Šta je novo?

Targo Telekom

Pitanje za Novo Beogradjanje, jel Targo/Nuba ima svoje radnike koji kopaju rovove ili su unajmili firmu koja se bavi tim poslom?

A za koliko para se gleda tv?Jel sedeći ili ležeći?

Sve sve, ali niko ne prica da li Targo nudi telefoniju kao uslugu, koje ce biti cene, da li ce biti specijalne tarife za inostranstvo itd itd ?

Za kim kasne, nisam znao da naši provajderi sem standardih (Telekom, Telenor, VIP i Orion za CDMA, od čega su jedino Telekom i Telenor operateri fiksne telefonije) imaju javnu numeraciju i da nude telefoniju.

Odavno se to najavljuje, al' koliko vidim od toga još ništa, bar ne ove godine, a do tada TT ima vremena da se pripremi.

A pošto im ONT-ovi već imaju POTS portove, sa korisničke strane dovoljno je da telefon prebodeš iz Lelekomove utilčnice u zidu na ONT, otkažeš fiksni kod Lelekoma i zahvališ im na godinama pljačke, dok svi ostali kablovski operateri moraju da menjanju opremu kod korisnika.

Poslednja izmena:
Od oktobra bi kao trebao da počne prenos brojeva i u fiksnoj telefoniji, možda se za tad svi spremaju!? SBB je otkupio opseg od 100000 brojeva!

Momentalno odjavljujem telefon cim promenim vrstu kacenja na internet.
Ima li kakvih vesti...Dejane :D... o tome kada se net pusta u promet, jos ako znas za NBG... :D ?

Pitanje za Novo Beogradjanje, jel Targo/Nuba ima svoje radnike koji kopaju rovove ili su unajmili firmu koja se bavi tim poslom?

ja sam vidjao telefon kabl sad da li oni unajmljuju radnike neznam verovatno one likove sto kopaju rucno moguce da oni rade za dnevnicu

Pa naravno da rade za dnevnicu. Mislis da bi ih slovenac prijavio ? Posto on to sve finansira.

Cim dodje u Novu Pazovu uzimam :D . Video sam da su kopali u glavnoj , ali nisu se prosirivali . To mi nije jasno , kako ce da idu dalje .. Prosirice kabal preko bandera za telefon ili ? xD

Bice Nova Pazova...Ako te ne mrzi dodjo do Stare pa se taman prijavi oni cete zvati.

Danas sam ih opet video kako uduvavaju kablove u cevi.

Ma , mislim da cu sacekati jos . Sada imam ovaj Click 4 telekomov , pa treba da raskinem , i ne bih da se prijavljujem ranije nego sto treba :D

Ja sam iz Vojke i potpisao sam ugovor pre neki dan...Kod nas su glavne ulice kopali a u ove sporedne, manje stavljali bandere....

Imam ja vec VIP internet, ali je ocajan. Puca mi veza svakih 5 minuta. I onda treba novih 5 minuta da se vrati.
Pakao.

Baba nece da uzmemo IKOM zato sto je na njeno ime, a TT mogu da uzmem jer bih ga uzeo na svoje ime.
Ikomov internet i kablovska zajedno kostaju 1700, a TT 1600 samo internet, pa sam zato mislio da uzmem IKOM.
Jeste da Targo ima mnogo brzu vezu, ali meni to nije ni potrebno.
Medjutim, ja bih rado uzeo i Targo, samo da dobijem brz internet, ali njih nema tako dugo...
Uzeo bih bilo koju stalnu i brzu zicanu vezu samo kad bi moglo sto pre.
Ne razumem zasto ne pozure. Pa oni gube zaradu, ne ja.

Ne razumem, da li imaš Ikom u stanu? Ako imaš, baba ne mora ništa da potpisuje,već ti, na tebe stiže novi račun u koji je uračunata i pretplata za kablovsku, osim ako si maloletan.. Taman babi skineš 900din račun za kablovsku sa grbače

Znam da ovu temu citaju i ljudi iz Targa, pa da se obratim njima.... :)

Ne znam zasto ste izbacili opciju uzimanja TV-a bez interneta? Ako se dobro secam, na pocetku se pricalo o tome da te niko nece uslovljavati da uzmes TV uz internet ili sl. Zasto je sad ovo bitno - ima dosta ljudi koji su silom prilika se ugovorom obavezali na nekog drugog provajdera, a zele da uzmu Targo, pa danas-sutra i da uzmu internet kod njih sto da ne. I ne samo to - da budem potpuno iskren - ako neko od korisnika ne bude zadovoljan internetom, sto ne bi presao kod drugog a da zadrzi vasu TV uslugu?

Vec vidim kako ce neki da prebacuju, ovo ili ono, i kako nekima treba net a ne tv ili sl., ali svugde ste do sada potencirali na kvalitetu! Vrti mi se po glavi recenica "Ne obavezujemo vas da posle potpisete ugovor sa nama, jer smo sigurni u nas kvalitet,..." (parafraziram) pa ako budete kvalitetni, ja sam vam prvi koji prelazi kod vas cim dodjete u moju zgradu.

A AKO nekim slucajem ipak ne budem zadovoljan internetom (po vasoj prici to je prosto nemoguce :)), sigurno bih uzeo TV. Kanali koji se trenutn nalaze u ponudi, sadrze kanale koje moj KDS nema (naravno, rec je o zabrinutom komsiji Radijus Vektoru), i samo zbog toga, a i zbog kvaliteta slike, ODMAH i bez razmisljanja bih presao kod vas sa TV-om. Naravno, probao bih i internet, i ako budem zadovoljan, naravno da bih i to uzeo, ali nije to poenta... Hajmo da nagadjamo - sta ako u nekom trenutku vasi linkovi budu preoptereceni veci deo dana i ja vise nisam zadovoljan vasom uslugom? Nemam ugovornu obavezu i zelim neki drugi net, ali sam zadovoljan TV-om? Zasto ne omogucite i tu opciju!?

Nadam se da cete ovaj predlog ozbiljno razmotriti i da cete vec za neku nedelju prezentovati samo TV kaket, naravno pored ove vec postojece 2 kombinacije....

Hvala unpared!!!

Sve se slazem, samo neznam zasto im se obracas indirektno preko bencha kad mozes direktno,pa cak i na online chat.

Ne razumem, da li imaš Ikom u stanu? Ako imaš, baba ne mora ništa da potpisuje,već ti, na tebe stiže novi račun u koji je uračunata i pretplata za kablovsku, osim ako si maloletan.. Taman babi skineš 900din račun za kablovsku sa grbače

Moze ali onda baba mora da odjavi sa svog imena, u suprotnom ce nam stizati dva racuna, jedan za kablovsku+internet na moje ime, i drugi za kablovsku na babino ime.

Medjutim, ona nije raspolozena ni za kakvo potpisivanje icega. Znas kakvi su stari ljudi, samo se boje i brinu.

Sve se slazem, samo neznam zasto im se obracas indirektno preko bencha kad mozes direktno,pa cak i na online chat.

Prica se da oni (pa i vlasnik/ci) redovno citaju ovaj forum, pa prosto da objasnim, a i ako se slazes ti, i jos po neko, mozda malo ozbiljnije shvate predlog/zahtev i urade nesto po tom pitanju :)

Moze ali onda baba mora da odjavi sa svog imena, u suprotnom ce nam stizati dva racuna, jedan za kablovsku+internet na moje ime, i drugi za kablovsku na babino ime.
Nije tačno,stiže jedan račun samo, i to na ime onoga koji potpiše ugovor o paketu,bez menjanja potpisnika prvog ugovora(kablovskog), raspitaj se malo bolje. (Kod mene je situacija vrlo slična,a ja imam flat3 na moje ime,nikakav dupli račun ne stiže).
Izvinjavam se ostalima na off-topic.

Pre neki dan sam u sandučetu našao Ikomovu reklamu za kablovsku TV. Nalaze se na 400m od moje zgrade i za sve godine koliko postoje nijednom mi nisu slsli reklamu. A nije mi se ni svidela ponuda. Čekam Telekom da pokuca pa da vidim šta konkretno nude ovi manipulatori tržišta.

Zašto misliš da će Telekom da ti nudi nešto posebno?

Nazad
Vrh Dno