Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti nije poslednja verzija YouTube-a.
Zato nemaš problema.

Kod mene je 5.5.27 o kojim problemima pricate?! :D Sve u dure :)

Znači nisam jedini koga zeza YT da od kad sam uradio update istog.
Youtube stoped

Izmedju 2.x i 4.x verzija?
Drugi interfejs, generalno rečeno 4 verzije su bagovitije (poslednja 4.5.0 pro bar za sada radi ok) i u 4 pro verzijama ima image editor.
Najbolje je da skineš i isprobaš, pro verzije se takođe mogu pronaći bez problema.

Jel mogu da imam obe verzije u isto vreme? Dok ne vidim da li mi odgovara...

Da li ta nova verzija pusta gifove?

Mislim da može, probaj, pa ako te upozori da će aplikacija biti overwritten, onda ćeš znati da ne može i prekineš (ili ne, kako hoćeš) instalaciju.
Pušta.

Poslednja izmena:
Jel moze link do te nove verzije?
Kada pretazim GP i otvorim Tapatalk imam open i uninstal...

Pa imaš na play store-u...

Evo sta ja imam. I nemam install opciju.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1396784234024.jpg
    uploadfromtaptalk1396784234024.jpg
    48.1 KB · Pregleda: 160
*** onda potraži apk na Google-u...

Opet nesto nije ok sa TTom. Nekad mi toliko uspori da ga moram ubijati pa opet otvarati, a ori tome vidim cpu kuca na max. Isto kao da ulazi u mrtvu petlju.

^ja tako nesto nisam nikad primetio, pogotovo ne na posl. verziji, sve pichi smooth a koristim ga najvise od svih instaliranih app..

Takodje. Poslednje dve-tri verzije Tapatalk kida :d

Ako imate AdFree (zelena ikonica sa kišobranom) u zadnjim apdejtovima host fajla ubacuje Tapatalk linkove i užasno ga usporava, izbacuje neku grešku kada se uđe u program i onemogućuje upload slika. Ja sam sad ručno prepravio hosts fajl i sad je Tapatalk onaj stari.
AdFree koristim iz navike ali mislim da će da leti.

Pa naravno, niko ga ne koristi... AdAway je najbolji za to...

Ništa nije falilo ni AdFree.

Bilo je nesto u vezu AdFree-a, nema sanse sad da se setim, da li je bilo da nije skidao sve reklame ili nesto za ART...

Sjecam se da je izbacivalo neku poruku i sa Adaway. Sad je nema. Bilo kako bilo meni TT FC-a cim se malo optereti( malo brze listanje tema gde ih ima malo vise), ako idem ko po jajima sve je u dure.

Instalirao AdAway. Radi odlično :cool:

Ako imate AdFree (zelena ikonica sa kišobranom) u zadnjim apdejtovima host fajla ubacuje Tapatalk linkove i užasno ga usporava, izbacuje neku grešku kada se uđe u program i onemogućuje upload slika. Ja sam sad ručno prepravio hosts fajl i sad je Tapatalk onaj stari.
AdFree koristim iz navike ali mislim da će da leti.

Upravo krenuh da pitam kako resiti ovaj problem posto mi stvarno ide na zivce vec zadnjih desetak dana :( Znaci najbolje resenje uninstal i instalacija adaway-a?
Inace meni nista nije usporavao adfree samo mi prijavljuje ttalk problem kada se otvara,nema ikonica i ne mogu da se redirectujem ni na jedan link sa foruma.
Edit: uninstalirao sam adfree i telefon mi i dalje na prikazuje reklame i dalje imam problem sa tapatalkom (napominjem da sam i resetovao i gasio posle brisanja programa)...sta ciniti sad?!

Poslednja izmena:
A jesi pre unistall uradio restore host files?

Normalno da nisam :D Gde se to radi,jel mogu opet da install adfree pa da ubijem taj fajl pa onda opet uninstal pa da turam adaway?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno