Šta je novo?

Team Fortress 2

Malo sam pauzirao od TF, ali cu veceras da bacim koju partiju.
Nick: Testera

iskoristio sam najezdu ovih piromana da dobijem sa doktorom onaj achievement "leci saborca dok on ostvaruje svoj achievement".

Inace u ekipi od 15 ljudi, 8 pyro likova, popizdeo sam.

Stvarno je smor, ja ću da se vratim na TF2 kad prođe Pyro hype i ovo besplatno igranje. Malopre ušao u tim i svi pyroi. :-/

Sem toga, čini mi se da se pojavio neki exploit za inženjerce sa teleportima, ušao sam na dva različita servera, a svi inženjerci (neverovatno) prave teleport ulaz i izlaz jedno preko drugog i blokiraju igrače da se ovi teleportuju non stop tako zablokirani bez mogućnosti da se pomere. Koji im je q da tako sjeb****u igru!?? Ajd da ima neki achievment pa da razumem sa su stats rave, al ovo su krajnji ******.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kako funkcionise Steam? Da li uvek kada reinstaliram sistem ili zelim da prebacim na drugi moram da skinem celu igru?

Ne moraš, ima gore komanda "Backup" kojom data fajlovi igre mogu da se spakuju na CD-ove ili DVD-ove, tako da kad reinstaliraš Steam, skida se samo mali deo a ostatak se vuče sa tih diskova umesto sa interneta.

Kupio sam TF2...

Hajde ostavite nickove pa da se nadjemo, igrao sam poprilicno na piratskim serverima ranije tako da znam materiju.

Nacice te me na gramzigor, koristim u igri nick radulle ali na steam-u vec postoji neko sa istim tako da je moralo gramzigor :(

btw: Testera, nisam te mogao naci...

Poslednja izmena:
dogadjaji od sinoc....

ukljucih se na dustbowl, druga mapa, prvi cap je osvojen, u crvenom sam timu (branimo se), uzmem medica i ostalo je do kraja partije jos 10 minuta......od kad sam se ulogovao na server do kraja te partije nisam riknuo i ostvario sledece rezultate: 30 poena u jednom zivotu, 9600 heal poena, 6 ubera i longest life od tih 10 minuta.....bio sam presrecan, nego mi samo bilo zao sto se partija zavrsila, jer da je potrajala jos par minuta dobio bih onaj achievement od 10000 heal poena, ovako sam ostvario samo onaj od 7000.....looooodo :d

Svaka čast :)

Svaka cast covek... Ja sam uspeo za sada od medika samo prvi milestone dok sam sa pyro-om sva 3, nakon toga nisam vise jurio achivemente...

Inace da li je neko raspolozen za online team play ili nesto tako...

Na kojim serverima igrate? Jos jednom, ostavite steam imena pa da se rockamo...

PS: Postoji li neki nas TF2 team/guild?

uglavnom gledam da je ping sto manji (tolerisem do 90) i da je mapa od preko 24 likova, po mogustvu dustbowl, goldrush, gravelpit ili granary, mada nemam nista protiv badlands, well, a moze da prodje i 2fort, jedina mapa koja me nervira je hydro, nju ne igram nikada......jos nisam stigao da probam malo duze ove dve nove mape, ali mi fastlane deluje krajnje zanimljivo.

uglavnom se vrtim po ovim serverima

saigns.de (dobra fora je sto su modifikovali igru, pa svi trce ubrzano :D)
gamingmasters.co.uk
gtfogaming
multiplay.co.uk
huwelpack's zone (ili tako nesto slicno)
ragecritters
triggerhappygamers

nick mi je isti kao i ovde, znaci shmeksi

p.s. radulle, ti sigurno nick gramzigor? ne mogu da te nadjem

Poslednja izmena:
saigns.de (dobra fora je sto su modifikovali igru, pa svi trce ubrzano :D)

Ovaj server zaobilazite u širokom luku! Zašto?

Meni se u početku on učinio kao extra server, zaista su svi duplo brži nego obično, na respawn se ne čeka. Jako zanimljiva igra i super zabava... dok na server ne uđu "premium" igrači. Premium igrači plaćaju za server i praktično im je time omogućen cheat jer su oni brži od ostalih igrača, jači i imaju neke dodatne fore koje ostali nemaju (skaut npr. može da skoči čak 5x u vazduhu, dok regularan može samo 2x).

Jedno veče sam igrao na tom serveru i zaista mi je dobro išlo, a onda odjednom katastrofa. Provalio sam da mi nije opao nivo igre, znam da ne igram uopšte loše, al nema šanse da ubijem nekoga pa da ga j..eš! Premium igrači se okupili na jednu stranu i razvaljuju sve ostale, em imaju više healtha od mene, em skaču na sve strane, em ubijaju iz prve. Njihovog medika sam pržio jedno 10 sekundi sa Pyrom i ništa! Skinuo sam mu jedva trećinu heltha. Rekoh za..bi ovo i od tada više ne svraćam tamo. :mad:

Da sam verovao da će postojati oficijelni server na kome je za novac omogućeno cheatovanje, ne bih mu verovao. Još se oni hvale time na sva zvona :wall:

^a meni bas fora da se tu malo opustim u totalnom haosu

tu se ne zna ko pije, a ko placa, a meni upravo izazov da jurim te likove sto imaju premium....jednom sam se ulogovao na server i ja recimo imam nekih 30 poencica i 7 sam u mojoj ekipi, dok kod protivnika svi imaju preko 100, a prva trojica preko 400, i krene krljanje samo tako, najlepsi trenutak kada sam jedno tri minuta "dominirao" nad svom trojicom....mislim da su popizdeli.....heavy rulez :d

meni je iskreno najbolji gtfogaming.co.uk

Poslednja izmena:
Ma i meni je bila fora da se tu zezam dok jedno veče nije počela glava da me boli od nerviranja. Sabili nas spawn i kako promoliš nos, 5 raketa te razvali. Tamo je bilo super igrati dok ne skapiraš da nešto ne valja i da koliko god pucaš i koliko god da si precizan, ne možeš im ništa. Izađem sa heavy-jem i prašim po liku i prašim (na normalnim serverima bih ga 5x ubio) i ništa. Baja skoči i razvali me jednom raketom.

Da nema tih premium cheaterskh naloga, tamo bih zvrjao non stop.

E ljudi jel ima da se kupi orginal i koliko koshta ili svi vi koristite narodne ruske verzije
Mislim da znate na shta mislim =)

Koristimo samo legalne američke verzije :p

Cena preko Steama je 20$, a u tržnim centrima u Srbiji je 2000 dinara.

ili kupis lepo ko covek orange box za 3000 dinara i imas da se igras do mile volje

ovo je igra za koju vredi dati pare

evo mene sa gamingmasters servera i novim najboljim rezultatom.......43 poena sa medicom.......ali i dalje ne prebacih 10000 heal poena :-(

Poslednja izmena:
mozhe li ovo chudo da se kupi preko Vise Electron? :d

mislim da sam team fortress kod nas kosta 1500 dinara, ali kao sto rekoh za 3000 (mozda je sad i manje) dobijete ceo orange box......portal je odlicna igra, a nikad nije lose obrnuti hl2 s' vremena na vreme.

ma pre bih ishao direktno preko steam-a jer kazhem vam kada sam u CT shopu video da solo TF2 sa kutijom koshta 2000din ..shvatio sam da shta ? da 1100 din koshta kutija ? ne hvala...isplati se steam i te kako !

pogotovo te akcije kada uzimash vishe igara uvek dobijesh popust neki..recimo za pop cap koji ne gotivim previshe ceo paket je 100dolara a posebno kada bi se kupovale sve igre a ima ih valjda 25 koshtalo bi 380 dolara..

COD4 je preko Steama 49$, a po BG ga nema ispod 3.500din, tako da je racunica jasna: kutija kosta 1100din :D
TF2 je po jucerasnjem kursu 12.88e ;)

ako imate mogucnost elektrnskog placanja samo napred :D

Poslednja izmena:
Sinoc sam izvalio da je promenjena mapa well (ctf). Vise nema one kuce u sredini vec je tu sad samo neka nadstresnica, a i vodeni tuneli su sad totalno beskorisni. Vozovi tacnije voz i dalje postoji i nas drug radulle se sinoc bas fino druzio sa njim :d zato me je na goldrushu izuo samo tako :-(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno