defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Hvala na odgovoru ali pitanje da li moja ploca moze to da podrzi malo je starija Gigabyte P55A-UD4?
Prema mapi sa njihovog sajta Uzice ce imati optiku.Meni su tako rekli kada sam pitao da li juznije od BG-a imaju optiku, i receno mi je da pogledam ovu sliku.Dejane kad ce ovo doci do Uzica?![]()
A njihovo radno vreme? Pon - Pet rade li Subotom? i od kada do kada?Prema mapi sa njihovog sajta Uzice ce imati optiku.Meni su tako rekli kada sam pitao da li juznije od BG-a imaju optiku, i receno mi je da pogledam ovu sliku.
Evo ako neko planira da dodje u St. Pazovu mala pomoc
![]()
![]()
1gbit nemoze da ostvari sa standardnim hdd-om...
Pa ja se nadam uskoro, u krugu 100 m od moje kucu su kopali i postavljali cevi za kablove.Javili su mi i da ce doci ovih dana do mene, da popricaju oko svega toga...A kada dobijas net ? Nadam se uskoro pa da mozes da nam kazes utiske![]()
Radno vremePrema mapi sa njihovog sajta Uzice ce imati optiku.Meni su tako rekli kada sam pitao da li juznije od BG-a imaju optiku, i receno mi je da pogledam ovu sliku.
Evo ako neko planira da dodje u St. Pazovu mala pomoc
![]()
![]()
Zvao sam korisnicki centar, i dobio isti odgovor kao i u junu.
"Mozete nas ocekivati vec ovog meseca. Pocinjemo krajem avgusta. Trenutno testiramo mrezu u Pazovi."
Mogu da se nadam fiberu tek na jesen
Da mogu, vec danas bi se prijavio za IKOM, ali ne da baba, a na babu se vodi prikljucak![]()
E šta ti je posao - ceo dan sediš i gledaš TV da vidiš jel rade kanali. I onda odeš kući da odmoriš![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari