Šta je novo?

Targo Telekom

Pih ni fudbal se onda kod vas ne moze da gleda...

Lampica Internet i dalje "blinka" :(
I kod mene blinka preko 3 dana (nestalo je u utorak u 9), juče su me zvali iz TT korisničkog servisa da im dostavim skeniranu ličnu kartu, koja im je potrebna za raskid ugovora.
I tako dok čekam raskid ugovora i demontažu opreme, neta i dalje nema, dok TV radi.

Ма да, чујем и ја да је РТС2 почео са ХД преносима. ;)

Nije RTS2 ali ima RTS HD koji prenosi fudbal u FULL rezoluciji ;)

Nemam pojma, kakvo je bilo stanje juče, pošto nisam bio kući, ali sada RTS HD sasvim normalno radi, kod mene je na poziciji 77, 1080i, DD+.

Inače, trenutno je kod mene i SBB-ov D3i uređaj i RTS HD daleko bolje izgleda kod TT-a, na D3i je kompresija prevelika.

Juce oko 20h je proradio. Koliko sam cuo dobavljac je imao prekid u slanju signala.

E, moj BECKS!!!
Targovci me pustiše "niz vodu"!
Kao da su se obradovali kad sam podneo zahtev za raskid ugovora.
A žao mi stvarno što propadate, i što vas napuštam, ali ovo stanje više nije održivo.

Komentar?

Cuj stanje ODAVNO nije odrzivo ali eto ...

Oni kao da nesto cekaju. Ko bi znao sta!

E, moj BECKS!!!
Targovci me pustiše "niz vodu"!
Kao da su se obradovali kad sam podneo zahtev za raskid ugovora.
A žao mi stvarno što propadate, i što vas napuštam, ali ovo stanje više nije održivo.

Komentar?

Meni je drago sto si otisao jer si uradio ono sto je potpuno logicno. Promenio si provajdera zbog lose usluge.
Sto se tice tvog problema u Targu, veruj mi na rec da je uradjeno apsolutno sve sto je moglo da se uradi.

Vise srece sa drugim provajderom.

Pozdrav,

Kuku Becks brate ako je OVO sve sto je moglo da bude uradjeno kako bi onda izgledalo da je losije???

(naravno niko nemisli na tebe i kolege vec one iznad)

Poslednja izmena:
Pojavio se net u četvrtak veče... žena me zove na mobilni, ponovo radi bioskop (internet)! :)

Juče, u subotu, dođe čovek iz TT da odnese ONT, na osnovu mog zahteva za raskid ugovora. Tako da, sa tugom konstatujem da više nisam korisnik usluga TT, a bio sam od oktobra 2012 do juna 2014.
:(

Super, sada imaju taj ONT kao rezervu za nas kojima sve radi ok u slučaju da se pokvari :)

Zaista nisam siguran da je to nesto sto bi trebalo da bude dobro ili da se slavi =/

Becks jer se zbiva nesto ili se prica o bilo cemu ili sta ?

Kako ne znas, pa u februaru krecu prikljucenja! Ali nisu rekli kog februara, znaci ima nade za 2015. jos uvek.

Zbiva se ,zbiva se ,naravno!!!!!!

Sad upravo izvlače iz bubnja sretnog dobitnika koji će dobiti taj jedini preostali ONT u zamenu:cigar:

Na srecu, to neces biti ti! :smoke:

:guitar:Sva sreća

Vec duze vreme sam odsutan sa ove teme.
I mogu primetiti da ovde ima manje ili vise super teskih Sadista.
Ljudi se bune sto nisu prikljuceni , sto im usluge su lose, "ok svako ima pravo da napise ono sto mu se ne svidja i sto mu se desava a negativno je po njega".
Ali mi je fascinantna cinjenica da svi koji imaju probleme jako tesko ili nikako ne mogu da rese situaciju na jednostavan nacin,ne ne to mora da bude komplikovano,iako imaju na raspolaganju da ugovor prekinu da se lepo nagode i sve povoljnosti sto kod drugih operatera malo sutra moze.

A ima i par njih hejtera i onih koji nemaju TT ili koji imaju neki drugi problem koji koriste sto neko nije zadovoljan da bi time dodali ulje na vatru i to im je "Gust" sto bi se reklo..

Mogu zamisliti da umesto TT pise ADSL sa tim brzinama da bi se ovde bila tema u fazonu " Ma prikljucice me kada budu mogli " "Lazu ali to stalno rade" i to bi bilo kao ok...

Poslednja izmena:
Defcoon druze BILO ko od provajdera da je na ivici bankrota i da nema sanse da te prikljuci (usled jednog od mnogih kvarova) ce morati da ti raskine ugovor.

Takav spor niti jedan provajder nemoze da dobije kako TT tako ni bilo drugi. Problem kod nas je sto su svi provajderi lepo podelili gradove na "zone" i nigde nemas dva komada.

Konkurencija , usled problema u TT, nije postojeca!

Ljudi zivim u Ugrinovcima(naselje blizu Batajnice) i nzm da li mogu da prikljucim TT(stavili su pre par meseci opticki kabl ali nisam siguran da li sve to moze da sljaka),uglavnom zanima me koji net sa TV-om mogu jos da uzmem a da imam protok 10/2 minimalno i da cena bude do nekih 2500 din?

Ne možeš da uzmeš ništa jer Targo ne priključuje nove korisnike već neko duže vreme.

Sajt pipnuli 2 godine nisu, a problemi se samo gomilaju. Uostalom, pozovi call centar (ako ti se neko uopšte javi) i pitaj ih. Videćeš da će ti reći da ne priključuju nove korisnike.

Poslednja izmena:
Pa u cemu je fora,moras da imas sve sredjeno da bi oni tebe dodali na listu svojih korisnika?

Ako baciš pogled na prethodne strane, saznaćeš dosta toga. Sumirano: brdo problema oko mnogih stvari tehničke i pravne prirode, tendencija opadanja broja korisnika, ne priključivanje novih...

Čak i da imaš kabl na metar od kuće, opet te neće priključiti jer net i kod postojećih korisnika radi promenljivo, plus ako dođe do bilo kakvog kvara (iole ozbiljnijeg) oprosti od neta kod Targo-a (nemaju rezervnih delova).

Vrh Dno