- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 510
To je beta verzija.Gde vi vidite tu 5.6.7 verziju?
Meni je na našem Store 5.6.5 zadnja
https://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/
Poslednja izmena:
To je beta verzija.Gde vi vidite tu 5.6.7 verziju?
Meni je na našem Store 5.6.5 zadnja
Ne znam da li ces ovde dobiti odgovor za windows, jer su 99.99999% postova vezani za android.Jel rade ikom notifikacije na WP 8.1 ?
A ios korisnici nemaju frku sa tapatalkom, ja nisam primetio da se neko zali na ios verziju :-D
Čovek ke pomenuo da na androidu rade, da isključiš nešto od strane servera.Covek pitao za WP 8.1 a ti vices na Androidu rade.... Hehe...
Koliko imas godina?
Vidi koliko cveca!
Odgovor ti je na taj fazon, ali si me svakako dooooobro nasmejao citao sam 5 puta njegovo pitanje i tvoj odgovor da proverim jel to ja ne razumem nesto uli si ti opalio cisto da napises nesto.
Hehe ali stvarno sam se nasmejao.
Meni je danas sve radilo. Slao privatne poruke, slao poruke na forumu sve radi zadnja stabilna verzija je u pitanju.Ima li neko problema sa slanjem pm poruka na tt na androidu? Ukucam kome saljem, subject i kada hocu da predjem u body deo, nece. Mislio sam da je do verzije, koristio sam 5.2.7, azurirao na 5.4.6 i opet nece. Da nije mozda do foruma nesto, posto ni u browseru nije htelo iz prve, mada je moguce da je browser nesto zabagovao.
Gde si našao apk? Tražio sam na apj mirror ali je tamo poslednja 5.6.7 verzija.Test 5.7.0
Pogledajte prilog 194922
Idemooo! Nova fora sa ucitavanjem slika, kruzic.[emoji86] Konacno TT da valja.[emoji23]
Ebeni header stoji mjesecima gore, smeta kad se slike gledaju. Moras zoomirati sliku pa povuci dole. Nikad ovo nije bilo kad tapnes sliku, da izadje.
Promenio sam verziju a i dalje isti problem.....Zašto ne mogu da uđem na pojedine forume...... preinstalirao sam taparalk i opet isto..... samo piše "povezujem se na server" i tako vrti.......
Mani poppdne. Dobar je za sada.Мени стигао апдејт јутрос, свиђају ми се анимације...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari