Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ko to zna, meni se desi da nekoliko sati ne rade pa opet sve bude ok.

Nakon poslednjeg update-a free verzije sve teme su mi markirane kao nepročitane. I nakon što pročitam neku, ista stvar.
Još neko?

Можеш то да средиш у опцијама. Не знам тачно која ставка.

Extra hvala. Sada videh i radi. Nikada ranije nisam podesavao i po defaultu je bilo logično. Pomislio sam da je još jedan od bugova u pitanju.

Jesam li u tripu ili zadnji update tapatalka, duze vrti onaj kruzic kod Loadinga pogotovo na XDA. :)

U tripu si :d

Evo i meni na benchu sve odmah otvara dok je na xda primetno sporije

Od pre nekih 2 sata ni jedna notifikacija mi nije stigla...

Čudo od aplikacije,ali druge krštene koja bi je zamenila na žalost nema..

Zar vam nije lakse da pretplate za teme koje hocete da pratite odradite na forumu da vas obavestava na mail? Ja sam to podesio za par tema na forumu i ne zavisim od tapatalka. Push radi kako Bog zapoveda i to je to.

Meni notifikacije na TT sluze samo za Private Message, kad me neko citira ili pomene. Za ostalo nema potreba da mi piste svaki minut. :O

Nema notifikacija vec 3 sata, malo mi je lakse, nije do mene.
Deni muka mi je od mail-ova u firmi po ceo dan ;)

Nema notifikacija vec 3 sata, malo mi je lakse, nije do mene.
Deni muka mi je od mail-ova u firmi po ceo dan ;)

Haha znam, ali ono pretplatim se samo na par tema koje intenzivno pratim, mnogo bolje nego da me za sve obavestava tapatalk. Nikad ne zakaze push kod Gugleta :)

Добио сам неки упдејт за тапаталк.. Сада је верзија 4.4.12

I meni se apdejtovao sinoć, ali i dalje nema notifikacija...

Mozda su gurnuli novi plugin za forume koji ne radi kako treba?

Proradile notifikacije :)

Ja sam imao na desetine fc-ova youtube aplikacije dnevno i to sve naravno dok koristim tapatalk,a youtube nisam ni otvarao :)
Sad sam na 4.4.7 valjda,za sada odlicno radi.

Iiiii, opet nema notifikacija... :d

Identična situacija.
Nešto je bitno promenjeno u načinu na koji Youtube funkcioniše..
Takodje prešao na četvorku.
Bar do sledećeg updatea tjuba, pa ću prekontrolisati ima li promena nabolje.. al ne polažem mnogo nade u povratak na ranije stanje..

I kod mene je to bilo, mada mislim da sam i u drugim aplikacijama dobijao yt fc. Rešenje - obrisao yt, tt2 do smrti :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno