metalpirat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.05.2009
- Poena
- 320
Sta preporucujete da uzmem, a da nije Iphone. HTC, Sony ili LG?
Извини,зашто се не исплати? Ја сваког месеца обрни окрени плаћам 1500-2000 рачун. Зашто не бих телефон који је 550е платио 350е или мање?
Плус имам двогодишњу гаранцију...
tako dabilo koja radnja da ti da i 6 meseci ti sa fiskalnim racunom mozes da odes i posle godinu i po dana i da se pozoves na zakon, ako ne prihvate kazi da ces da zoves inspekciju i odmah ima nekim cudom da se sete da je ipak garancije 2 godine 😉
Miksa tesko ces izdrzati sa 2000 din mesecno kredita. Racunaj da ce telefon mesecno potrositi oko 150MB podataka pa pomnozi to sa 4 pare po KB. Ovakvi telefoni se bez free MB u postpaid paketu ni ne kupuju.
mozes, ali je to cimanje i ako slucajno zaboravis ode kredit.Možeš ti da ga koristiš na prepaidu, ali moraš da imaš kući/poslu wifi (kako bi se makar povremeno sinhronizovao) i da isključiš prenos podataka.
Covek bas koristi tel. a samim tim cedi maksimalno i svoj paket 😀. Svaka cast.
Minimum 600 poruka... Spank my ass and call me Betty! Sta radis ti prijatelju? 😀
juce mi ona zena nije tako rekla. Ja bas za taj telefon pitao. Ja sam na pretplati vec 10 godina taklo da ja ne potpisujem nikakav ugovor sa njima vise. Imam vec jedan telefon od njih bez ugovora.
Minimum 600 poruka... Spank my ass and call me Betty! Sta radis ti prijatelju? 😀
Nije da se duvam,vise me sramota,ali ja 1000 stucem xD
to je zbog paketa prenesi1gb plus, gde imam svega 300min pa kompenzujem porukama..inace mi je oko 500ranije dovoljno bilo....posaljem i samo "LOL" , tj silujem sms, jer znam da.imam previse....2-3 poruke u kontinuitetu? koga briga,cepaj i ovako na qwerty tastaturi ode 160karaktera kao iz sale..pa ona fora send to all...xD
zaista silim namerno,nekad sam brisao karaktere da.mi ne predje u narednu poruku zbog dva slova...sad me briga ;D
De8ilni komfor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari