Kasniš Shmeksi, kasnis
imam alergiju vec protekle tri godine tacno u ovo doba i onda mi oci buknu i popucaju mi kapilari i skroz budu crvene, a onda to pece zesce, a buljenje u ekran nikako ne pomaze....lek je sledeci: oftalmol i vestacke suze, nek ti oftalmolog objasni proces.....a da ovo ne bi bio zesci off evo danasnje najave, arena modeShmeksi, sta ti je sa ocima ako nije tajna? I mene nesto zezaju...
pretpostavljam da koristis sbb flat home surf i evo mogu da ti potvrdim da nemas frke sto se brzine tice. koristim taj paket vec sigurno vise od 6 meseci i isto toliko dugo igram tf2 i uvek se nadje server u rasponu pinga od 40 do 90 (totalno igrivo bez ikakvih zastajkivanja). jos jednom, nemas brige sto se brzine tice tako da slobodno idi do radnje i kupi tf2.e samo me zanima ima li negde blizu servera poshto planiram da odem danas/sutra da kupim ovo ili TBO (ipak se mora imati orginal portal) i kakav je ping generalno? 512/64 veza...
kako je dobro biti snajperista u ovakvim situacijama, 3 headshota na screenu....opet cu da se razlikujem od druge dece pa necu da igram sa heavijem (ionako sa njim imam preko 100 sati igranja) nego lepo snajper u ruku pa da mogu na miru da nisanim sporog (ali ipak mog omiljenog) heavy-ja :d
xtra.....pa moglo bi da se organizuje jedno krljanje ovih dana, a mapa bi mogla da bude dustbowl....ko je za???KGB je pokrenuo Steam Team Fortress 2 server na adresi 82.117.194.227:27030
http://www.gametracker.com/server_info/82.117.194.227:27030/
Svaka cast iGGi![]()
xtra.....pa moglo bi da se organizuje jedno krljanje ovih dana, a mapa bi mogla da bude dustbowl....ko je za???
uvek nadjem nekih 15-20 servera sa pingom od 50-70 gde ima 24 i vise igraca....nemas brige sto se toga ticeKakva je uopste situacija sa brojem igraca danas u odnosu na izlazak igre? Ima li dosta punih servera?
xtra.....pa moglo bi da se organizuje jedno krljanje ovih dana, a mapa bi mogla da bude dustbowl....ko je za???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari