Mislim da cak ni firma nije u pitanju nego najamna radna snaga.Ono sto sigurno znam,da je dnevnica 2000.Pitanje za Novo Beogradjanje, jel Targo/Nuba ima svoje radnike koji kopaju rovove ili su unajmili firmu koja se bavi tim poslom?
Sve sve, ali niko ne prica da li Targo nudi telefoniju kao uslugu, koje ce biti cene, da li ce biti specijalne tarife za inostranstvo itd itd ?
Evo ja da odgovorim, msm to svi ocekuju od mene
Telefon najverovatnije od sledece godine.
Pitanje za Novo Beogradjanje, jel Targo/Nuba ima svoje radnike koji kopaju rovove ili su unajmili firmu koja se bavi tim poslom?
Da li se placa prikljucak nesto ? Ili samo pretplata ( kad dodje )
Pitanje za Novo Beogradjanje, jel Targo/Nuba ima svoje radnike koji kopaju rovove ili su unajmili firmu koja se bavi tim poslom?
Da li ti treba hitno posao?
Ne razumem, da li imaš Ikom u stanu? Ako imaš, baba ne mora ništa da potpisuje,već ti, na tebe stiže novi račun u koji je uračunata i pretplata za kablovsku, osim ako si maloletan.. Taman babi skineš 900din račun za kablovsku sa grbače
Sto si tako los ? Nije ti fazon.![]()
Sve se slazem, samo neznam zasto im se obracas indirektno preko bencha kad mozes direktno,pa cak i na online chat.
Nije tačno,stiže jedan račun samo, i to na ime onoga koji potpiše ugovor o paketu,bez menjanja potpisnika prvog ugovora(kablovskog), raspitaj se malo bolje. (Kod mene je situacija vrlo slična,a ja imam flat3 na moje ime,nikakav dupli račun ne stiže).Moze ali onda baba mora da odjavi sa svog imena, u suprotnom ce nam stizati dva racuna, jedan za kablovsku+internet na moje ime, i drugi za kablovsku na babino ime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari