Zasto? Meni sada daje da na AIK MC povucem EUR, ako se na to odnosilo.Ko povlači pare sa PayPal-a Visa je drastično bolja opcija.
Svakako valja imati obe![]()
Zasto? Meni sada daje da na AIK MC povucem EUR, ako se na to odnosilo.Ko povlači pare sa PayPal-a Visa je drastično bolja opcija.
Svakako valja imati obe![]()
Da, na to se odnosilo. Master ograničava povlačenje u RSD i PayPal izbacuje grešku kada se proba withdraw u ino valutama, pritom i banka mora da podržava instant transfer. Za Visa kartice može i standard, da potražiš promenu card currency u USD, GBP, šta god.Zasto? Meni sada daje da na AIK MC povucem EUR, ako se na to odnosilo.
Hvala. 🙂🍻 Vidim da u startu Besplatni i Osnovni racun imaju dinarski i devizni račun. To je kul.Otvori u ProCredit banci Besplatan račun i onda traži naknadno da ti izdaju za 1.200 RSD debitnu MasterCard karticu (5 godina važi). Održavanje je besplatno i celokupna procedura se završava online!
Hvala. 🙂🍻 Samo iz Yettela sa otisao pre dva meseca iako sam sam tamo primao platu i imao onaj najbolji racun za dz.Opcija je i da iniciraš postupak otvaranja za Yettel banku online pa potpišeš papire u njihovoj radnji, a onda zoveš da ti na ličnu odgovornost promene status Master kartice u Poslata i onda dodaš u wallet kada je aktiviraš. Takođe, kada sam u UniCredit prelazio sa Platnog računa sa osnovnim uslugama na Standard, digitalna kartica mi je izrađena odmah, a plastična sa istim brojem je stigla posle 10 dana. Trenutno je blokirano dodavanje u wallet iz mBankinga pa mora i kod njih da se pozove za aktivaciju. U OTP moraš do ekspoziture po kartice, ali navodno počeće da šalju poštom posle nove godine.
Imaju, samo je kod Pro Credit banke kartica vezana samo za dinarski račun. Koliko god imao deviza na deviznom plaćanje neće proći ako nema dinara na dinarskom.Hvala. 🙂🍻 Vidim da u startu Besplatni i Osnovni racun imaju dinarski i devizni račun. To je kul.
Otvorio sam besplatan račun u ProCredit-u video identifikacijom, ali me još uvek nisu evidentirali u sistemu kada me pretražuju po broju telefona, niti su zbog toga pristigli parametri za eBanking, odnosno kada tražim korisničko ime da se pošalje na mejl, ništa se ne dešava. Pretpostavljam da je to zato što nisam odabrao centralu u Milutina Milankovića kao matičnu ekspozituru, nego u susednom gradu i već mi je to zasmetalo u startu, što validacija računa verovatno zavisi od radnika u odabranoj ekspozituri.
Na primer na deviznom ima 200 evra, a na dinarskom 5 000 din. Jel to uslov ?Imaju, samo je kod Pro Credit banke kartica vezana samo za dinarski račun. Koliko god imao deviza na deviznom plaćanje neće proći ako nema dinara na dinarskom.
Aha ok sad razumem. Jasno hvala. Pozz. 🍻🙂^
Nije bitno koliko ima evra, karticom trošiš samo ono što je na dinarskom računu. U tvom primeru karticom možeš da platiš samo do 5000RSD, odnosno protivvrednost u nekoj valuti.
Mozda da otvoris dodatni tekuci/devizni i izvadis dodatnu karticu koja bi bila vezana samo za taj racun i nju koristio za online placanje.Ускоро ми истиче картица па сам после дуже времена ишао до уникредит банке. Преко њих ми иде плата, па сам одлућио да размислим мало и о сигурности, на превише места ми је већ сада увезана та картица. А пошто истиче, свакако сам принуђен на друге ствари.
Како најбезбедније одвајати интернет плаћање и рачун где ми леже плата? Уникредит не даје ништа, интеза има оне виртуелне једнократне картице, али бих свакако волео да ми остане увезана са места одакле чешће вршим куповине/наруџбине.
Да ли је најбоља комбинација останак рецимо у уникредит, и отварање оног Ирачуна у рајфајзену, па део пара шаљем на тај рачун, или има једна банка која то боље решава?
Otvori u ProCredit banci Besplatan račun i onda traži naknadno da ti izdaju za 1.200 RSD debitnu MasterCard karticu (5 godina važi). Održavanje je besplatno i celokupna procedura se završava online!
Može. Prošlog utorka sam poručio Master sa eBanking-a, samo što je zbog toga potrebno uporedo formirati podnesak i za Dinu. Onda na mejlu stižu instrukcije za uplatu sa pozivom na broj, nakon čega ide validacija zahteva preko ebank inbox-a sms otp kodom (piše Dina, a u prilogu je za Master, što bi trebalo iz gorenavedenog razloga da bude ispravno, odnosno u cenovniku banke je istaknuto da izdavanje MasterCard van paketa košta 1200 dinara). Kartice sam poručio prošlog utorka i još čekam da stignu.Da li zaista može tako? Na sajtu je jasno naglašeno da se dobija uz Osnovni ili Total paket račun, dok se u Pregledu u usluga i naknada za besplatni račun ne pominje mogućnost izdavanja MasterCard kartice – samo Dine.
Ja sam poručio 4.11. i još uvek nisu stigle. Mislio sam da su oni brzi sto se kartica stiže. Za sad najbrže u Unicreditu/RF, najsporije u Erste. Nadam se da ovi nece kao Erste…Kartice sam poručio prošlog utorka i još čekam da stignu.
Jedan jedini, besplatan i koga banka podržava, a to je Google Wallet (ex Google Pay)Koji wallet da skinem sa play prodavnice...da li postoji neki besplatan ili se svi placaju...da li onda treba da idem do banke da registrujem taj
digitalni wallet ili ..?
Koja je najbolja opcija...imam racun u AIK banci
Hvala na informacijama...Jedan jedini, besplatan i koga banka podržava, a to je Google Wallet (ex Google Pay)
Pre beskontaktnih plaćanja digitalnim novčanikom, nužno je da registruješ karticu na![]()
Google Wallet - Apps on Google Play
Fast, secure access to everyday essentials like cards, passes or ticketsplay.google.com
i kao što rekoh, označavaš samo prvi kvadratić![]()
Mastercard priceless™ | Iskustva čine život smislenijim.
Ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica, priceless.com pruža pristup nezaboravnim iskustvima i svakodnevnim pogodnostima u gradovima gde živite i u gradovima u koje putujete.www.priceless.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari