Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam plaćen TT Pro i još uvek mi je ova verzija:

u5ydutud.jpg

A kad odem na PS i nadjem je u listi mojih aplikacija pise da je zadnji put update-ovana 22 maja?

Isto i kod mene ali ne nerviram se kad ta radi savršeno.

Od malopre kada pokrenem aplikaciju javlja sledece:"Unfotunately Tapatalk has stopped. Reinstalirao sam ali opet isto. Zna li neko u cemu je problem? Imam android 4.2.2.

Od malopre kada pokrenem aplikaciju javlja sledece:"Unfotunately Tapatalk has stopped. Reinstalirao sam ali opet isto. Zna li neko u cemu je problem? Imam android 4.2.2.

Jesi probao clear cache i clear data?

Tapatalk Pro više ne postoji, sve je sada pod jednom aplikacijom. Zato i nemate updateove.

Ja ipak necu da diram ovu 4.6.2 pro verziju. Savrseno radi.

Da, otključavaju se Pro mogućnosti, ja sam migrirao krajem juna.

Dok radi ne diram ili dok ne promenim ROM.

Koje su Pro mogućnosti?

Više nikakve, mislim da je sve zajedno sada.

Hvala na odgovoru.

ja više na ipadu i android tabletu nemam opciju edit za svoje postove u tapatalk...sinoć sam pokušao da promenim svoju poruku, ali nema edita nigde...

Да ти није истекло време предвиђено за едит?
Код мене је све нормално...

I kod mene je ova verzija tt da li to znači da necemo vise dobijati apdejte i kako da predjem na poslednju verziju tt?
Nema više update-a za tu verziju.

Deinstaliraš Pro verziju i instaliraš običnu sa Play Store. Uloguješ se na svoj nalog i dobijaš VIP status.

Hm, vidi i meni stoji 4.6.2. Pajseri.

Ne diraj! :d

Nema razloga da se ne uradi update na noviju verziju. Dobro radi, a bolje je urađeno citiranje postova. Ima i tagova za slike i linkove. Svakako je korak napred.

Jedino što je izbačen foto editor, ali ga ima u okviru Google Photos.

Poslednja izmena:
ja više na ipadu i android tabletu nemam opciju edit za svoje postove u tapatalk...sinoć sam pokušao da promenim svoju poruku, ali nema edita nigde...
Vreme za edit na ovom forumu je ograničeno na jedan sat. Ili beše pola sata?

ograničeno vreme za edit a onda mi šalju opomene da koristim opciju edit kad pošaljem novu poruku jer staru ne mogu da editujem!

1 сат је време за едит.

Ko ti salje opomene ?? Tapatalk ??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno