a vidim i koaksijalu tako da nemam razloga da žalim što neće skoro u Teheran :type:
Universalovi (Sci-Fi) i Foxovi kanali još uvek su eksluziva SBB-a i teško da će nekom novom provajderu ustupiti te kanale dok traje ta eksluziva. Jedino ako se Targo dogovori sa SBB-om da pusti u ponudu te kanale ili ako SBB-u uskoro ističe ugovor sa te 2 kompanije (Universal i Fox) pa nestane SBB-u eksluziva.Hvala za utiske, deluje jako pozitivno, makar za net je koliko vidim sve kako treba.
Ali TV kanali im malo škripe. Od onoga što bih voleo da vidim, a nema na spisku, su SiFi, Fox Crime, Fox Life, Disney Junior.
Jesi pričao malo o rokovima, kada se nadaju da će sve da završe na NBG?
Hvala i za slike ONT-a, malo je opskuran, tj. nema mnogo dokumentacije, ali koliko vidim po njegov oznaci 4 Gigabit ethernet, 2 POTS, Wireless i RF, kao što su obećali.
Fox Crime, Fox Life, i Fox Movies ima i na PTT KDS-u i na IKOM-u.
Otvorena je navrati.
Bilo je.
Fox Crime, Fox Life, i Fox Movies ima i na PTT KDS-u i na IKOM-u. A koliko vidim na flajeru od Ikoma tu piše da ima i SciFi i SciFi+1. Ne znam kako stoje RV i Telekom IPTV, ali mislim da ti kanali nisu eksluzivno vezani za SBB.
Neki kanali imaju.Bilo je na Ikomu +2, ne znam da li sada ima.
jesu spominjali sport klub?
Bilo bi dobro da se otvori posebna tema targo telekom tv programi ili sl. a jedna da ostane cisto za internet, ovako je dosta nepregledno..
Slazem se ovo nema smisla +1
Kao sto si sam rekao, malo si zardjaoImam ja pitanje malo sam zardjao u ovoj oblasti ako neko zna da mi objasni,recimo ovja paket 120/60 e sada iz onog modema,ja znam da lan kabl u teoriji moze da prenosi max 100 Mb/s e sada kako je to reseno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari