Nisu i jos uvek je 117,3 i 118,00 kurs. Ovo nema veze sa nekadasnjim Societe-om ili OTP-om koji je bio pre spajanja.Kakav je kurs evra u Otp banci na Prestiz paketu? Da li su ga vratili na srednji kao pre spajanja ili ne?
Kako vrse identifikaciju?Ozbiljne pohvale za RF što se tiče postupka za otvaranje računa. Ukupno sa popunjavanjem, identifikacijom i sl. je trajala manje od 10 minuta. Sve od kuće... tastaturica, kamerica, kulturica.
Inače, ja sam u AIK Banci u ponedeljak kod savetnika provero 42 minuta dok je iskliktao na 200 mesta, ištampao tri toma ugovora i čega sve ne i pronašao karticu. RF obećava da će mi za nedelju dana kartica biti na vratima.
Ako dobro tumacim, kvaka je u proviziji za uplate na sam racun. I u tom slucaju moze da bude ok za placanje racuna za jedno domacinstvo, dok za vise od toga, tesko.
Info za Sber.
Mali problem oko aktivacije paketa za A1 korisnike je bio do juna. Ja sam bio zamorce, pa su na meni ucili u jednoj poslovnici.
Elem, sve se lako sredi.
Dobih 5000 din dobrodoslice na racun, plus 2000 bodova na Super karticu i 6 meseci po dinar.
Ako bude problema, taman ce se razraditi sema za novi popust preko A1 kluba ili ovaj iRacun.
Pa uz paket za dz ide platna super kartica, a uz karticu nakon prvog placanja (valjda u partnerkoj radnji) ide 2000 bodova na poklon, bodovi koje redovno skupljas idu duplo tom karticom...ja sam dobio samo ovih 5000 din? kako ove bodove? jel sam to trebao odmah da im dam super karticu? nisu mi nista rekli? kapiram da je sad kasno? pre 2 dana mi uplatili bonus dobrodoslice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari