Nedostatak neta mi pravi direktnu materijalnu štetu, u pogledu nemogućnosti ostvarenja prihoda.
Uskoro isticu dvogodisnji ugovori, ima li naznaka da ce moci da se produze i nastavi po starom ?
@Abonimus: A sto se jednostavno ne opustis i ne koristis, umesto da prizivas prekide i nesrecu
Olako je proslo ovo pitanje, i ostalo bez odgovora. Mislim da je bitno.... BECKS, jel mozes da nam das nekakav info oko ovoga? Sta se desava sa svim onim korisnicima kojima istekne ugovorna obaveza? Jel nastavljaju da placaju "po starom" bez ugovorne obaveze, jel se potpisuje novi ugovor (ako se zeli), ili se placa regularna cena po cenovniku? Ovo je po meni, poprilicno bitna stvar!
Raspitacu se sutra pa javljam
Jedini razlog za potpisivanje novog ugovora bi bio neke nove benificije koje bi korisnik dobio tipa, tv za 1din i sl.
Podržao bih te u ovom pitanju da si ga postavio nekom od menadžera/vlasnika TT-a. Odgovor na ovo pitanje tebi samo znači (ne)izvesnost konekcije, a čoveku kome si ga uputio je to možda stvar egzistencije.A kad ce TO moci, mislim da se ostvare neke nove beneficije ili barem da se dobije neka nova, drugacija usluga?!
Htedoh reci, kada ce poceti firma da radi umesto da lagano odumire?
Podržao bih te u ovom pitanju da si ga postavio nekom od menadžera/vlasnika TT-a. Odgovor na ovo pitanje tebi samo znači (ne)izvesnost konekcije, a čoveku kome si ga uputio je to možda stvar egzistencije.
Malo više razumevanja za BECKS-ove napore ovde na forumu. On nije PR TT-a.
A kad ce TO moci, mislim da se ostvare neke nove beneficije ili barem da se dobije neka nova, drugacija usluga?!
Htedoh reci, kada ce poceti firma da radi umesto da lagano odumire?
Tako je,imam i IKOM,nego ne volim da menjam provajdera ili me mrzi,neznam ni sam.@goran064
Vidim da imaš slične probleme, u isto vreme kao i ja.
Koliko se sećam od ranije ti si u zgradi u BNT 2-14 (četvorospratna zgrada sa sedam ulaza), ispravi me ako grešim... Ti u toj zgradi imaš istureni stpen telekoma Srbija, tako da bar imaš alternativu preko VDSL (ja sam u drugom stanu na kraju te zgrade obezbedio net 50/2 za 1900 din. mesečno sa ugovorom na 24 meseca).
Da imam takvu soluciju ovde u L.Adamiča, ne bih više jednog sekunda dangubio sa raspalim Targom, ali na žalost druge opcije su klasični ADSL, preko nekog provajdera, ili internet preko PoštaNet KDS.
Cekaj zar moze da bude i mracnije od ovoga?
Mozda sam ja optimista sa blagim naklonom ka "svetloj" strani ali ovde je svetlo ugaseno odavno. Oni koji se jos trude kao i ti samo bog zna iz kog razloga to rade ...
Zahtev za raskid Ugovora i umanjenje iznosa računa za JUN
Targo podrška
Данас у 9:57 пре подне
За'Igor'
Poštovani Igore,
Vaš zahtev je prosleđen nadležnoj službi.
S poštovanjem,
Targo Telekom
From: Igor ...
Sent: Wednesday, June 18, 2014 9:36 AM
To: [email protected]
Subject: Zahtev za raskid Ugovora i umanjenje iznosa računa za JUN
Poštovani,
u toku tekućeg meseca 3 dana neprekidno nisam imao internet konekciju od 12.06. (14:00) do 15.06. (12:20). Kvar sam blagovremeno prijavio u četvrtak, 12.06. vašem kol centru, putem telefonskog poziva.
Ponovni nestanak neta je primećen 17.06. u 09:00. (prijavljeno putem telefona kol centru u 10:40), nema ga još uvek (za sada preko 24 sata).
Prethodni nestanci neta su bili u martu i aprilu u trajanju od nekoliko dana, kao i veliki broj kratkotrajnih prekida, sa resetovanjem uređaja i trenutnim ponovnim uspostavljenjem veze.
Iz svih navedenih razloga, sa velikim žaljenjem i neizmernom tugom, zbog dobijene informacije o vašoj nemogućnosti da tekuće i trajno rešite problem, prinuđen sam da podnesem zahtev za raskid ugovora.
Igor ...
@sofke
Vidim da ti je ovo poruka br.1. Pretpostavljam da si se registrovao na forum da i ti potvrdiš problem kod TT.
Izgleda da je ovo masovnije nego što, na prvi pogled, izgleda...
Sa tugom i žaljenjem, upravo pripremam Zahtev za raskid ugovora sa Targo Telekomom.
На претходној страни теме написао сам да сам имао проблем и да га је екипа решила пар сати после пријаве квара. Дакле, нисам био препуштен сам себи....Korisniku ostaje da proba sam da resi problem...
А како ти то знаш??? Како знаш шта ће бити са Таргоом када ни они сами не знају шта ће бити са фирмом. Ти си изгледа сигуран да ће ТТ пропасти и да их нико неће купити или на неки други начин решити проблеме.Vise manje sve korisnike Targa ceka takva sudbina...
@Даутовић, или не читаш тему или намерно прескачеш оно што ти се не допада.
На претходној страни теме написао сам да сам имао проблем и да га је екипа решила пар сати после пријаве квара. Дакле, нисам био препуштен сам себи.
А како ти то знаш??? Како знаш шта ће бити са Таргоом када ни они сами не знају шта ће бити са фирмом. Ти си изгледа сигуран да ће ТТ пропасти и да их нико неће купити или на неки други начин решити проблеме.
Сви знамо да имају проблеме које не могу да реше јер власник неће да улаже новац али то не значи да ће фирма нужно пропасти. А ти, чини се, то призиваш и канда уживаш у туђим мукама. Е, на то реагујем(о).
Једно је написати да ТТ има проблеме које није у стању да реши а сасвим друго сеирити над тим.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari