Šta je novo?

Targo Telekom

Odlično.To je još jedna stvar koja mi se svidja kod TT.Jedna pretplata,a na svakom tv-u svako gleda svoje.Dok kod drugih moraš da doplaćuješ dodatne box-ove da bi svako gledao različito.

a vidim i koaksijalu tako da nemam razloga da žalim što neće skoro u Teheran :type:

Nisam znao su izašli televizori na koje se direktno kači optika? Neki novi modeli na našem tržištu?

Ajd što napadaju razumem, al što ne uključuju mozak, to ne razumem.

Hvala za utiske, deluje jako pozitivno, makar za net je koliko vidim sve kako treba.

Ali TV kanali im malo škripe. Od onoga što bih voleo da vidim, a nema na spisku, su SiFi, Fox Crime, Fox Life, Disney Junior.

Jesi pričao malo o rokovima, kada se nadaju da će sve da završe na NBG?

Hvala i za slike ONT-a, malo je opskuran, tj. nema mnogo dokumentacije, ali koliko vidim po njegov oznaci 4 Gigabit ethernet, 2 POTS, Wireless i RF, kao što su obećali.
Universalovi (Sci-Fi) i Foxovi kanali još uvek su eksluziva SBB-a i teško da će nekom novom provajderu ustupiti te kanale dok traje ta eksluziva. Jedino ako se Targo dogovori sa SBB-om da pusti u ponudu te kanale ili ako SBB-u uskoro ističe ugovor sa te 2 kompanije (Universal i Fox) pa nestane SBB-u eksluziva.

Fox Crime, Fox Life, i Fox Movies ima i na PTT KDS-u i na IKOM-u. A koliko vidim na flajeru od Ikoma tu piše da ima i SciFi i SciFi+1. Ne znam kako stoje RV i Telekom IPTV, ali mislim da ti kanali nisu eksluzivno vezani za SBB.

Poslednja izmena:
Jesu inače bi ih Telekom pustio u IPTV ponudu. Kažem za Targo je jedino rešenje oko tih kanala ako se dogovore sa SBB-om kao što su to uradili kablovski operateri ili ako SBB-u ističe uskoro ugovor sa njima. Telekom te kanale neće dobiti dok traje ugovor SBB-a sa Foxom i Universalom, jer su u dosta lošim odnosima da bi pregovarali, ista stvar kao i za Sport Klub.

To i ja htedoh da primetim da je malo čudno - ako su otvorili poslovnicu u Staroj Pazovi, red bi bio i da to objave na sajtu u vestima, da u kontaktima stave broj telefona i adresu poslovnice - ovako im stoji samo adresa centrale u BOP-u na NBG.

TT web admini, ako čitate ovaj thread, a znam da čitate, brže to malo sa ažuriranjem sajta :)

Poslednja izmena:
Ne znam da li je bilo:
1.jpg

Ove brzine su WOW :zgran:

Poslednja izmena:
to je taj, al sada ste me bacili u rebus... kontradiktorni ste.

Tema nisu hd televizori i icom...
Procitajte naziv teme

Fox Crime, Fox Life, i Fox Movies ima i na PTT KDS-u i na IKOM-u. A koliko vidim na flajeru od Ikoma tu piše da ima i SciFi i SciFi+1. Ne znam kako stoje RV i Telekom IPTV, ali mislim da ti kanali nisu eksluzivno vezani za SBB.

Fox Crime, Fox Life, i Fox Movies ima i na Vektoru.
NEMA SciFi i SciFi+1 :(

To "+1" u nazivu programa je oznaka da se emituje sadržaj jedan čas pre ili posle u odnosu na "normalan" program. Dobro je za brze reprize i planiranje gledanja nekog sadržaja, ali nije novi program kako možda deluje iz spiska.

+1 znači da program kasni 1 sat u odnosu na original. Postoje i +2 varijante, ali ne kod nas.

Dobra je stvar kad uhvatiš neku emisiju koja te interesuje na pola pa pređeš na +1 da je pogledaš celu.

Bilo je na Ikomu +2, ne znam da li sada ima.

Bice TV programa jos sve u svoje vreme. I sami su rekli da su kod TV ponude slabi i da rade na tome da se poboljsa.

Bilo bi dobro da se otvori posebna tema targo telekom tv programi ili sl. a jedna da ostane cisto za internet, ovako je dosta nepregledno..

Imam ja pitanje malo sam zardjao u ovoj oblasti ako neko zna da mi objasni,recimo ovja paket 120/60 e sada iz onog modema,ja znam da lan kabl u teoriji moze da prenosi max 100 Mb/s e sada kako je to reseno?

Imam ja pitanje malo sam zardjao u ovoj oblasti ako neko zna da mi objasni,recimo ovja paket 120/60 e sada iz onog modema,ja znam da lan kabl u teoriji moze da prenosi max 100 Mb/s e sada kako je to reseno?
Kao sto si sam rekao, malo si zardjao :)... Sada taj lan bez problema gura 1GB/s kao i svi noviji mrezni adapteri.

OTN koji su prikazali ima 4 Gigabit porta tako da si do 1Gps miran. Za one brzine preko, možda može teaming :)

1gbit nemoze da ostvari sa standardnim hdd-om...

Nazad
Vrh Dno