Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu li nekako da se obrisu one prosle notifikacije sto stoje u jelte Notification meniju :D

Kakav bag u 4.4.12
Ajde neko da mi potvrdi crash, udjite u subovane teme gurnite da skroluje na gore ili dole, sve jedno i dok se vrte teme kliknite refresh. Uvek crashuje :D barem kod mene

Potvrđujem ;)

Nemam subovanih tema da potvrdim xD

Evo ja isto na toj verziji, vrtim vrtim, refresh refresh i nece da crashuje :d

Možda nešto ne radiš dobro :D

Haha, da okacimo u chalenge, pa ko ga brze obori :)

Možda nešto ne radiš dobro :D

Pa i meni je cudno. Nemoguce da imate taj bug a da ja nemam :D Zbog toga sam i pokusavao 5min i nista :D

Znaci udjem u Subscribed teme, jel? I zavrtim dobro prema dole recimo da vrti i opalim refresh, i on samo uradi refresh najnormalnije :D

Možda nemaš pro 4.12 :)

Puca i meni ali jedva sam ubo jer ih imam jako malo pa je kratka lista :)

Damn :d Ja imam poveliku listu ali nece. Sad cete vec misliti da trolujem pa ako ima neka app za snimanje ekrana i da registruje sta kliknem neka ostavi pa cu snimiti ako neko insistira :d

Ništa čudno da kod nekih ljudi bag ne radi :-D

Rečnik alal vera...

kada će ta verzija do nas koji koristimo free apk :)

Ja imam 2.4.11 verziju (S2 telefon).
Koja je razlika izmedju te nove i ove moje? Prednosti, mane...

Znam da su ranije verzije bile kritikovane ovde pa zato nisam ni prelazio na novije.

Nemam nekih posebnih problema. Ne vide se .gif-ovi i nekad se ne ucitaju sve slike na stranama gde ih ima mnogo (ali verovatno je do manjka memorije). Desavalo mi se da kada otvorim pretplacen post tt otvori na prvu post na toj strani umesto na prvi neprocitani.
Sa YT nisam imao problema. Kakve ste vi to probleme imali?

Ali zato imaš full crnu amoled temu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno