Šta je novo?

TCL televizori

• Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
TCL Technology Group Corporation osnovana je 1981. godine u kineskom gradu Huizhou pod nazivom TTK, a od 1985. godine posluje pod nazivom TCL, što je skraćenica od The Creative Life.

U svom portfoliju imaju dizajn, razvoj, proizvodnju i prodaju televizora, mobilnih telefona, klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i malih električnih uređaja.

Već dugi niz godina su među tri vodeća proizvođača po broju prodatih televizora u svetu na godišnjem nivou, drugi po broju proizvedenih televizora na svetskom nivou, i među vodećim po broju prodatih televizora na teritoriji SAD u prošloj godini, mada generalno svi proizvođači na tom polju i dalje dosta zaostaju za Samsungom, jer je svaki treći televizor koji se proda na svetu proizveden od strane tog južnokorekjskog proizvođača, koji sa LG i Sony i dalje tradicionalno drži 60% celokupnog svetskog tržišta televizora (doduše po prihodima od prodaje, a ne po broju prodatih primeraka).

Elem, pošto je ovo kod nas relativno nepoznat brend, otvaram ovu temu jer je dosta članova foruma u prethodnom periodu kupilo televizor ovog proizvođača, pa je red da imamo gde da razmenjujemo iskustva i utiske, i pomažemo jedni drugima u rešavanju problema, za koje se nadam da ih neće biti mnogo i da ćemo ih zajednički brzo i uspešno rešavati.

Izvolite...

To je korektna cena. Za gejming je odličan, osim za pvp pucačine, računajući da je jednako brz kao i C805 koji ja imam. Ono, lepo izgleda ali mnogo gineš :). Ako imaš mesta i ako gledaš TV sa 3 metra razdaljine uzmi 65".
Nemam mesta potencijalno ni za 55cu...svratio sam u gigatron da pogledam na delu, deluje korektno

Najbolje da ima sve kao OLED, a da ih mozes kupiti tri za jedan OLED. Trend je inace da se kupuju sve veće dijalogonale, pa tako 65" pokrije neku normalnu prostoriju za gledanje, ko hoće da gleda iz kuhinje onda neka uzme nosač.

Инсталирао и упалио сони 5 и видим да је звук некако доста бољи.
Такође на Нетфликсу иста прича..
Koja vam je bila prethodna verzija firmware? Citao sam da su imali problema, ako su podizali sa v626, da im upada u loop, pa moraju da spustaju verziju kako bi instalirali novije.

Treba mi jedan info za vlasnike tcl 43c655 ili 655 serije, da li daljinski ima opciju previous channel (da vratim prethodni kanal koji je bio na dugme)?

Ja na mom Tcl c765 imam 503 firmware. Pitanje je jel vredi odraditi update na 509 ima li kakve bitne razilike. Cudno mi je sa ovom 503 kad podesavam HDR u Ps5 treba mi 25 klikova da bi sunce nestalo🤔

Nazad
Vrh Dno