Šta je novo?

Team Fortress 2

To je CTF verzija mape, ona sa checkpoint-ima je i dalje ista ;)

pozdrav shmeksi healujem radula =)))
roboto kaman daj nick steam, nocji znaju da budu jako kratke uz gruvanje achivements-a ;]

Ajde nek se javi ko je zainteresovan, pa da na PM razmenimo detalje Steam akaunta, i da pikamo zajedno na unapred dogovorenim serverima.

auuuu rodjaci sad sam video radulove uspehe......63 poena sa pyrom.....svaka cast matori....na kojoj mapi svega ti???

Ma to je bila neka achivement mapa gde sam se bio sa nekim loodacima sve medici i piromani, i tako ih ja palio jedno pola sata, przim pa trk do ormara za heal i sve tako, sramota me je pravo da ti kazem tog stata, na zalost nije moguce da se resetuje :( Inace, ostali statovi su OK.

mislim da su ovi iz valve-a najavljivali da ce uskoro dati tu mogucnost resetovanja stats-a. te achievement mape zaobilazim u sirokom luku, igram samo ove default, mrzi me da cekam da skine custom mapu.

@vuk204
nick je shmeksi pa me ti adduj

Ma znam, nego sam zeleo da na brzinu nabacim nekoliko achivementsa da bih pokupio napokon axetingwisher...

Inace, da li neko koristi kritzkrieg?

Poslednja izmena:
desi se, pogresi covek :p

nisam igrao tf2 vec nekih mesec dana, imam problema sa ocima :-(

Shmeksi, sta ti je sa ocima ako nije tajna? I mene nesto zezaju...

Shmeksi, sta ti je sa ocima ako nije tajna? I mene nesto zezaju...
imam alergiju vec protekle tri godine tacno u ovo doba i onda mi oci buknu i popucaju mi kapilari i skroz budu crvene, a onda to pece zesce, a buljenje u ekran nikako ne pomaze....lek je sledeci: oftalmol i vestacke suze, nek ti oftalmolog objasni proces.....a da ovo ne bi bio zesci off evo danasnje najave, arena mode
http://steamgames.com/tf2/heavy/arena.htm

Poslednja izmena:
Upravo citam o areni, deluje bolesno ali definitivno ce trebati da se igra timski, nema druge :D
Mnogo mi se dopada Lumberyard mapa, svo to zelenilo...

PS: I meni prekljuce buknule oci nesto ne znam od cega... Evo sad me malcice peku... Mozda od nespavanja, nemam pojma. Nadam se da nije od TF-a :D

...ili na loše monitore?

I meni non stop pucaju kapilari od kad sam prešao na Samsung. Dobra marka malo sutra, sa sledećim monitorom se vraćam na provereni Viewsonic.

btw. upravo su lasnirani heavy unlockovi :D "meet the sandwitch" ;D

Poslednja izmena:
Sta se drugo moglo ocekivati od ljudi koji su napravili fenomen od recenice "The cake is a lie"

"In sandvich we trust"

update je tu, pocnite da ga skidate....vidim ja da nema nista od davanje ispita u septembru :d

squad batica

lol

Da svi stalno biraju ovako, mape bi sve trajale po 2 min (koliko je trajala ova).

e samo me zanima ima li negde blizu servera poshto planiram da odem danas/sutra da kupim ovo ili TBO (ipak se mora imati orginal portal :p) i kakav je ping generalno? 512/64 veza...

e samo me zanima ima li negde blizu servera poshto planiram da odem danas/sutra da kupim ovo ili TBO (ipak se mora imati orginal portal :p) i kakav je ping generalno? 512/64 veza...
pretpostavljam da koristis sbb flat home surf i evo mogu da ti potvrdim da nemas frke sto se brzine tice. koristim taj paket vec sigurno vise od 6 meseci i isto toliko dugo igram tf2 i uvek se nadje server u rasponu pinga od 40 do 90 (totalno igrivo bez ikakvih zastajkivanja). jos jednom, nemas brige sto se brzine tice tako da slobodno idi do radnje i kupi tf2.

squad batica

lol

Da svi stalno biraju ovako, mape bi sve trajale po 2 min (koliko je trajala ova).
kako je dobro biti snajperista u ovakvim situacijama, 3 headshota na screenu....opet cu da se razlikujem od druge dece pa necu da igram sa heavijem (ionako sa njim imam preko 100 sati igranja) nego lepo snajper u ruku pa da mogu na miru da nisanim sporog (ali ipak mog omiljenog) heavy-ja :d

Poslednja izmena:
e inace, ako imate drugare koji bi hteli na tri dana da probaju tf2 (nevezano za ovaj free vikend) ima opcija u steam-u koja se nalazi u games--->manage gifts and guest passes i onda im posaljete poziv i oni se igraju par dana

Kakva je uopste situacija sa brojem igraca danas u odnosu na izlazak igre? Ima li dosta punih servera?

Vrh Dno