Šta je novo?

Targo Telekom

Pa dobro, neko tvoje misljenje o broju korisnika... ono kao 500/1000/10000 ?

To ne znam, niti sta ti to znaci kad nemas podatke o poslovnim korisnicima koji im mogu donositi vece prihode nego svi mi sitni pretplatnici na najnizim brzinama.

Neko je već ovde još ranije postavljao taj podatak, čini mi se da je između 2000-3000.

Najnoviji update iz TT celokupna prodaja odpuštena. Daj te da vidimo sad kako se sklapaju ugovori a po informacijama koje kruže istrebljenja iz TT nisu zavrsena na redu je magacin i svemogući deo tehnike. Pricali smo i pricali od juna a vi se pljuvali ne ne moze biti ulozeni milioni itd itd. Nazovite nekog od supervizora ili prodaje ako imate telefon posle 13 svi nedostupni.... Mi cemo i dalje nastaviti sa pljuvanjem ne po radnicima koji su ostali vec po Rasti i Patriku Cegelu i po Dulicu koji im je dozvolio da rade ovo sto su radili i sa zemljom i sa narodom a pogotovo sa zaposlenima.

Prilozi

• 1383326_740806719279214_884736890_n.jpg
    1383326_740806719279214_884736890_n.jpg
    33.2 KB · Pregleda: 293
Stvarno, sram ih bilo sta su uradili sa narodom. Ponudili su jadnom narodu fenomenalni internet i odlican televizijski paket (malo losiji izbor kanala, ali ajde) za relativno male pare! Treba ih sve na stub srama!! I spaliti ih kao jeretike! Kako ih nije sramota, da pored svemoguceg Telekoma koji za 1600 din mesecno daju fenomelane brzine od 5/1, a kako su oni smeli da jadnom nardou za iste pare ponude 24/12! Skandalozno sta urade jadnom narodu!

Mnogo neke bezobrazne gazde, unistise polje interneta u Srbiji, dadose mangupi za 1600 din 24/12 sram da ih bude, a TS za te pare 10/1 kako ih nije sramota, ulozise u ovu zemlju 40 milki evra sram da ih bude, ponudise ljudima digitalnu televiziju sram ih bilo.

Svako gleda svoju racunicu. Na zapadu svaki radnik zna sta ga ceka kad ga gazda primeti samo jednom da je stao ili nije uradio kako mu je receno. Nema vise socijalistickog samoupravljanja i palamudjenja.

Poslednja izmena:
Najnoviji update iz TT celokupna prodaja odpuštena. Daj te da vidimo sad kako se sklapaju ugovori a po informacijama koje kruže istrebljenja iz TT nisu zavrsena na redu je magacin i svemogući deo tehnike. Pricali smo i pricali od juna a vi se pljuvali ne ne moze biti ulozeni milioni itd itd. Nazovite nekog od supervizora ili prodaje ako imate telefon posle 13 svi nedostupni.... Mi cemo i dalje nastaviti sa pljuvanjem ne po radnicima koji su ostali vec po Rasti i Patriku Cegelu i po Dulicu koji im je dozvolio da rade ovo sto su radili i sa zemljom i sa narodom a pogotovo sa zaposlenima.

Jao pa to ste vi NeradniciTarga, koji ste imali na facebook-u grupu "Targo Telekom loodaaaaciiii" koja je ugasena na fejsu. Sam naziv te grupe "looodaaaaciii" govori o vama kakvi ste radnici. Jeste da su teski usluvi u TT-u ali i vi ste neradnici!!! I omogucite da mogu da vam posaljem privatnu poruku, cisto da znate o cemu ja pricam!

Poslednja izmena:
Dajte.. prestanite da se prepucavate i vratite se na temu :D Cemu vodi ovo ?

Posto ovi iz Targa pre gledaju ovaj forum nego sto reaguju na prijave kvarova. Od 30.09. nemam internet, zavlace me vec 3 dana...ove iz call centra samo gledaju kako da te skinu s ku*ca, a ovi iz tehnicke podrske se ne javljaju. Nemam internet ne svetli lampica "internet" na ONT-u i nemam pristup preko IP adrese...Nesto u ovoj firmi ozbiljno ne valja, prekid signala tj da korisnik nema uslugu je prioritet 1, a oni niko da se javi 3 dana...

Od 30.09. nemam internet, zavlace me vec 3 dana...
Danas je 2.oct, to je 2 dana. Lampica "internet" nije upaljena ni kod mene pa imam net. Nece ti oni nista ni javiti, ali dobices vezu, proveri povremeno. Meni od oktobra prosle godine ni jednom nije pukla veza ni sekundu sve do onog problema sa apdejtom i to je trajalo jedno 3 dana i posle toga evo radi sve bez zastoja. Mnogo ti kratak fitilj.

A jeeeste, kratak mu fitilj jer nema internet 3 dana (nek' bude i 2 dana, ako ti je draže), a sam provajder neće da mu pomogne u rešavanju problema.

Al' je tebi dobro ovih dana. :)

Slobo vrati se ti slikanju.
Sutra je 4. dan da nemam internet. Poziv je logovan za tehnicku podrsku koja me nikad nije pozvala.
Hronologija:
- 30. uvece ostajem bez neta i nemam pristup ONT-u preko 192.168.1.1 i preko LAN i preko WiFi, prijavljujem oko 22h, javlja se neki decak koji mi kaze da restartujem ONT...ja ga poslusam i naravno nista...Onda mi on kaze da teh. podrska radi do 20h i da je on to logovao i da ce me oni zvati sutra cim pre, ja se zadovoljno zahvalim...
- 1. oko 17h sam se vrati s posla opet pozvao, javio se neki lik...razgovor ide u fazonu ma nista ti ne brini prebacio sam ja sad poziv ovima iz tehnicke podrske, zvace te oni za 5-10min. Naravno niko pozvao nije...
- 2. danas pozovem opet kad sam dosao kuci s posla, javlja se neka seka...ma nema ona poima o cemu prica,ali njoj su rekli kako da odjebava korisnike na fin nacin i to uspesno radi. Razgovor je u fazonu ma bice sve kul samo malo srpljenja itd. Na moju pitanje zasto me niko jos nije kontaktirao, jer ja NE ZNAM ZBOG CEGA NEMAM INTERNET I PRISTUP ONT-u, ona samo ponavlja ma bice sve sredjeno, samo malo strpljena...kao sto rekoh seka zaradjuje platu, ima dara za call centar...

Slobce, inace imam iskustva u telekomunikacijama i u radu sa kranjim korisnicima. Prioritet ti je prekid signala(kad jedan ili vise korisnika nemaju uopste signal), posle njega kad korisnik nema uslugu(TV/NET/TELEFON)...Ja vec 3 dana pricam sa radnicima call centra...da je mene pozvao neko iz tehnicke i rekao: gospodine, takva i takva stvar, nemamo trenutno ljudi prebukirani smo, docicemo do kraja nedelje npr...pa i da kazem OK nema problema...

EDIT: Sad vidim da si Soboslikar, a ne Slobo Slikar... : )

Poslednja izmena:
Ma dobices signal, dobro ti je rekla. Inace tacno je da su slabo komunikativni, neki ne znaju ni srpski, al retko je da ti i trebaju. Nego reci ti meni da li si mozda isao u X beogradsku ?

p.s.
da, Slobo :)

Nesto se ne secam da je ranije ovako pisalo,cini mi se da je operater uvek bio tu.uploadfromtaptalk1380745701820.jpg

@Slobo nisam isao u gimnaziju...

@Gorane probao sam i to, nema operatera, a i sta ce mi operater? Meni neko treba ko ce resi ovo...mozda je neka glupost...

greska//

Poslednja izmena:
Nista...ne mogu da mu pristupim, probao sam i hard reset. Ne prolazi ping...

Jao pa to ste vi NeradniciTarga, koji ste imali na facebook-u grupu "Targo Telekom loodaaaaciiii" koja je ugasena na fejsu. Sam naziv te grupe "looodaaaaciii" govori o vama kakvi ste radnici. Jeste da su teski usluvi u TT-u ali i vi ste neradnici!!! I omogucite da mogu da vam posaljem privatnu poruku, cisto da znate o cemu ja pricam!

Taj naziv su namerno dali ,verovatno platu nisi dobili pa su malo strajkovali na lud nacin.

gecrkt

Bojim se da ovo ide u prilog "bivšim radnicima targa",u smislu da njihovi postovi nisu puko trolovanje.
Licno sam, do updatea rutera bio prezadovoljan uslugom,ali odatle stvari kreću u lošem pravcu i nema dana da po nekoliko puta dodje do prekida interneta i tv signala.
Bilo je i dužih prekida(nema veze sa DNS serverom)ali je to posle prijave otklonjeno bez obaveštavanja što u početku nije bila bila praksa,čak su i smarali sa preteranom brigom za korisnike.
Nadam se da će Targo uspeti da prebrodi evidentnu krizu na ovaj ili onaj nacin na zadovoljstvo postojećih i nadam sa budućih korisnika i da država neće dozvoliti da postojeca opticka infrastruktura ostane neiskorišćena.
(Nećemo o dozvolama za istu,jer je pola Beograda gradjeno na isti nacin.)
Sad već kao jednogodisnji korisnik,mogu samo da im/nam pozelim sreću,izgleda da će svima biti potrebna.

^Sto vise govori o firmi koja ih je zaposlila, nego o samim radnicima.

Pozdrav

Vrh Dno