Odlučio sam za ovaj model zahvaljući komentarima u ovoj temi. Hvala svima!
Na nekoliko mesta sam pitao da li TCL klimu mora da ugradi servis sa neke zvanične liste ovlašćenih servisa da bi garancija važila ili to može da uradi bilo koji servis registrovan za ovaj tip usluge. Pojma nemaju, prodavac, par većih servisa, čak ni podrška sa sajta gde se vrši produženje garancije. Unbelievable!
Takođe nisam dobio nikakav garantni list. Prodavac mi je rekao da je dovoljno da priložim račun servisa koji je instalira mada ni oni nisu bili sigurni u to. Poslao sam zahtev za produženje garancije ali za sada nisam dobio odgovor.
Čini mi se da je dobar uređaj, pogotovo za cenu od ~30000 koju je neko ovde naveo. I spoljna i unutrašnja jedinica rade tiše nego što sam očekivao. Za sada sam izmerio najniže 255W u režimu grejanja.
Aplikacija je ok ali bih ipak dao prednost SmartHome aplikaciji koju koristim za Midea Extreme jer prikazuje unutrašnju i spoljašnju temperaturu. Uputstvo koje se dobija u uređaj nigde ne spominje da se za povezivanje na WiFi, eco/display taster treba pritisnuti 6 puta.
Pre instalacije sam otvorio poklopac spoljne jedinice jer me je zanimalo kakav je grejač tacne i generalno kvalitet izrade. Evo par fotografija:
Pogledajte prilog 509033Pogledajte prilog 509034