Šta je novo?
Koje sve banke u Srbiji (osim BPŠ, Raiffeisen, Yettel i ProCredit) nude otvaranje dinarskog računa za fizička lica bez ikakvog fizičkog odlaska u banku?
OTP Banka… Prilikom otvaranja racuna online u OTP banci dobijas 12 meseci besplatno odrzavanje….
@golone uz Prestiz paket i ide mastercard platinum, a i Dine nove zelene su beskontaktne.
Jel pocela OTP da izdaje nove beskontaktne kartice? Ja preuzeo pre mesec ipo dana Dina karticu ali nije beskontaktna…

Jel pocela OTP da izdaje nove beskontaktne kartice? Ja preuzeo pre mesec ipo dana Dina karticu ali nije beskontaktna…
OTP banka je počela sa izdavanjem beskontaktnih DinaCard kartica. @uji je pisao o tome u ovom postu:

• Like
Reagovanja: uji
Da li znas da li se ponuda odnosi i na studentski racun u Unicreditu?
Od pre par godina je to zapravo Standard paket sa primenom tarifne klauzule bez održavanja do 26. godine ili prijema prve zarade na tom računu (ista priča je i za Halk Silver), što znači da može. Za ranije zaključene ugovore ostaje kao studentski.

Od pre par godina je to zapravo Standard paket sa primenom tarifne klauzule bez održavanja do 26. godine ili prijema prve zarade na tom računu (ista priča je i za Halk Silver), što znači da može. Za ranije zaključene ugovore ostaje kao studentski.
Malo pre su me zvali iz banke, nisam se javio, pa sam ih pozvao nazad i javio se govorni automat kontakt centra i preusmerio me na operatera koji nije znao nista o lidl promociji i rekao mi je da su za to verovatno nadlezne neke druge kolege. Razmisljam sad, da li da im posaljem mejl ili da sacekam da vidim da li ce me opet pozvati?

Kakva su vam iskustva sa Aik bankom i kreditima? Išao sam kod njih da se raspitam za kredit za refinans i bukvalno traže samo 2 overene adm zabrane i podatke i to je to, apsolutno ništa drugo osim papira i naravno ličnu.
Gledam ovaj njihov paket elite račun, generalno se isplati za sve navedeno gledajući npr. Raiffeisen gde sam imao premium račun koji na održavanje od 1000 plaćaš još 500 skoro za visu gold, sms obaveštenje i devizni.
Bio sam u mobi banci, gde je apsolutno sve bilo okej osim kamata za kredite i kartice ali to je sada nešto bolje.
U Raiffeisen je sve bilo okej osim gore navedenog.
U Pro credit banci sam trenutno, najveći paket je 610din koji i imam, smanjili su sa 10x na 5x besplatno podizanje na svim bankomatima, unapredili su aplikaciju, ali opet tek posle nekoliko dana se prikažu transakcije, SMS obaveštenja se dupliraju, kad ti skinu sa kartice se dobije pa posle par dana opet isto kad se zavede na računu. Minus dozvoljeni sam koristio kod njih, povoljni su,ali me odbijaju iz ne znam kog razloga za refinansiranje, a kod njih sam veće skoro 2 godine, redovno primanje, bez kašnjenja minusa i ostalo.

Aik banka je unistila ponudu Sberbanke I Eurobanka nakon sto ih je kupila.
Taj Elite paket nije preziveo ta urnisanja I ukinuta je pomoc na putu, kucne intervencije, info oko zdravstvenog osiguranja nemaju ljudski I Taj paket ne vredi

Dobra vest za klijente Erste banke, banka je u procesu testiranja apple pay i google wallet usluga i prema rečima njihovog zaposlenog, moguće da će da google wallet proradi do kraja godine, za apple pay još nije poznato. U google wallet kada se unesu brojevi kartice, on prepozna karticu i da se radi o Erste banci, ali za verifikaciju traži da se pozove banka. Banka za sada još uvek te verifikacione kodove ne izdaje klijentima

Google Wallet počinje da radi sledeće nedelje, po rečima podrške, neko spomenu da to može biti već u utorak 15-og.

Veće je pitanje kad će George da dođe.

Aik banka je unistila ponudu Sberbanke I Eurobanka nakon sto ih je kupila.
Taj Elite paket nije preziveo ta urnisanja I ukinuta je pomoc na putu, kucne intervencije, info oko zdravstvenog osiguranja nemaju ljudski I Taj paket ne vredi
Samo ne vidim svrhu sto je AIK bnaka unistila ponudu banaka koje je kupila. Nece privuci nove korisnike a stari korisnici polako ali sigurno beze iz njih.

Ako nekome treba kod za OTP banku online otvaranje paket racuna Prestiz ili Praktik uz 12 meseci besplatnog odrzavanja i 3 meseca bez provizije za placanja preko e/m banke moze da posalje poruku.

AIK banka je povukla Flexi štednju iz ponude.

Zaista? Moj racun je jos uvijek aktivan, a nikakvu obavijest nisam dobio o gasenju?

Edit: Uleti mi post, ali u pravu je covjek, bukvalno su sve unistili. Doduse, Flexi stednja je bila njihov nativni proizvod, bar koliko ja znam.

Zaista? Moj racun je jos uvijek aktivan, a nikakvu obavijest nisam dobio o gasenju?
Flexio stednja je bila njihov nativini proizvod, bar koliko ja znam.
Bio do ekspoziture da otvorim, službenica konsultovala koleginicu na višoj instanci jer je ne vidi kod sebe da inicira zahtev, kaže dugo je bila u ponudi, ali od relativno skoro je više nema. Važiće za postojeće ugovore, to stoji, kao i svi stari tipovi računa/paketa za već zaključene ugovore, ali novi se više ne uspostavljaju.
Kad sam već u temi, pitao sam za Halkbank Gold ponudu za zaposlene da li priznaju 241 kao zaradu, ali ne, samo 240 i 247, odnosno 242 za bolovanja se računa.

Clickbait, ali objektivno ima 4 besplatna računa (pored pomenutog u ProCredit još i u Alta banci) od kojih su 2 dostupna širem delu stanovništva (iRačun i Yettel Lite, odnosno Max uz prijem zarade).

Da li neko ima da podeli iskustvo sa ProCredit bankom? Planiram da otvorim račun kod njih bas zato sto se reklamiraju kao onlajn banka, a meni je to najbolje - sto je bez odlaska u ekspozituru

Nazad
Vrh Dno