Šta je novo?

Targo Telekom

Danas su ubacivali kablove u saht pored moje zgrade, otona zupancica, valjda ce da krenu do kraja meseca.

Bio danas dečko iz targa, žena potpisala dok sam bio na poslu. U reklami ništa posebno nije pisalo,osim da će da naiđe lik da anketira stanovnike vertikale, i da nismo u obavezi da bilo šta plaćamo/uvodimo/bilo šta što nam je na štetu. A danas reko lik da se prijavim na sajtu za onih mesec dana što daju probni period,pošto sam zainteresovan, što ću i da učinim. Inače, nikakvih informacija o paketima i cenovnicima nema

Gde se to prijavljuje za mesec probe? Vidim samo da ima prijava za "zainteresovane" ali to je to :(

Pa kad se prijavis da si zainteresovan stigne ti mail ubrzo da imas mesec dana besplatno.

O fino! Idem da vidim kada ce doci u centar :)

Preko puta Marka Oreskovica, saht izmedju dve zgrade, juce oko 1 su upumpavali kablove.

Stigose li ovi do centra grada ili su za sada samo na NBGD?

I dalje kriju svoje "veoma povoljne" cene za internet/tv?

Poslednja izmena:
Oce li raditi oni preko cele srbije [adsl], ili samo sa svojim kablovima u BG-u?

Ovo je OPTIKA, i nema veze sa ADSL. Znaci, dokle fizicki razvuku svoje opticke kablove, ti ljudi ce imati mogucnost prikljucenja na njihovu opticku mrezu. Nesto slicno kao sa kablom.... ;)

Ne rade ADSL iskljucivo barataju sa optikom.

@katamaran Ne nece jos raditi centar , centar nastupa tek posle Savskog Venca. Nemaju ni dozvole ni ugovor sa izgradjom.

Racunaj da centar nece poceti pre marta sledece godine, mozda ni tada.
Mozda promene odluku da su pametni.

veselo...

Ovi iz SBB-a su poceli opasno da me nerviraju (iako im je net odlican)

Danas sam saznao da ce cena za tv pretplatu biti 850din. Izvor nije targo nego sam mucio predsednika stanara njemu su rekli cenu. Matori naravno nije pitao za internet.

Poslednja izmena:
Danas sam saznao da ce cena za tv pretplatu biti 850din. Izvor nije targo nego sam mucio predsednika stanara njemu su rekli cenu. Matori naravno nije pitao za internet.
Trebao si onda još malo da ga pritisneš,možda bi priznao koliko će i net da košta. :D

@katamaran Ne nece jos raditi centar , centar nastupa tek posle Savskog Venca. Nemaju ni dozvole ni ugovor sa izgradjom.

Racunaj da centar nece poceti pre marta sledece godine, mozda ni tada.
Mozda promene odluku da su pametni.

Koliko je ovo pouzdano? Razmisljam da uzmem ugovor na 12 meseci, pogotovo ako optika nece skoro.
POZ

Poslednja izmena:
Koliko je ovo pouzdano? Razmisljam da uzmem ugovor na 12 meseci, pogotovo ako optika nece skoro.
POZ

Vrlo verovatno.
Uzmi slobodno, nece centar pre 2013 , ako su najavlili od marta a vec sada kasne sa svim na nbg pa ti sam proceni ...

Kakvih mesec dana besplatno ?
Evo sad sam se prijavio za centar grada i dobio palamar :D
koliko vidim nista promo....
ako stvarno daju drugima a meni nisu ponudili, kad dodju dobice lopatu po ledjima...
24f7ee7acc.jpg

EDIT: jel moze neko da objavi link za tu 'specijalnu ponudu' ?
sad mi je malo skocio pritisak....

Poslednja izmena:
^
To sam i ja dobio pre jedno 2 meseca :D
A i mozes sam skontati da mi sto smo to dobili nemamo jos mogucnost za optiku :)

Ja sam juče popunio onu prijavu na sajtu ali još uvek nisam dobio nikakav povratni odgovor na mail...

Proveri Spam folder

A vid' stvarno :D Nisam izvalio da mi je folder Spam sakriven lol Koji fail. Thx :)

^
To sam i ja dobio pre jedno 2 meseca :D
A i mozes sam skontati da mi sto smo to dobili nemamo jos mogucnost za optiku :)

To nikako ne menja cinenjicu da smatram da ako bilo ko dobija mesec probe gratis po uvodjenu ako se sada prijavi,to hocu i ja.
Stvar principa, dao bih dosta love za FTH net sad, ili cim bude moglo,ali ako ne dobijem ono sto i drugi - ne bih ga uveo. Jel taj mesec vredi 1500 dinara svega? Nebitno,stvar principa.

Pa meni opticki kabl prolazi 500 m od moje ulice.Ne znam kad ce oni zalaziti u ulice, za sada samo u centru po zgradama uvode.Pa eto dobio sam takav mejl.

Sent from my HTC Wildfire S
A510e using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislim da je kod Targa pravilnije reći FTTB a ne FTTH. FTTH je extremno "skup sport".

Ne gresi :D To vazi samo na papiru izgleda, a vidim do sada da samo u zgradama uvode instalacije.
Tako da Stevan nije pogresio.

Sent from my HTC Wildfire S
A510e using Tapatalk

Da naravno da samo u zgradama uvode. Nisi valjda ocekivao da ce odma po stanovima? Prvo ide instalacija u zgradu a onda ko hoce da koristi njihovu uslugu dobice.FTTH. U stan ti ulazi optika i montira se njihov converter.

FTTB - Fiber To The Building
FTTH - Fiber To The Home

Ako pod FTTH podrazumevaš stanove, ok. Ako pod FTTH podrazumevaš kuće, onda nije ok ;) Ogromne su investicije za takve instalacije. Razmisli, da li je Targo u startu dovoljno jak da kopa x priključaka do kuća? Nije isto kanal do kuće i kanalica do stana.

Vrh Dno