Pa red je da se pomogne kolegi forumasu.
Pozdrav i izvini na cekanju.
Auu, evo ga pravi radnik Targa.
Sada kad' te napadnu sa pitanjima..![]()
Postoji samo jedno pitanje pocinje sa KADA a zavrsava se sa KORISNIKA![]()
Polako ljudi, svi mi imamo mnogo pitanja, nemojte ga uplašiti i oterati na samom startu. :d
Beck plusčina od mene zato što si pomogao kolegi forumašu, pretpostavljam da na većinu pitanja verovatno nećeš moći da daš odgovor, ali ako bi mogao barem malo da umiriš nas korisnike Targa ne bi bilo loše...
I da ako si u stanju daš neki okvirni datum, pod uslovom da ga znaš, od kada bi možda mogli da počnu ponovo da uvode nove korisnike.
Hvala.
I da ako si u stanju daš neki okvirni datum, pod uslovom da ga znaš, od kada bi možda mogli da počnu ponovo da uvode nove korisnike.
Hvala.
Tacnu informaciju o datumu prikljucenja novih korisnika zaista ne znam i glupo mi je da baratam sa okvirnim datumima, govorkanjima i sl.
Po najnovijim informacijama Rasto Tomazic pise wording za Call Centar (posto marketing nije sposoban) da ce prikljucenja korisnika biti u Februaru 2014. Trenutno 600 ugovora sklopljeno a da korisnici nisu prikljuceni. Pa vi izvedite kalkulaciju. Kakva dozvola od RATELA to su dobili jos na pocetku za uredjaj. Modemi su na carini( 5 paleta 500 komada) i ne zele ih podici dok se firma ne proda tj nadaju se prodaji. Nadali su joj se i u septembru pa su korisnici i ljudi koj su sklopili ugovore izvisili
Nemojte svatiti licno proizvod tj sam internet je fantastican kao proizvod ali samo menadzment i rukovodstvo koji su vodili i okruzivali je pa recimo da nas narod kaze riba od glave smrdi. Nama je krivo sto nismo ostali u firmi koja je imala najbolji i ima najbolji proizvod u Srbiji. Alii...... Nismo mi ni neradnici ni lazovi jednostavno prihvatite to kao revolt nas na samo rukovodstvo i njihov ne korektan odnos prema radnicima. Ne pricao o odnosu radi svoj posao vec su mnogo gore stvari upitanju.
Jeli jel to vas nekoliko pise ovo ili jedan smislja? Jel to vise vas kuca po jedno slovo posto ste radnici Targa? Ili jedan kuca za sve? Ne vidim svrhu sto ste se registrovali da samo blatite svoju firmu(bivsu) verovatno su vam sa razlogom rekli cao(ili ste nestrucni, ili niste radili za ono zasta ste primljenji, ili...) nece niko danas da otpusti coveka koji zna da radi i koji mu DONOSI PROFIT, vi ocigledno to niste radili(donosili profit iz nekih gore navedenih razloga)i sad se bunite. Ok ko gubi ima pravo da se ljuti, ali jel vi znate koliko smesno delujete i tuzno kao babe idete okolo po forumu i kukate nepravda, nepravda kao bre Kalimero.Po najnovijim informacijama Rasto Tomazic pise wording za Call Centar (posto marketing nije sposoban) da ce prikljucenja korisnika biti u Februaru 2014. Trenutno 600 ugovora sklopljeno a da korisnici nisu prikljuceni. Pa vi izvedite kalkulaciju. Kakva dozvola od RATELA to su dobili jos na pocetku za uredjaj. Modemi su na carini( 5 paleta 500 komada) i ne zele ih podici dok se firma ne proda tj nadaju se prodaji. Nadali su joj se i u septembru pa su korisnici i ljudi koj su sklopili ugovore izvisili
Nemojte svatiti licno proizvod tj sam internet je fantastican kao proizvod ali samo menadzment i rukovodstvo koji su vodili i okruzivali je pa recimo da nas narod kaze riba od glave smrdi. Nama je krivo sto nismo ostali u firmi koja je imala najbolji i ima najbolji proizvod u Srbiji. Alii...... Nismo mi ni neradnici ni lazovi jednostavno prihvatite to kao revolt nas na samo rukovodstvo i njihov ne korektan odnos prema radnicima. Ne pricao o odnosu radi svoj posao vec su mnogo gore stvari upitanju.
Zbog čega bi onakav način pisanja bio prepreka da neko postavlja bilo kakvu telekomunikacionu instalaciju kod nekog od provajdera? Ili da kopa kanale i mikrorovove za bilo koju namenu? I zbog čega "nepismenost" automatski urušava kredibilitet napisanog?
Stariji korisnici foruma koji su imali sreće da "služe" vojsku bi mogli da vam ispričaju dosta na temu nepismenosti i primitivizma, ja se sećam da sam u tom periodu upoznao dosta takvih, dobri i vredni ljudi ali poprilično neobrazovani.
...ali 500 komada je njima malo za tolike klijente.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari