Kakva su vam iskustva sa Aik bankom i kreditima? Išao sam kod njih da se raspitam za kredit za refinans i bukvalno traže samo 2 overene adm zabrane i podatke i to je to, apsolutno ništa drugo osim papira i naravno ličnu.
Gledam ovaj njihov paket elite račun, generalno se isplati za sve navedeno gledajući npr. Raiffeisen gde sam imao premium račun koji na održavanje od 1000 plaćaš još 500 skoro za visu gold, sms obaveštenje i devizni.
Bio sam u mobi banci, gde je apsolutno sve bilo okej osim kamata za kredite i kartice ali to je sada nešto bolje.
U Raiffeisen je sve bilo okej osim gore navedenog.
U Pro credit banci sam trenutno, najveći paket je 610din koji i imam, smanjili su sa 10x na 5x besplatno podizanje na svim bankomatima, unapredili su aplikaciju, ali opet tek posle nekoliko dana se prikažu transakcije, SMS obaveštenja se dupliraju, kad ti skinu sa kartice se dobije pa posle par dana opet isto kad se zavede na računu. Minus dozvoljeni sam koristio kod njih, povoljni su,ali me odbijaju iz ne znam kog razloga za refinansiranje, a kod njih sam veće skoro 2 godine, redovno primanje, bez kašnjenja minusa i ostalo.