Ako ti je dobra izolacija mozes ovu tpg31 sad ti je bas dobra cena.Kakva je TCL TAC-18CHSD/XA73IS, uzeo bih za grejanje prostorije od 35-40 kvadrata, nekih 50 hiljada izadje. Ili je bolji izbor 12ica aeri+ ?
Moze da se usmeri kako ne moze🤣 ali tcl ima fan mnogo bolji svakako.Pa je li iko koristio ovu klimu prosle zime, da kaze utiske? Ili svi cekamo
U CG je TCL 400E, a AERI 480E.
Nije mi zbog cijene, ali za aeri fan svi kazu da je ocajan, ne moze da se usmjeri, TCL ima neko 4d strujanje.
Ova cena jedino ako je samo unutrasnja😂Ma samo Vivax Aeri
Sad kad je na akciji... 😁
Ukratko, nePa je li iko koristio ovu klimu prosle zime, da kaze utiske? Ili svi cekamo![]()
Evo ovde npr.Gde ima da se kupi ova klima, vidim da je uglavnom nema na stanju, a i cena je ~45000.
Poskupela je onda,pre 20 dana bila je 31-32.000.Aeri za sad jeste bolja proverena klima i za ovu razliku ne bih ni ja rizikovao ali videcemo dal ce da ostane tako posle ove zime kad se pokaze tcl.Da, zaboravio sam na njih, video sam ovu cenu. Sa dostavom me izadje 38700, na ananasu Aeri+ sa vaucerom i dostavom izadje 42500. Da je desetak hiljada niza cena od Aeri+ pa da uzmem, ovako po onome sto sam citao Vivax je bolji izbor za grejanje.
Ima li bilo koja klima slicne cijene i kvaliteta kao Aeri+, ali da ima moderniji fan?
Jer Aeri stvarno ima jako los fan.
Midea Brizi, ali je ona vec dosta skuplja
Ima,na +15.Koliko se secam,Aeri ima te kontrolne defrostove i kad nije neka hladnoca.Ili mozda gresim.Za ovu TCL,pricacemo kada prodje zima.
Da li je ima u gornjem desnom uglu UVC lampa?Jesam ja, nezgodno jeste ali može da se otvori, nije da ima unutra šta da se vidi posebno ima ona dva ili tri mala filtera koja vrv ne služe ničemu.
Lako, samo povucesJel neko otvarao prednji poklopac na UJ?Interesuje me kako?Probao,nigde onih zareza sa strane za prste.Nisam uspeo.Umalo je ne otkacih sa zida.
Da li se kod tebe cuje gas https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/page-812#post-7579138Ugradio je danas posle mesec dana od kupovine. Majstor namotao 3 m instalacije i vakumirao je. Majstor inače elektro inženjer odmah je znao o kojoj je reč jer je juče ugradio istu i nahvali je. Temperaturu održava veoma precizno u stepen a ne kao ova moja druga koju imam Bergen 12-ica koja maši za 3-4 stepeni zadatu temperaturu. Stavljena u neizolovanu sobu od 16 m² sa dva spoljna zida i donjim spratom koji se ne greje, na tavanici imam neki stiropor ukrasni od 2-3 cm (u pitanju je kuća). Zadatu temperaturu od 23 stepeni je postigla za 5 minuta i ugasila se a fan je bio na najslabije. Ima dosta snage u rezervi koliko vidim. Prilično tiho radi i spoljna je sigurno tiša od moje Bergen a dvojica prvih komšija imaju Hisense i Vivax Aeri, definitvno je TCL tiša i od njih dve. Sve četiri su radile danas u isto vreme. Hisense ubedljivo najglasnija od sve ove četiri. Postavljena bočno od kreveta (nisam imao gde drugde) i duva direktno u glavu ali zahvaljujući usmerivačima levo-desno koje poseduje uopšte se ne oseća da duva u glavu. Pomoću pametne utičnice sam je uhvatio da modulira na 220 W nekih 2-3 minuta. Sleep mode je nečujan, još jedan plus za nju. Povezao se s njom preko TCL Home aplikacije iz prve preko vaj-faja koji ima. Sad čekamo zimu da vidimo kako stvarno greje.
Lako, samo povuces
Da li se kod tebe cuje gas https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/page-812#post-7579138
Lako, samo povuces
Da li se kod tebe cuje gas https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/page-812#post-7579138
Ne znam kako izgleda UVC lampa, baci pogled.Da li je ima u gornjem desnom uglu UVC lampa?
Hvala ti puno.Ima je.Ne znam kako izgleda UVC lampa, baci pogled.
Ovo je sa TCL sajta.Čemu služi?
Obican marketing trik,kao i ovi mali filtercici ispod koji ce da se raspadnu posle 3 meseca🤣Čemu služi?
Ovi filtercici i jesu cist marketing.Ali UVC svetlo radi cemu je namenjeno.Obican marketing trik,kao i ovi mali filtercici ispod koji ce da se raspadnu posle 3 meseca🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari