Šta je novo?

TCL televizori

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
TCL Technology Group Corporation osnovana je 1981. godine u kineskom gradu Huizhou pod nazivom TTK, a od 1985. godine posluje pod nazivom TCL, što je skraćenica od The Creative Life.

U svom portfoliju imaju dizajn, razvoj, proizvodnju i prodaju televizora, mobilnih telefona, klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i malih električnih uređaja.

Već dugi niz godina su među tri vodeća proizvođača po broju prodatih televizora u svetu na godišnjem nivou, drugi po broju proizvedenih televizora na svetskom nivou, i među vodećim po broju prodatih televizora na teritoriji SAD u prošloj godini, mada generalno svi proizvođači na tom polju i dalje dosta zaostaju za Samsungom, jer je svaki treći televizor koji se proda na svetu proizveden od strane tog južnokorekjskog proizvođača, koji sa LG i Sony i dalje tradicionalno drži 60% celokupnog svetskog tržišta televizora (doduše po prihodima od prodaje, a ne po broju prodatih primeraka).

Elem, pošto je ovo kod nas relativno nepoznat brend, otvaram ovu temu jer je dosta članova foruma u prethodnom periodu kupilo televizor ovog proizvođača, pa je red da imamo gde da razmenjujemo iskustva i utiske, i pomažemo jedni drugima u rešavanju problema, za koje se nadam da ih neće biti mnogo i da ćemo ih zajednički brzo i uspešno rešavati.

Izvolite...

Cimnuo ih na whatsapp, trazila mi podatke i da slikam na tvu settings/system/about.

Poslao im sve i posle nekog vremena mi odgovara da nema updatea za moj model 😂

U pitanju je 55C6K. Odakle ljudima silni update-i?!
Pisao sam ranije
Imam isti tv i softver V 637 sam mi izasao pre neki dan
Pre toga sam uradio jednu nadogradnju preko watsapp

Na kraju stavio Apps only mode, mrzi me da instaliram, podešavam i plaćam za dodatne opcije projectivy launcher.

Screenshot-20260518234707-2.jpg

Settings - Account & Profiles - Apps only mode

Jel moguće da se webview automatski ažurira iako mi je isključen auto update?
Pojavila se nova verzija, koju sam juče deinstalirao i vratio na podrazumevanu, a sve vreme mi je isključen auto update.
Iris radi nakon deinstalacije ažuriranja, videću danas da li će se opet ažurirati sam od sebe....

TCL's new update v643 adds Dolby Vision Filmmaker Mode and fixes IMAX Enhanced DTS:X with Disney+. Dolby Atmos FlexConnect now also supports a wireless subwoofer.
Already installed on TCL's 2026 models at launch, the firmware will also be released for the 2025, 2024 and 2023 Google TVs powered by the Pentonic 700 chip. Some users have already received it and a wide release will follow, TCL informed FlatpanelsHD.

Cirkuzanti 🙂

Jel moguće da se webview automatski ažurira iako mi je isključen auto update?
Pojavila se nova verzija, koju sam juče deinstalirao i vratio na podrazumevanu, a sve vreme mi je isključen auto update.
Iris radi nakon deinstalacije ažuriranja, videću danas da li će se opet ažurirati sam od sebe....
Meni od nedelje ne baguje.Ova dva dana se pali eon skroz normalno.Sad videcemo do kada ce trajati.Nadam se da ce potrajati.

Nazad
Vrh Dno