Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Androidu rade.

Covek pitao za WP 8.1 a ti vices na Androidu rade.... Hehe...
Koliko imas godina?
Vidi koliko cveca!
Odgovor ti je na taj fazon, ali si me svakako dooooobro nasmejao citao sam 5 puta njegovo pitanje i tvoj odgovor da proverim jel to ja ne razumem nesto uli si ti opalio cisto da napises nesto.
Hehe ali stvarno sam se nasmejao.

Drago mi je da si se nasmejao, ja sam se smorio dok sam čitao tvoj komentar, dosadan je ko krtica u saksiji.

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Opusteno nemoj se nerviras, a smeh je jako dobar i koristan po vise osnova.
Hvala ti.

A ios korisnici nemaju frku sa tapatalkom, ja nisam primetio da se neko zali na ios verziju :-D

Kao što reče Telep, ovde izdominura Android u temi. Uglavnom pišemo o beta verziji koju koristimo.

Na 550 lumiji, pre neki dan probao tapatalk classic, to jeste osiromasena verzija, odavno je nisu updateovali ali scroll u samoj app je za primer. Samo kazem, noHate pls.

A ios korisnici nemaju frku sa tapatalkom, ja nisam primetio da se neko zali na ios verziju :-D

Većina iOS korisnika ne posećuje ovaj forum, a i većina pati od Ložač simptoma, sve je savršeno osim što ne svira muzika, preskače spejs, laguje i baguje, ali sve je savršeno, takvi su prosto većina iOS korisnika.

Covek pitao za WP 8.1 a ti vices na Androidu rade.... Hehe...
Koliko imas godina?
Vidi koliko cveca!
Odgovor ti je na taj fazon, ali si me svakako dooooobro nasmejao citao sam 5 puta njegovo pitanje i tvoj odgovor da proverim jel to ja ne razumem nesto uli si ti opalio cisto da napises nesto.
Hehe ali stvarno sam se nasmejao.
Čovek ke pomenuo da na androidu rade, da isključiš nešto od strane servera.

Nije ništa ios aplikacija bolja od android, malo je fluifnija, i to je to. S druge strane ima neka totalno nelogična rešenja. U svakom slučaju, mesec dana sam je koristio i nisam mogao da se naviknem...

Ima li neko problema sa slanjem pm poruka na tt na androidu? Ukucam kome saljem, subject i kada hocu da predjem u body deo, nece. Mislio sam da je do verzije, koristio sam 5.2.7, azurirao na 5.4.6 i opet nece. Da nije mozda do foruma nesto, posto ni u browseru nije htelo iz prve, mada je moguce da je browser nesto zabagovao.

Poslao sam ti poruku. Odmah je poslata. Možda si pokušavao danas, meni nije radio sajt, mozda si pokušavao u to vreme.

Ima li neko problema sa slanjem pm poruka na tt na androidu? Ukucam kome saljem, subject i kada hocu da predjem u body deo, nece. Mislio sam da je do verzije, koristio sam 5.2.7, azurirao na 5.4.6 i opet nece. Da nije mozda do foruma nesto, posto ni u browseru nije htelo iz prve, mada je moguce da je browser nesto zabagovao.
Meni je danas sve radilo. Slao privatne poruke, slao poruke na forumu sve radi zadnja stabilna verzija je u pitanju.

Reseno, treba bas na Body da dodirnem, ja sam u polje pa nije htelo, mada i kod body mora malo više do B. Malo o. O ali dobro, bitno je da radi. ;)

Test 5.7.0

uploadfromtaptalk1457610761300.jpg

Idemooo! Nova fora sa ucitavanjem slika, kruzic.[emoji86] Konacno TT da valja.[emoji23]
Ebeni header stoji mjesecima gore, smeta kad se slike gledaju. Moras zoomirati sliku pa povuci dole. Nikad ovo nije bilo kad tapnes sliku, da izadje.

Poslednja izmena:
Ooo jos ce me naterati da predjem sa 4.8.x na noviju verziju na kraju :)

Zašto ne mogu da uđem na pojedine forume...... preinstalirao sam taparalk i opet isto..... samo piše "povezujem se na server" i tako vrti.......

Je l sam ja lud ili više nema opcije za podešavanje boje led notifikacije?

Мени стигао апдејт јутрос, свиђају ми се анимације...

Zašto ne mogu da uđem na pojedine forume...... preinstalirao sam taparalk i opet isto..... samo piše "povezujem se na server" i tako vrti.......
Promenio sam verziju a i dalje isti problem.....

I kako se sada radi pretraga na nekom forumu??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno