Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel probao neko ovaj forum fiend? Kao koristi tapatalk api.

Kako da dodam http://www.exyu-fitness.com/ forum u TT?
Imam verziju 4.5.0 i do sada sam imao taj forum, ali sam danas fleshovao novi rom (Neat sa 6,3 na 6,4 sam presao) i nikako ne mogu da ubacim ovaj forum. Ni u search-u ga ne nalazi.

Hvala ti, kucao sam samo "exyu" i nasao ga je :)
Iz nekog razloga ne vidi ako ukucam punu adresu.

Imete li problema sa notifikacijama?
Meni ne stižu već nekoliko sati...

Evo i kod mene rade sad :D

Kod mene stigne 5 notifikacija normalno i onda jedna dve zalutale stignu posle tri sata.

Ajooj kako me nervira vec mesecima, notifikacije kasne po nekoliko sati... Neko mi citira post, ja odgovorim na kompu, kad ono posle 3 sata stize notifikacija na tapatalk.

****te kako kasne notifikacije. Stižu mi za stvari koje sam već pročitao pre pola sata, sat.

Meni ne stizu vec nekoliko mjeseci, mozda i godina :D

Meni prestale da rade od kad sam probao besplatnu verziju, vratim sa titanium na Pro i opet neće. Onda promenim telefon vratim Pro sa Titanium i opet ne radi.
Juče sam napokon seo i redom očistio data+cache, sa sd maid proverio da nije nešto ostalo i onda instalirao Pro sa prodavnice.
Ulogovao se na tt_id, ulogovao se na benchmark i stigne mi email kako sam dodao bench na tt nalog, to je već trebalo biti od ranije al iz nekog razloga nije.
I evo sad rade obaveštenja, dolaze sva i samo još da vidim da li kasne.

Sat i 45min kasni ova što je sada stigla :)
Mogli bi malo da se potrude oko toga.

Imas u android aplikacije tredu, prelistaj poslednje dve tri strane

da ne otvaram novu temu, imam problem sa tapatalk, svi forumi mi rade osim bench-a.... izbrisao sam nalog ponovo ubacio bench i opet isto, vrti beskonacno ali ne otvara forum.... ovde ulazim bez problema. Zna li neko o cemu je rec?
i dalje isto.....

Meni blokiralo 4.6.2 , ne moze se pokrenuti. Titanium Wipe data - isto. Vratio backup, nece radi. Stavio ovu zadnju *****sku verziju - radi.

Pa tko je tu lud? Prvo sto sam pomislio da su blokirali te starije verzije posto mi ni nakon wipe-a i titanium restore ne radi.

U zadnje vrijeme notifikacije dolaze momentalno, isti tren se pojave na start screenu. Nisam se ovo nadao od njih.

Definitivno je stara pro verzija 4.6.2 danas prestala da radi... Koji diletanti

Meni radi 4.6.2...

I ja da pitam za pomoc drugari...

Koristim 4.5.2 pro verziju od danas kad kliknem na precicu ili ikonu u instalicijama izbacuje mi "Tapatalk zaustavljen" jedino je mogu pokrenuti kada mi stigne notifikacija iz padajuceg menija...
Sta moze biti problem?

Uradi Clear Data.

Ova nova verzija 4.10 je mnogo loša ...
Nije pregledna, meni neće npr da skroluje do kraja unread ...
Problem sa tapatalk-om je što nema konkurecnciju i mogu da rade šta hoće - počev od viglink-a do ovih sada gluposti .

Imate ovde stariju verziju - http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/

I ja da pitam za pomoc drugari...

Koristim 4.5.2 pro verziju od danas kad kliknem na precicu ili ikonu u instalicijama izbacuje mi "Tapatalk zaustavljen" jedino je mogu pokrenuti kada mi stigne notifikacija iz padajuceg menija...
Sta moze biti problem?
I ja sam do juče koristio 4.5.2 Pro verziju i nisam imao nikakvih problema. Međutim, u poslednjih par dana mi se dešavalo nekoliko puta da neće da otvori TT. Brisanje podataka aplikacije rešava problem samo na kratko.
Instalirao sam verziju 4.9.5 sa GP, ta verzija mi je i na tabletu i za sada nema nikakvih problema.

Stalno prave gluposti i ne popravljaju stare bugove. Npr. Poneki animirani gifovi ne rade. 4.10 je dno dna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno