pa htc "Desire s" ti je ustvari nekadasnji "Desire" koji je doveden do savrsenstva -Quietly Brilliant 😛. Ne mozes tu pogresiti sa kupovinom istog.

Poslednja izmena:
A i bilo je na mobilnomsvetu za 350-370 nov...pricam za prethodnih par nedelja

pa uzmi uz ugovornu obavezu, ako koristis telefon nadji ok paket pa vidi da li ti se isplati. legalno uzmes telefon, garancija i sve ostalo imas zagarantovano

Ima po oglasima LG Optimus 2X za 350 €. Zver od telefona, ali je veliko pitanje da li će te zapasti faličan primerak, a većina (ogromna?) je takva (problem sa restartovanjem) 🙁.

Cene HTC telefona su prenaduvane u Srbiji! Ni jedan proizvođač nema toliko naduvane cene. Da ne bude zabune, govorim o legalnoj kupovini što preko operatera što preko maloprodaje. Meni je to dovoljan razlog da nikada ne kupim ni jedan HTC jer se uvoznik ponaša previše alavo.

Pa mislim da je za tu cenu trenutno dobar ako ne i najbolji izbor ako hoce cvrst, brz, stabilan telefon sa najboljom kamerom. Naravno ako mu symbian ne smeta.
Meni kao dugogodisnjem korisniku svakako ne smeta, a uskoro dolazi i anna symbian update tako da ce biti jos bolje.

I ja sam alergican na samsung ali galaxy bukvalno ubija kako radi a sto se dizajna tice isuvise je diskutabilno oko toga, po meni savrsen, nekom mozda ne. Ali i dalje tvrdim trenutno je best buy, naravno, ne zato sto ga ja posedujem 😀

Tapatalk Pro by Samsung Galaxy S

N8 vs galaxy ili bilo koji android u toj cenovnoj klasi?!! Uvek android. Pa ne kupuje se telefon zbog kamere. Kupi galaxy za 300e i za 50e neki fotoaparat ako ces da slikas i neces nikad pomosliti na nokiu.

Iskreno android me je tako smorio! Nemam nista protiv i sam koristim Galaxy S vec pola godine ali sta je toliko revolucionarno i novo? Mislim da nemaju sta vise da izmisle.
Znam 95% vas se nece sloziti ali na kraju shvatis da te vaki os smori. Na prvu loptu si odusevljen i isprobas sve moguce aplikacije, igrice... i nakon nekog vremena koristis telefon kao i svaki drugi.
Sve ovo Tegra 2, Tegra 4 novi telefoni svakog meseca me smara zesce.
Evo Viewpad 10s me je smorio zesce ne znam sta cu sa njim.

I onda zato sto je tebe smorio android ti preporucujes symbian🙂

Ne, kada sam preporucio N8 nisam preporucio symbian vec N8!
Rekao sam ako coveku ne smeta symbian da je to za tu cenu dobar izbor, jer cena N8-ice je dosta pala zadnjih mesec, dva. Lepo je rekao da nije iphone, htc, sony i lg!
Sta drugo preporuciti za tu cenu kada N8 moze da se nadje za 350e? Ako moze za tu cenu neka uzme Galaxy S nemam nista protiv, ja sam kategoricki protiv kupovine polovniih telefona. I kada su mu ga preporucili on kaze "Nesto sam alergican na Samsung" pa sta drugo preporuciti coveku? Ubedjivati ga svim silama da kupi Galaxy S?

I da, mogu da preporucim i Symbian zasto da ne? Da li si probao Symbian^3?

Poslednja izmena:
Probao sam symbian 3, i nema napretka. Sve je isto. Za 350e, ima novo sve osim iphone-a. Desire,desire hd,galaxy s, optimus 2x, sta god pozeli moze naci za te pare,a sve je bolje od n8.

Ok ako je rekao da nece nista od toga,ali mu lepo kazes: svi su bolji od n8,a ti ako bas hoces da bacis tolike pare,baci ih 😀

Poslednja izmena:
Ja sam probao E7 (probao sam i C7) u telenoru (čačkao sam ga pola sata) i smorio sam se žestoko, pa ja ono ne bi mogao da koristim nikako, mislim bio je symbian super ali ne na touch screen telefonima.

A gde ima DHD i O 2x za te pare??
Bice anna mnogo bolja od ^3!

@ceftriaxone I ponavljam kako sam ja razumeo NECE htc, lg... i ostale! Da nije tako ne bih ni preporucio N8.

Poslednja izmena:
Nema potrebe da vices. Rekao je nece ako ne mora,tj. ako ima rsto bolje.

Gde ima? Proguglaj malo,pa ces naci 😉

Ima kod sanera svasta!!! Legalno bas i nema. Sve to po oglasima sto pise Htc DHD ili DS za male pare je samo slovo na papiru ili na netu. Kada pozovem svi isto odgovaraju, nema trenutno pozovi za par dana. HAHA!!!! Uglavnom sam naveo da ne bi IPhone verziju. Ostalo moze i da prodje, Mada opet meni su sve te marke iste. Imao sam dva HTC telefona i oba su crkla, HTC TUCH HD crko ekran, mislim ne reaguje, HTC HD2 Crko ekran totalno. SVe u svemu kod nas su cene prevelike za sve te telefone. Cekacu jos malo.

Da li neko ima iskustvo sa SONYERICSSON telefonima? Tu marku sam obozavao, ali nista od ovoga sto sada izbacuju nisam video ili koristio.

:/

sta?

meni nikad niko nije rekao da pozovem za par dana...uglavnom na mobillnomsvetu ako neko da oglas i broj telefona, bude samo da je vec prodao kad nazovem... :/
i da, ako pise na mobilnom svetu 360 telefon, to u najvecem broju slucajeva znaci 350ako mu odmah das, cesto i manje ako mu je hitno da proda ili voli da se cenjka 🙂
retko je u oglasima telefon od npr 360 upravo 360 🙂

Sta preporucujete da uzmem, a da nije Iphone. HTC, Sony ili LG?
Juče sam bio u prvoj prodavnici na koju sam naišao jer se dvoumim između HTD Desire i Samsung Galaxy S, pa sam hteo da ih vidim istovremeno uživo. Desire je 320e a Galaxy S 330e. Sve u original kutijama, neotpakovano, full oprema, miriše novo, garancija, otključani. Oba ispod 350e, bez ugovorne obaveze, naravno. Case closed 🙂.

Uporedio ih, onako u foliji, Galaxy je primetno lakši i tanji, a samo malo veći. Probao sam kratko Galaxy "za drndanje" koji imaju u radnji.

Nazad
Vrh Dno