Šta je novo?

Targo Telekom

Direktno sam gledao ovakav dokument poslat od strane čoveka iz Targo Telekoma na adresu firme, dakle ne na internetu ili forumu.
Koliko vidim jako je sličan ovom linkovanom.

Nova akcija Radijusa od vrata do vrata.Nudi se aneks na x meseci uz dupliranje protoka sa prva tri msc besplatno.E tako je to kada konkurencija zakuca na vrata korisnika.Zahvalio sam se i rekao da ocekujem ponudu Targa pa cu onda da razmisljam.
rezime:
Svi operateri su dobro dosli u moju zgradu.Ima sa nadjemo mesta za kanalice.

Nova akcija Radijusa od vrata do vrata.Nudi se aneks na x meseci uz dupliranje protoka sa prva tri msc besplatno.E tako je to kada konkurencija zakuca na vrata korisnika.Zahvalio sam se i rekao da ocekujem ponudu Targa pa cu onda da razmisljam.
rezime:
Svi operateri su dobro dosli u moju zgradu.Ima sa nadjemo mesta za kanalice.

Sta tebi su ponudli samo 3 meseca meni 6 meseci besplatno samo da ne primim TT u zgradu ispljuvali su ih kao Slovenackih firmu, kako to nama ne treba dosta nam je Slovenaca i ratovanja i sve u tome tonalitetu. Mogu vam reci RV se bas u prpio kad ovakim marketingom ide od vrata do vrat i pljuje. Sto se tice cenovnika dobio sam info da im cenovnik treba stici svaki dan i to nije bilo price sad pred kraj meseca vec svaki cas i da je centaral spremana. Pa ja cekam videcu sta i koliko. Ali sam vise za stabilan net i kvaltetan prenos slike nego za cenu.

Poslednja izmena:
To što RV radi polako prelazi sve granice. Ne mogu da verujem da su toliko nisko pali da idu od vrata do vrata i pljuju konkurenciju pošto očigledno "pismo zabrinutog komšije" nije urodilo plodom. Ako se već toliko plaše TT-a, neka iznesu bolju ponudu na svom sajtu i preko info kanala (ja sam preko PTT KDS-a na kablovskoj tv). Da je RV iole ozbiljna i uspešna kompanija, ne bi radili to što rade. Baš se pitam kako to da ni Telekom, ni PTT KDS, ni SBB ne padaju toliko nisko. A da, to su sve ozbiljne kompanije koje sebe nikada neće spuštati tako nisko, već će gledati da omoguće bolju ponudu trenutnim i potencijalnim klijentima u odnosu na konkurenciju.

Ma Vektoru je frka jer udaraju uglavnom na njegovu teritoriju, a PTT KDS ionako nije nikakva kompanija jer su tromiji od supertankera punog nafte.
Vektor "nesto" pokusava, pa taman i glupost bila, sa klasicnim likom i delom srpskog menagera siledžije i muljatora, dok ptt-kds nisu u stanju da urade bilo sta jer da jesu do sada bi imali barem malo bolju svoju ionako bednu ponudu...

Zaposleni PTT-a će se mrdnuti samo ako im se kojim slučajem zapali zgrada, ostalo ih u životu ne interesuje. Goreg provajdera po pitanju praćenja uslova na tržištu, ponude ostalih provajdera i sl. nema. Biće im veselo kad im odjednom pola pretplatnika s NBG-a dođe da otkaže ugovor.

Stefan:
hoce biti do kraja juna okacena na sajt ponuda sa cenama

Operater:
Da.

Već zamišljam sebe i ćaleta kako stojimo u redu u pošti da raskinemo ugovor za kablovsku :D

Može li neko da mi ovo pojasni?
Naša optička mreža je isplanirana i izgrađena po najmodernijim standardima koristeći GPON pasivnu pristupnu opremu koja nema potrebu za lokalnim napajanjem električnom energijom. Aktivna oprema se nalazi u centralizovanim kabinetima sa nezavisnim napajanjem, što znači da potencijalni nestanak električne energije u Vašoj zgradi ili bližem okruženju neće prouzrokovati prekid u korišćenju usluga.

To znaci da koriste pasivnu opticku tehnologiju. Aktivna oprema se nalazi samo u "centralama", dok se u naseljima u blizini korisnika nalaze samo pasivni spliteri, kojima ne treba elektricna energija da bi radili. Postoji i druga vrsta opticke tehnologije, gde se u naseljima kod korisnika instalira aktivna oprema (koja zahteva struju), i onda se moze desiti da npr. u jednoj ulici/zgradi, u kojoj se nalazi aktivna oprema, nestane struje, a da celo naselje ostane bez interneta (ukoliko oprema nema neki agregat za elektricnu energiju, naravno).

Znači po ovo što su napisali kada nestane struja u mom kraju ja ću i dalje imati net?

Ista je stvar i kad poredimo ADSL i kablovsku konekciju u tom pogledu, dok sam bio na ADSL-u uvek sam imao net i posle nestanka struje u zgradi, naravno, dokle god mi je UPS obezbeđivao napajanje. Od kada sam prešao na kabl čim nestane struje nema ni kablovskog signala. Za kućne korisnike to i nije neka prednost jer, realno, ko od nas ima dugotrajno nezavisno napajanje u slučaju nestanka struje?

Pa da, dzaba mi net kad mi komp ne radi, ili kad mi ruter ne radi bez struje :)

E je**ga...:smash:

To bi bila odlicna investicija. Puknes lepe pare za nesto sto ces koristis dva puta po sat vremena godisnje. Toliki zavisnik od neta ipak nisam :D

Ali mozes da vadis osigurace i simuliras nestanak struje, tako da ces ubrzo isplatiti investiciju i videti kako je korisna stvarcica.

.... izmedju ostalog :D

Za nestanak struje tu je tether sa mobilnog neta, za one koji imaju laptopove. Mislim da se ne isplati uzimati ups za napajanje u slučaju nestanka struje nego ko živi negde gde je loš napon da ga ups malo pegla.

Ovaj mejl sam dobio od njih danas

Poštovani,

Hvala što ste nas kontaktirali. Našu magistralnu optičku mrežu gradili smo tri godine, a gradnju metro i mikro mreže u prestonici privodimo kraju.
Optičku mrežu razgranali smo u svim beogradskim opštinama, što nas čini provajderom sa najvećom distributivnom mrežom na teritoriji Beograda.

Već smo dobili brojne saglasnosti za besplatno uvodjenje naše optičke kablovsko distributivne mreže u zgrade na teritoriji Grada, a naše ekipe na terenu uveliko obavljaju te radove.
TARGO Telekom je počeo „odbrojavanje“ nedelja do puštanja servisa u prvoj fazi na teritoriji Novog Beograda, Zemuna.

Ljubazno Vas molimo da ostavite svoje podatke na naslovnoj strani našeg sajta. Obećavamo da ćemo Vas kontaktirati istog trenutka, kada naš servis bude dostupan u Vašoj ulici u Žarkovu.

Hvala na razumevanju i strpljenju, a mi se nadamo da ćemo opravdati Vaše poverenje.

S poštovanjem,
Vaš TARGO Telekom

a mozda kao i bus plus(radi samo dok je radno vreme, posle se gasi sve u kancelariji ukljucujuci i server) :D

Koliko ja znam, a mislim da je lažna informacija kako bi napravili lažnu sliku konkurenciji, Targu je u planu kao prva sledeća opština Savski venac, nisu se ni približno izjasnili koji delovi su u pitanju, ali kao imaju dozvolu za bušenje na toj opštini.
Po meni to je loš potez ali to je stvar njihove loše odluke.
Taj potez će kao raditi od oktobra, decembra ove godine, sumnjam, za sad su za sve slagali što su rekli o bilo kakvom početku radova na bilo kom potezu.
Ako je i istina onda očekujem kašnjenje od minimum 4-6 meseci, koliko kasne i na Novom Beogradu.

Nemaju ni priblizno dovoljno ekipa za bušenje, sprovođenje, instaliranje, treba im barem 20-30 puta više ljudi, jasno je da se to neće desiti i da će mozda povećati broj za par puta.

O ovoj suvoparnosti u izjavama i o robotizovanim porukama neću ni da komentarišem, jednostavno sprovode se lošom politikom.

Sledeci off - warn

Stvarno ne znam kako uspete da se svadjate ko deca od 10 godina ciji je kraj bolji munze ili dorcol...

Nazad
Vrh Dno