weatherman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2007
- Poena
- 345
čovek izgleda zna za neku ugovornu obavezu koju korisnici neće moći da raskinu...
PaySend sa Visa/MasterCard na MasterCard, prvi transfer besplatan uz referal kod ili evro doznaka ka deviznom računu Komercijalne banke Banja Luka (5€ fiksno unutar grupacije).Da li je moguce i uz koju naknadu poslati novac sa srb racuna na neciji bosanski racun?
Minimalno 1500 dinara je trošak loro doznake i čisto sumnjam da međunarodni platni promet za fizička lica može preko ebanka.A preko m-bankinga kolike su takse?
Odnosilo se na OTP. Ima drugih banaka gde to može, ali najjednostavnije je da lepo dobije broj njegove Master kartice i pusti mu tih 16 evra preko PaySend-a. Ionako OTP ima MasterCard Send protokol, tako da će to biti pušteno odmah, a taj u Bosni će dobiti kroz cca 4 radna dana ako mu banka ručno knjiži.Mislim da može u Mobi banci.
Raiffeisen, Intesa, OTP:Android/Apple Pay, ProCredit:Valjda samo Apple Pay, AIK, NLB: samo Android; Komercijalna je trebalo da vrati ovu mogućnost sa postojećim karticama (KOMeWallet), ali nije u funkciji.Koje sve banke imaju mogućnost plaćanja na POS terminalu preko NFC sa telefona?
Распитај се лично или тел. код банака из исте групације које имају пословнице у обе земље,НЛБ-КОМЕРЦ. па Интеза,Адико,Уникредит,Рајф,Збер итд.На крају може и лијепи аутобус ако је у опцији.Ne znam da li je off topic ali da ne otvaram temu zbog sitnice.
naime interesuje me da li je moguce i uz koju naknadu poslati neki manji iznos tj odradi transfer novca sa srb racuna na neciji bosanski racun? Oko 30km je iznos, nista posebno ali osoba kojoj to treba kaze da provizija bude gotovo kao i taj iznos pa nisam siguran da li je to bas tako. Radi se o ex vojvodjanskoj sad otp banci, naravno ne probadjoh nista konkretno googlovanjem...
Vidim da vam stizu ti mejlovi sa obavestenjem o promeni cene kod Mobi-a. Meni iz nekog razloga jos uvek nije stigao taj mejl...
Otvorio sam racun pre manje od mesec dana.
Ja imam klasican tekuci u Rajfu, i placam mesecno odrzavanje, koja je fora sad sa iRacunom, vidim da nema troskova uopste. Razmisljam se u pravcu sto bih placao kad postoji mogucnost da ne placas odrzavanjeOtvorio sam iracun u Raiffeisen banci online za 15 minuta. 0 dinara održavanje i besplatne transakcije preko m bankinga, dobija se i Dina i Visa debit bez troškova održavanja. Bankomati su multifunkcionalni to jest mogu se uplaćivati dinari.
Takodje sam otvorio u Erste banci devizni račun online za 10 minuta. Besplatno održavanje i dobija se master card debit za plaćanje na pos terminalima u inostranstvu bez naknade. Troškovi održavanja kartice su jednokratno 400 dinara za izradu iste.
Vazi samo za nove korisnike to jest mogu ga otvoriti samo novi korisnici.Ja imam klasican tekuci u Rajfu, i placam mesecno odrzavanje, koja je fora sad sa iRacunom, vidim da nema troskova uopste. Razmisljam se u pravcu sto bih placao kad postoji mogucnost da ne placas odrzavanje
I ja sam trebao da budem novi korisnik jer nikada nisam imao račun u Raiffeisen banci pa su me smradovi ladno odbili...Vazi samo za nove korisnike to jest mogu ga otvoriti samo novi korisnici.
Ima li neki trošak kada se online plaća karticom?Takodje sam otvorio u Erste banci devizni račun online za 10 minuta. Besplatno održavanje i dobija se master card debit za plaćanje na pos terminalima u inostranstvu bez naknade. Troškovi održavanja kartice su jednokratno 400 dinara za izradu iste.
I ja imam progresiv u mobi banci kao i hit u intesi pa sam prosao. Jos sam i nezaposlen a imam i stanbeni kredit kod Intese.I ja sam trebao da budem novi korisnik jer nikada nisam imao račun u Raiffeisen banci pa su me smradovi ladno odbili...
U mailu su mi samo poslali objašnjenje da su navodno detaljnom proverom utvrdili da nisu u mogućnosti da mi pruže tu uslugu, a nigde nemam ni jedan kredit niti bilo kakvo dugovanje u nekoj drugoj banci!
Mislim da su videli negde da imam račun u MOBI banci, pa ko vele od ovog neće biti mnogo vajde!Dokle samo idu pilićari!
Mislim da bas uvode za dinare (ili mozda cak imaju neko vrijeme), ali za devize nemaju. Mada ce ti vec neko dati info iz prve ruke...Davno sam bio korisnik Erste banke i tada nisu imali cash in bankomate. Znaš li kako sada stoje sa tim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari