Najnoviji update iz TT celokupna prodaja odpuštena. Daj te da vidimo sad kako se sklapaju ugovori a po informacijama koje kruže istrebljenja iz TT nisu zavrsena na redu je magacin i svemogući deo tehnike. Pricali smo i pricali od juna a vi se pljuvali ne ne moze biti ulozeni milioni itd itd. Nazovite nekog od supervizora ili prodaje ako imate telefon posle 13 svi nedostupni.... Mi cemo i dalje nastaviti sa pljuvanjem ne po radnicima koji su ostali vec po Rasti i Patriku Cegelu i po Dulicu koji im je dozvolio da rade ovo sto su radili i sa zemljom i sa narodom a pogotovo sa zaposlenima.
Do sada, TT je i pored znatnih sredstava ulozenih u mrezu, privukao mali broj korisnika. Mali u odnosu na to koliko im treba i sasvim sigurno znatno manji nego sto su planirali/ocekivali. Konkurencija koja je direktno ugrozena, tj. ona na cijoj teritoriji je TT prisutan, je reagovala pametno, malim poboljsanjem usluge uz odrzanje relativno niske cene, cime je TT-u izbila glavni adut. Vecini korisnika, kvalitet/brzina internet veze nije presudna u izboru operatera, narocito ako je TV ponuda losija, ako to zahteva dodatne radove u stanu, itd... TT jeste velikodusno ugradio mrezu u (skoro) sve zgrade gde su hteli da ih prime, ali pitanje je u koliko zgrada ce im se ta investicija isplatiti. Kako stvari stoje, oni poslednja 3 meseca nisu prikljucili ni jednog korisnika, bez neke naznake kada ce poceti ponovo sa prikljucenjem. To znaci da firma koja je mlada, i kojoj je stalni rast neophodan za opstanak, vec 3 meseca nema rast prihoda. Malo ili mnogo, videce se za neko vreme.
Licno bih voleo da TT uspe da prevazidje sve ove probleme, jer su kao konkurencija neophodni trzistu kao sto je nase. Sa druge strane, i kao neko ko prati ovu pricu vec par godina, nisam veliki optimista.
Pozdrav
Odlican post !
Moj drug je kod Vektora, a TT je usao u zgradu i mada mu treba brz internet TT je skuplji. Vektorovih 10/1 (ili 20/1) ga zadovoljava. ... Za takvu investiciju par hiljada korisnika je jako malo...
Dautovicu, da li to znaci da bi ponovo sve bilo u redu i da si samo iskljucio rutere na 24h ?Tako da koji god drugi uredjaj da povezem on nece da mu prosledi parametre. Sistem po recima lika iz tehnicke podrske pamti MAC do nekih 24h(to je okvirno).
Najnoviji update iz TT celokupna prodaja odpuštena. Daj te da vidimo sad kako se sklapaju ugovori a po informacijama koje kruže istrebljenja iz TT nisu zavrsena na redu je magacin i svemogući deo tehnike. Pricali smo i pricali od juna a vi se pljuvali ne ne moze biti ulozeni milioni itd itd. Nazovite nekog od supervizora ili prodaje ako imate telefon posle 13 svi nedostupni.... Mi cemo i dalje nastaviti sa pljuvanjem ne po radnicima koji su ostali vec po Rasti i Patriku Cegelu i po Dulicu koji im je dozvolio da rade ovo sto su radili i sa zemljom i sa narodom a pogotovo sa zaposlenima.
Hvala liku iz tehnicke podrske(cita forum inace), da njega nije bilo jos bi ja lupao glavu. To je ono sto sam pricao odma u ranijim postovima. Mozda je neka glupost, a na kraju se ipostavilo da jeste. Samo je bilo potrebno da me pozove neko ko "zna o cemu prica", a ne ljudi iz call centra(ne vredjam nikog ovim)
Pozdrav ljudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari