Šta je novo?

Team Fortress 2

guzva je na serverima uvek...

A evo vec sada sve skoro HW na mapi...

Poslednja izmena:
Da li odgovara da se okupimo na tom serveru u ponedeljak u 15:00???

Predlazem za mapu dustbowl.

Ko je za neka ostavi ovde poruku, a ako nekome termin ne odgovara neka predlozi drugi.

Ja sam za ali za uvece oko 18 ili 20 casova... u 15 jos radim... Pravo da ti kazem radije bih neku noviju mapu mozda neku payload ili arenu... Arene su do jaja...

Ja sam za ali za uvece oko 18 ili 20 casova... u 15 jos radim... Pravo da ti kazem radije bih neku noviju mapu mozda neku payload ili arenu... Arene su do jaja...
onda neka bude 19h....ja evo vec vise od mesec dana nisam igrao tf2 tako da nemam pojma kakve su ove nove mape, a dustbowl je odlican za sve klase

Poslednja izmena:
Ovaj server je stalno prazan :-/

Malopre dao uslov za cetvrtu i sad napokon mogu da se izivljavam sa tf2, 'ebes mi sve ako ne budem igrao minimum 10 sati :d

tf2 je ko najgora droga, prvo ti daju onaj free weekend, pa ti posle kupis osnovni proizvod, a oni posle dodaju jos hemikalija pa se ti jos jace navuces i onda ti nema spasa

Ovaj server je stalno prazan :-/
Da, zaista. Ziva istina. Evo, cak i sada u ovo vreme kada su drugi serveri na kojima inace igram puni ovaj je prazan. A najbolje je vreme za igru...
:wall:

Narode pošto je server uvek prazan ajde da iskoristimo priliku pa da se u neko vreme svi zajedno nađemo na njemu i pikamo malo TF2.

super je :)

p.s. Uspeo sam 46 poena sa inženjercem da postignem :D

...svaka cast, svaka cast...meni i dalje najbolji rezultat sa medicom od 43 poena

EXTRA, EXTRA, READ ALL ABOUT IT :D

TF2 je 2 puta jeftiniji do petka preko steam-a. Znaci, skoro pa dzabe (9.99€).

Nemojte propustiti ovu priliku.

U Rodi ima Orange Box za 1860 din. Za ovo stvarno vredi dati pare a i nisu neke pare, a puno je bolje nego skidati sa steama

Zasto je "puno bolje nego skidati sa steama"?

Zasto je "puno bolje nego skidati sa steama"?

Kako zašto? Dobiješ disk sa hl2, hl2 ep1, hl2 ep2, portal, team fortress 2 za ove pare. A i što kaže Oki skidati 4 gb sa ovim našim internetom jeste pomalo smaranje.
A kad kupiš disk možeš sebi da kažeš: "konačno da i ti imaš nešto originalno" :D
A kad ga skineš sa steama na hard nekako dodje kao da si ga skinuo sa torrenta :D.

Poslednja izmena:
Ko nema novca njemu je jeftinije da kupi preko Steam-a. A posto sam Orange Box kupio jos davno tada je bilo veoma povoljnije kupiti preko Valve-ove online prodavnice. Zavisi koju konekciju imas. Danas je jos lakse downloadovati te fajlove sa interneta jer postoje paketi cak i do 16Mbit tako da nije problem kao sto je bilo ranije. Mada ni tada nije bilo strasno. Ostavis komp ukljucen preko noci i downloaduje sve sto treba ;)

Ma zezam se, jeftinije je sigurno. Ali ipak za još toliko para dobiješ 5 puta više zabave. Svidja mi se sam Orange box pošto volim hl2
pa da imaš sve na jednom disku a ni 20 € za ovako nešto stvarno nije puno. Ipak je to najbolja igra svih vremena (bar meni).

Slazem se :) I da, te igre u kompletu jesu definitivno ne samo u tvojim i mojim Top5 vec i mnogim drugim ljudima sa ovog foruma a i mnogo sire ;)

Ne zaboravite i to da se desi recimo kao meni koji malte ne zhivi na 3 strane lol gde svuda sada hvala bogu imam koliko toliko gotivan net samo pokrenem steam a ne moram da brinem da li sam poneo cd ili se izgrebao ili blablabla...steam je def jedna od najkorisnijih aplikacija koju sam ikada koristio !

GG STEAM i trk po TF2 zaista 9,99e je mnogo smeshna cifra za igru koja nudi mnogo zabave !

Ovo bolje od Scoutove reklame LOLz.:D

nakon gledanja šta ljudi pišu po forumima, Valve je odlučio da izađe u susret svim željama i evo liste poboljšanja ;-)

33kgpcw.jpg

via: http://www.ubercharged.net/2009/02/11/if-valve-listened-to-the-steam-community-forums/

Lolz. Hahahaha.
Spys can light pyros on fire.:D

Ajmo akcija !!!

Pocheo sam ponovo da igram i za jedan dan sam od 17 skochio do 65 achivement-a.

Zarazhen sam.

Nazad
Vrh Dno