@markomix
Ajd opet da kažem, ali bez uvrede

, znam šta je FTTB i FTTH (ili FTTN, FTTC, FTTP, FTTD - sinoć naučio TAČNE definicije -
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiber_to_the_x ). Sam sebe sam gore demantovao po pitanju FTTH i FTTB :banghead:. Govorim samo o tome da za sada svi podaci stoje samo na sajtu (niko još nije priključen) i da za sada KUĆE teško da će biti u mogućnosti da imaju Targov priključak, što ne znači da će tako biti i u budućnosti.
Ono što mi nije jasno je sledeće: u razvijenijim zemljama se uglavnom radi FTTB, ne kažem da nema i FTTH - naprotiv, ali je zastupljeniji FTTB. Razlog su manja ulaganja po relativno istom kvalitetu pružanja usluga.
Kada i kako će Targo da isplati ta silna ulaganja, ako uzmeš u obzir da se ne rade kuće (za sada), da u zgradi sigurno ima X stanara kojima je IPTV/CATV/NET (sa porotokom koji imaju dovoljan) i da na sve to nude (za sada jedina informacija sajt ili dežurni operater) usluge povoljnije od trenutno najpovoljnijih (spram broja kanala i brzine neta)? Ili su jači i od Telekoma, ili je nekome u Targu digitron neispravan.
Opet: vreme će pokazati.