D
Deleted member 9456
Guest
Zabrinuti administrator RTV Foruma prepisuje odavde negativne komentare i pravi covek sebi temu kakva mu odgovara. Samo sto nikako da ozivi diskusiju:
http://www.rtvforum.net/thread-1056-page-10.html
i kad je vec naveo sta je @Lega pisao u ona 3 dana kad je bio bez neta, mogao je bar da postavi i link na njegov video, brzina 32/16: https://www.youtube.com/watch?v=jSrdEN_tqoI naravno, to ne daje ni jedan drugi provajder. Kad vec prepisuje sa ovog foruma, neka prepise i nesto pozitivno. Ovako mu tema lici samo na kiselo grozdje![]()
Ne znam sto me uvlacite u pricu, nije 3 dana budimo objektivni, tamo je sve citirano. Bilo je preko nedelju dana i dobio sam net samo na foru da cu da raskinem ugovoro, ostali u mojoj zgradi nisu dobili mesec dana net. Prebacen sam na ispravnu plocu, kvar se ponovio, opet je popravka bila neizvesna, opet sam trazio raskid ugovora i opet sam uspeo da dobijem net na istu foru.
Ne mesajte babe i zabe, jedno je da li imam net a drugo je koliku brzinu ja imam, ja se nisam ni u jednom trenutku pozalio na brzinu, zalio sam se na uslugu podrske-odrzavanja i komunkaciju sa korisnicima. Fora oko resetovanja za mene je misterija, gledao sam podatke za ruter i firware koji imam, sve je isto kao i kod onih kod kojih net prekida.
Ponavljam ne zelim da Targo propadne ali nesto mora da se menja u otklanjanju kvarova i komunikaciji sa korisnicima. Lepo je imati brzi net, ja sam odavno krenuo (od kad postoji internet u Srbiji) od obicnog dial-up, dvojnika, PCM, kupovine ISDN linije, besplatnog interneta (konekcija preko firminog servera ili preko provajdera, poslovni arazmani), ADSL.
U startu nisam isao na sice nego sam izabrao 20/10 koji je prerastao u 32/16, da mi finansiske mogucnosti dozvoljavaju isao bih na na jos brze.
Redovno izmirujem racun, racun jos nisam dobio za ovaj mesec.
Mislim da se vode jalove diskusije, jednostavno Targo se ne oglasava i ostaje da cekamo "godine raspleta".
Postavio sam pitanje oko port forwarda na ONT, resio sam, bila je glupost jer sam softwer setuje forward ali to kod setvanja mora i da se cekira, znaci ako se ne cekira postavi port forward ali ga ne ukljuci, malo bezveze.