Najnoviji update iz TT celokupna prodaja odpuštena. Daj te da vidimo sad kako se sklapaju ugovori a po informacijama koje kruže istrebljenja iz TT nisu zavrsena na redu je magacin i svemogući deo tehnike. Pricali smo i pricali od juna a vi se pljuvali ne ne moze biti ulozeni milioni itd itd. Nazovite nekog od supervizora ili prodaje ako imate telefon posle 13 svi nedostupni.... Mi cemo i dalje nastaviti sa pljuvanjem ne po radnicima koji su ostali vec po Rasti i Patriku Cegelu i po Dulicu koji im je dozvolio da rade ovo sto su radili i sa zemljom i sa narodom a pogotovo sa zaposlenima.
Danas je 2.oct, to je 2 dana. Lampica "internet" nije upaljena ni kod mene pa imam net. Nece ti oni nista ni javiti, ali dobices vezu, proveri povremeno. Meni od oktobra prosle godine ni jednom nije pukla veza ni sekundu sve do onog problema sa apdejtom i to je trajalo jedno 3 dana i posle toga evo radi sve bez zastoja. Mnogo ti kratak fitilj.Od 30.09. nemam internet, zavlace me vec 3 dana...
Jao pa to ste vi NeradniciTarga, koji ste imali na facebook-u grupu "Targo Telekom loodaaaaciiii" koja je ugasena na fejsu. Sam naziv te grupe "looodaaaaciii" govori o vama kakvi ste radnici. Jeste da su teski usluvi u TT-u ali i vi ste neradnici!!! I omogucite da mogu da vam posaljem privatnu poruku, cisto da znate o cemu ja pricam!
Nista...ne mogu da mu pristupim, probao sam i hard reset. Ne prolazi ping...
Taj naziv su namerno dali ,verovatno platu nisi dobili pa su malo strajkovali na lud nacin.
Nesto se ne secam da je ranije ovako pisalo,cini mi se da je operater uvek bio tu.Pogledajte prilog 124635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari