Kako to misliš "moraš da čekaš da to neko odobri"? Ovo ostalo je tačno ali hitni nalozi prolaze odmah.Na Unicredit aplikaciji šta god da uradiš moraš da čekaš da to neko odobri. Takođe, u toku praznika, vikenda, čeka se ponedeljak. Ako je posle radnog vremena filijala, plaćanje prolazi tek sutra.
Putno osiguranje samo za Evropu. Bez sveta. Jednom godišnje odem van Evrope, platim osiguranje dodatno obično oko 2k. Sve u svemu ništa specijalno za tih 395 dinara. Tražim banku da prebacim platu nazad samo da nije mobi da mogu da je podignem sa bankomata, i samo da isplatim kredit.Molim za misljenje i iskustva za sledece.
Supruga prima platu u Unikredit i hoce da ima karticu platnu i e banking.
Ponudili su joj paket racun gold za 395 dinara odrzavanje i dobija putno osiguranje na sumu 15000 evra. To odgovara jer kad inostranstvo osiguravamo se.
Drugi ponudili su kreditnu karticu Flexia Mastercard za mesecno odrzavanje od 100 dinara. Sama bira broj rata od 3 do 12 rata pri cemu ima jednokratan trosak podele na rate pri prvoj rati od 300 dinara pri svakoj transakciji.
Molim za misljenje o paketu i kreditnoj kartici.
Posto ne gledam tv, a na PC i mobilnim su mi blokirane reklame, tek sad vidim ovo i deluje da je dobra ponuda. Ovo je u sustini kao iRacun, s tim sto nema provizije na placanje karticom na netu i u inostranstvu, plus podizanje na svim bankomatima u zemlji. Sto rece kolega twisted iznad, kao stara mts banka.Ima održavanja na Progresiv+ za one koji su ranije prešli. Ko sad prenese platu ili njen deo preko 35000 dinara, postaje deo 5+ ponude. To je aktuelna kampanja za koju ide TV reklama, tj. na šalterima Mobi banke u Yettel poslovnicama postoji letak sa detaljima.
Prvo smo diskutovali ovde na forumu u vezi toga, skoro i zatekao TV reklamu, iako ga takođe ne gledam, a do Yettel poslovnice sam prekjuče bio pa primetio. U suštini da, pošto i devizni u tom slučaju ne naplaćuju, ponuda je odgovarajuća za inostranu potrošnju. U temi Mobi banke par stranica unazad članovi su izneli poređenje kurseva. Ukratko, nepovoljni bankarski, a ko ima sjajan spoj ima povlašćeni.Posto ne gledam tv, a na PC i mobilnim su mi blokirane reklame, tek sad vidim ovo i deluje da je dobra ponuda. Ovo je u sustini kao iRacun, s tim sto nema provizije na placanje karticom na netu i u inostranstvu, plus podizanje na svim bankomatima u zemlji. Sto rece kolega twisted iznad, kao stara mts banka.
Ako neko ima progresiv+, moze li da napise kakav kurs evra nude?
Koristim ja, Exclusive paket. Provizija je 1.5% na plaćanje visom i 1.25% na plaćanje MC. Meni skida dinare pošto plaćam kreditnom MC a ona je dinarska. Koristi se kartičarski kurs koji je povoljan.Ima li neko da je u Eurobank Direktna?
Koliko sam shvatio, kad plaćam u inostranstvu imam proviziju od 1.5%. Ako imam pare na deviznom računu, prvo mi odatle skida pa ako nema dovoljno onda će sa dinarskog.
Pre neki dan platim putarinu kroz Hrvatsku 16.9 eur, vidim u rezervisanim sredstvima oko 2020 din. (iako imam pare i na deviznom, odatle nije povuklo).
Par dana kasnije kad se proknjižila transakcija, vidim na dinarskom da je skinuto tačno 1990,19 din.
Da li to tako treba da funkcioniše?
Meni ovo deluje povoljno pa se razmišljam ako ovako skida da samo tako nastavim da koristim u inostranstvu.
Obaveštavamo vas da je operativno spajanje informacionih sistema Eurobank a.d. i Direktne banke pomereno za period od 21.07.2023. do 24.07.2023, usled tehničkih razloga. Zbog ovog odlaganja, novi brojevi računa za klijente bivše Eurobanke, odnosno za sve klijente čiji broj računa počinje sa 250, biće u primeni od 24.07.2023. godine, umesto od 19.06.2023, kako ste inicijalno obavešteni, kao i novi opšti uslovi poslovanja i izmene i dopune Okvirnog ugovora o pružanju platnih usluga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari