Ali opet stoji gore u levom ćošku, tu ne možemo da je promenimo...Pa jednostavno promeniš ikonicu u neku koja ti se sviđa i rešen problem![]()
Ali opet stoji gore u levom ćošku, tu ne možemo da je promenimo...
Pomoc, ne uspevam na search da pronadjem ni jedan forum.
Instalirao sam TT sa play-a.
edit: ima li negde da se skine stara verzija koja provereno radi, nisam neko vreme koristio tt
Ovaj problem sam i ja imao kada sam stavljao zadnji put TT. Inace drago mi je da su ispravili sve ono sto ih kritikujemo vec duze vreme (konacno funkcionalni mark forums read je posebna pohvala)!! Inace i meni je nova ikona bulja, ne znam sta im bi da menjaju onu "staru" dobru!?!Hvala. Sto se tice search opcije,radi normalno na wifi dok na mobilnom netu kao da ne postoje forumi. Kad sam ih pronasao preko wifi sve normalno radi i preko mobilnog neta.
Jel se vama dešava da kad čitate unread, participated ili timeline da kad kliknite gore da osveži i prikaže nove postove ništa se ne dešava, već moram da kompletno izađem sa foruma u glavni meni pa ponovo da kliknem na forum kako bi osvežio prikaz?
Meni se desi da kad kliknem da otvorim inbox, vrti do besvesti, kao otvaram. Onda se vratim na forum i tu otvorim temu.
Meni se desi da kad kliknem da otvorim inbox, vrti do besvesti, kao otvaram. Onda se vratim na forum i tu otvorim temu.
Teme mi prikazuje kako treba ali sobe gotovo nikad.
Kakva su ti podešavanja za prikaz pročitanih tema? Tu su čini mi se nešto u prethodnim verzijama menjali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari