Šta je novo?

TCL televizori

• Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
TCL Technology Group Corporation osnovana je 1981. godine u kineskom gradu Huizhou pod nazivom TTK, a od 1985. godine posluje pod nazivom TCL, što je skraćenica od The Creative Life.

U svom portfoliju imaju dizajn, razvoj, proizvodnju i prodaju televizora, mobilnih telefona, klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i malih električnih uređaja.

Već dugi niz godina su među tri vodeća proizvođača po broju prodatih televizora u svetu na godišnjem nivou, drugi po broju proizvedenih televizora na svetskom nivou, i među vodećim po broju prodatih televizora na teritoriji SAD u prošloj godini, mada generalno svi proizvođači na tom polju i dalje dosta zaostaju za Samsungom, jer je svaki treći televizor koji se proda na svetu proizveden od strane tog južnokorekjskog proizvođača, koji sa LG i Sony i dalje tradicionalno drži 60% celokupnog svetskog tržišta televizora (doduše po prihodima od prodaje, a ne po broju prodatih primeraka).

Elem, pošto je ovo kod nas relativno nepoznat brend, otvaram ovu temu jer je dosta članova foruma u prethodnom periodu kupilo televizor ovog proizvođača, pa je red da imamo gde da razmenjujemo iskustva i utiske, i pomažemo jedni drugima u rešavanju problema, za koje se nadam da ih neće biti mnogo i da ćemo ih zajednički brzo i uspešno rešavati.

Izvolite...

Prilozi

• mi-nismo-andjeli-nista.gif
    mi-nismo-andjeli-nista.gif
    2.4 MB · Pregleda: 11
Osim TV Bro imaš i ove:

Coji ti je uz TV Bro najbolja opcija, Browser TV Web je od TCL-a pa možeš i njega probati :)
Ima i tih, znam, probao sam i Operu, mozilu, chrom.. I svi oni imaju problem sa puštanjem filma.. Kad pustiš film koci.. Pisao sam gore..
Nema kočenja na TV bro i Puffin browser...

Ove vrste?
Pogledajte prilog 509503

@-vorens- neko te izgleda pogrešno učio kako se koristi Kodi.
Pa prosvetli me,lako je mudrovati i pljampati..
Napisi, predlozi, itd..
Na Bau Bau sve od filmova je bajato, veoma malo novih filmova.. Na kraju mnogo lakše ovako instaliram TV Bro, odem na Gledalicu i slične platforme na kojima ima najnoviji filmovi i po kategorijama, serije.. Pustiš i gledaš..
Tako mi je dete naviklo i dosta je lakši pristup gledanja filmova.
Na Kodiju nije majstore..
U downloaderu unosiš kodove, instaliraš Kodi, u njemu gimnastika da bi instalirao i dobio kanale i ostale stvari.. Poput Bau Bau..
Pa opet baza filmova mala, neki hoće da se puste, neki ne, izbacuje grešku...
Izvini, zašto bi toliko komplikovano detinjci život kad hoće gledati nešto?
Ako si 0azljovije čitao a nisi, radi se o mom detetu koje će gledati filmove sa prevodom na internetu, navikao je tako i to je to.. Nasao sam Browser na kom ne koce filmovi i to je to..
Napisao sam danas post u kom piše ako bude neko u istoj situaciji da želi filmove na Google tv, na browser u koji ne koči reprodukciju, da ne luta, ima iz prve ruke na kojima ne koči.
Kad sam pre nekoliko dana pitao nekoliko puta i zalio se o ovom problemu, svi ste ćutali, niko nista nije predložio..
A konkretno sam tražio Browser na kom ne koce filmovi na netu..
Nadam se da će moj post pomoći nekom sličnom meni od ranije..
Kodi ima svojih prednosti, ali slabi updejti lista sa filmovima i veca gimnastika da se sve to instalira..Nepotrebno za ovo sto meni treba..
Živeli majstore .. 😉
Ako koristiš browser samo za striming onda bolje da pogledaš neke druge gore pominjane servise ;)
Ma jok, našao sam šta sam hteo.. Imam i hbo max, na kom takodje sporo ubacuju nove filmove i serije, plus što se placa...
Klinja mi je navikao da gleda filmove na ovakav način i to je to..

vratimo se na temu: televizori marke TCL.
za Kodi, Stremio itd postoje teme

Nazad
Vrh Dno