Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vam radi TT? Ja jutros kada sam se probudio i da udjem,nece da otvori nego izbaci poruku TT je zaustavljen

Radi najnormalnije.

Proradila. Rekoh,aj da probam da obrisem nesto unutar nje i proradi :)

meni cas salje cas ne salje notifikacije
dunno
verzija 4.15.5

uvek je tako bilo ja se vec navikao

Evo, danas ni meni ne rade notifikacije. [emoji3]

Je li ovo TT luduje ili Benchmark uvodi lajkove (ne vidim nikakav like na komentaru na koji se odnosi obaveštenje iz maila).

a072aa2a8dc4503e44cb36eb3deef90d.jpg

lajkovi su realno jedini minus ovog foruma.(zato sto ne postoji ta opcija)
ovako ako se slazes sa nekim komentarom moras da ga citiras i udaris +1..

Poslednja izmena:
Izašao novi update 4.15.8
Nisam jos radio update pošto mi prethodna verzija radi dobro i neću da se za****m.

Ja sam odradio update. Za sad sve radi. Kako god ako bude zezalo odem na apkmirror i skinem prošlu verziju.

jos uvek nisu dodali opciju da se vidi koliko puta je neka tema procitana ?

dok to ne vrate ja ostajem na 495 :) iako vec 2 nedelje ne rade not

Ne verujem ni da će vraćati. Meni je to baš korisna stvar, ali čim su izbacili... Čisto sumnjam da će vraćati.

Ja ne znam što ljudi hoće te notifikacije, meni je to prvo što uradim kad instaliram tapatalk. Iovako posećujem forum par puta na dnevnom nivou.

Odredjene teme sam prebacio da mi dolazi na mail notifikacija, kao i PP, tako da ne vidim nešto te notifikacije kao čudo.

Na koju foru se kod ios verzije mijenja raspored foruma? Njihov pro tip dugo drzanje na ikonicu nesto i ne funkcionise....

Imam verziju 4.15.8 i od 4 foruma 2 otvara a na 2 izbaci samo crni ekran i nista se ne desava.
Ovako:
uploadfromtaptalk1435062959006.png

Jel jos nekome tako?
Kontam da vrnem samo na verziju od pre 2 dana, tamo je otvarao sve lepo.

Poslednja izmena:
Meni se to ne dešava. Ustvari desilo mi se 2 puta, ali samo zato što sam bio na 2G. Na wifi i 3G se ne dešava.

Kako retardirano rade notifikacije, ne rade par dana pa prorade par dana i tako u krug..

Bas tako. Kod mene danas kada sam na WiFi rade odlicno a kada sam na mobilnom netu, retko kad stizu.

Kod mene nema pravila...

Imam verziju 4.15.8 i od 4 foruma 2 otvara a na 2 izbaci samo crni ekran i nista se ne desava.
Ovako:
Pogledajte prilog 173227

Jel jos nekome tako?
Kontam da vrnem samo na verziju od pre 2 dana, tamo je otvarao sve lepo.
Meni tako od 4 foruma dva bece da otvori a dva otvori bez problema a pisao sam o tome pre nedelju dana ovde.
Starije verzije recimo imam pro verziju ona otvara sva 4 foruma savrseno. Tako da imam sad dva TT-a na fonu.

Meni tako od 4 foruma dva bece da otvori a dva otvori bez problema a pisao sam o tome pre nedelju dana ovde.
Starije verzije recimo imam pro verziju ona otvara sva 4 foruma savrseno. Tako da imam sad dva TT-a na fonu.
4.15.7 radi lepo. Iskljucio sam auto update do daljnjeg.

Rade i notifikacije.

Poslednja izmena:
U čemu je fora u windows store imaju dve verzije tt koja je prava trenutno koristim classic verziju.

Dugo sam bio na 4.9.5.
Sada odradih update sa GP.
Ljudi, samo zbog ovog fonta vrijedi trpiti sve nedostatke. Mada, kod mene ti nedostatci se ve primjećuju na ovoj posljednjoj verziji na N5.
Scrollovanje malo sjecka, ali ništa strašno.

Da li je neko primetio da kada se stavi neki emotikon tekst nakon njega se ne pojavi nego samo do tog emotikona. Možda zato što koristim taj što je na tastaturi telefona umesto zagrade i dve tačke.

Imam molbu : da ljudi, zbog njihovog dobra, ne boje text u tamno plavo slovo (teget)... Ja na TT kad neko odradi tako (a praktikuju u oglasima često na primer) ne vidim šta tu piše! Dal zbog kombinacije sivo/teget dal zbog amoleda, dal ja ne vidim - ne znam, ali mislim da svakako promašujete sa tom bojom fonta.

30f7a1bbf9882fd812e1564e0a66ee87.jpg

Screenshot je totalni random, čisto da vidite o kojoj situaciji pišem u postu iznad...

Promenili su font, ne znam sta da mislim, i vratili su podesavanje velicine istog. Ima na apk mirror najnovija verzija

38334341545cf8a110126d2218c24e55.jpg

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se sto neradi gray out read discussion, sve su mi teme neprocitane iako sam ih procitao, bar meni ne radi na ovoj verziji sa apkmirrora.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno