Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ovde poenta u slikama, nego prvo pise no topic a ispod stoje teme normalno...

Kakvi su ovo sas jadi sa TTom. Cesto se desi ovo, sa refreshom sve je ok.

uploadfromtaptalk1393774316630.jpg

Da i kod mene ima toga...

Ja nemam te bugove :)

Pa kad imaš pro verziju :p

Ja imam takav bag. Imam plaćenu verziju. Iz verzije u verziju uvode novi bag. :)

Nije bitna Djilke pro verzija, legalna ili narodna.
Ja sam isprobao sve verzije Tapatalka, free i pro.
Jedino kod 2.4.13 nisam video praktično ni jedan bug a i njegov interfejs mi je praktičniji od novijih verzija.

A koliko vidim i kod ostaloga naroda nema pravila, kod nekoga jedna verzija pravi probleme a kod drugoga ista ta ne pravi frku.
Za classic verziju i kod drugih nisam nalazio da ima bugove.

Ispada da je to poslednja verzija kod koje je sve/kod svih išlo kako valja

Ti si verovatno na 4.4.5, a ja sam na 4.4.4 :)

Tako je. Nisi preuzeo bugdate. :)

Ne znam za aplikaciju koja je ovoliko bagovita kao Tapatalk. Tapatalk 2 je radio odlično, a ovaj je prava suprotnost. Kao da ne rade isti ljudi na aplikaciji.

Teško. Ona loše radi i ima očajnu optimizaciju. Ali ovde je bag do baga. :)

*** ili nema dobrih developera ili je bas tesko napraviti dobru app za android, ili se jednostavno ne trude kad je svaka app piratizovana :D

Stjepa kad lupi, pa ostane živ :D

Jesi svestan šta si rekao? :D

Tj možda nisi mislio, ali si napisao :D

Ahaha predikcija garant :p

Ma danas se probudio na apple strani, sacekajte koji dan pa ce ustati na drugoj strani kreveta.

***.. Nesto gledao memoriju i slucajno vidim da mi tapatalk zauzima 500mb.. Napravio nekih 5000 fajlova u kes folderu.. Jedva sam obrisao to s#anje :)

Pa to su avatari i slike u temama :)

Znam.. Koji ce mi to.. Sada niko nema avatar,tako je i bolje :)

Novi Tapatalk Pro ima potencijala... ubacili su opciju za disable-ovanje avatara i slika (koje su ionako nepotrebne) tako da sad konačno radi malo bolje :)

Jel to na poslednjoj pro verziji ne radi participated? Ili je samo kod mene problem.

Ne radi ni kod mene, a taman ih nahvalih :D
U svakoj verziji mora neki bag da ima.

Steta sto nisu vratili 'reset cache' opciju, da mogu direktno iz aplikacije da obrisem (brzo mi se nakupi preko 100mb kesa)...

+1 za disable slika.

Opet mi ne dolaze notifikacije :S

Meni radi Participated, poslednja pro verzija, plaćena.

Ajde neka me neko quote, da vidim da li su mi proradile push notifikacije.. Opet sam morao da reinstaliram tt zbog njih...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno