nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
+ pa search.I kako se sada radi pretraga na nekom forumu??
+ pa search.I kako se sada radi pretraga na nekom forumu??
Izgleda da nema. Ja sam prešao sa stare 4.8.3 verzije i sećam se da sam na toj verziji mogao podešavati boju.Je l sam ja lud ili više nema opcije za podešavanje boje led notifikacije?
Radi ok, mada moram priznati da su i meni preko H+ par puta izbacio greske pa ga ponovo ucitam i bude sve ok.Da li vam na 5.7.0 radi ok?
Meni preko 3G mreže non stop izlaze network greške...
I kod mene je VIP, ali na prethodnoj verziji nije bilo ovakvih problemaRadi ok, mada moram priznati da su i meni preko H+ par puta izbacio greske pa ga ponovo ucitam i bude sve ok.
Kazi da nije u pitanju Vip 3G?
Nema svima, kod mene 5.7.0 poslednjaA sto koristite 5.7.0 kada na play storeu ima 5.7.1?
Takodje od ove verzije pocelo, zacudio sam se danas kad se prvi put pojavilo, ali domet je bio los, kad je domet ili signal jak nema problema.I kod mene je VIP, ali na prethodnoj verziji nije bilo ovakvih problema
Retardirani PS.Kod mene na PS-u zadnja verzija 5.7.0![]()
Meni isto javlja a nije se apdejtovao, koristim 4.5.0 verziju.Danas mi odradi apdejt i odmah mi zatrazi log in. Medjutim izbacuje mi neki error, da proverim apn ili adblocker podesavanja.
Stavio sam tapatalk u whitelist a u apnu nemam nikakav proksi. Sta da radim sada? Prethodna verzija isto ne radi. Data/cache brisao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari