Šta je novo?

Tapatalk i PWA aplikacija

A koji telefon imas sada?

Ма наравно, него кад сам први пут инсталирао ПВА нашао сам ту опцију за скидање, Сад немам појма где је, све живо извртех и као у земљу да је пропала.

Ako ides preko kroma očisti keš i history, pa onda poseti forum, trebalo bi da ti bude tamo na tri linijice skroz dole install app

Da ne bude da sam kudio samo PWA, fantastična je stvar što pamti unijeti tekst. Desilo mi se dosta puta da slučajno zatvorim tab a ispisao se mašala prije nego što sam kliknuo "post reply" :)
Znam da i tapatalk čuva draft ali dosta puta me "izdao"... :)

Moze li na firefoxu da radi pwa kad se klikne install nista se ne desava, a chrome na poco x3 pro u 120hz ima neki bag u skrolovanju pa je neupotrebljiv.

Imam problem sa korišćenjem benchmarka na android telefonu. Pre mesec dana je krenulo da mi se dešava da nakon ulaska u neku temu na forumu i čitanja postova pritiskom na back dugme totalno izađem iz aplikacije umesto da me vrati na podforum u kojem sam bio. Kada opet uđem u aplikaciju otvori mi se početna strana foruma. Šta je u pitanju?

Која апликација?

Вероватно је нешто до браузера који користиш. Ја користм фајерфокс и немам никаквих проблема.
У сваком случају, можеш обрисати кеш од апликације или деинсталирати па поново инсталирати апликацију.

Evo instalirao pwa sa Chrome i zadnjih 10 minuta sve normalno, sta god mu radio.
Standarna verzija Chrome

Na aplikaciji za android uređaje mi poslednjih par dana uopšte ne stižu notifikacije za teme označene sa watch iako sam aplikaciji dao permisije sa notifikacije i aplikacija je na listi da nikad ne ide u sleep mode.

To se čini mi se nekako poklopilo sa updateom OS na Android 13, tako da možda i tu leži uzrok ali nemam rešenja za navedeno...

Ima li još nekog podešavanja u samoj aplikaciji kojim treba da se ponovo da dozvola za notifikacije.

Na aplikaciji za android uređaje mi poslednjih par dana uopšte ne stižu notifikacije za teme označene sa watch iako sam aplikaciji dao permisije sa notifikacije i aplikacija je na listi da nikad ne ide u sleep mode.

To se čini mi se nekako poklopilo sa updateom OS na Android 13, tako da možda i tu leži uzrok ali nemam rešenja za navedeno...

Ima li još nekog podešavanja u samoj aplikaciji kojim treba da se ponovo da dozvola za notifikacije.
Ja sam imao isti problem nakon upgrade-a na A13, rešenje je bilo da se obriše PWA i instalira ponovo. Pretpostavljam da je nastao neki problem sa dozvolama za notifikacije na relaciji OS-Chrome-PWA

Deinstalirao staru verziju ali sada kada se ulogujem (i preko Chrome) ne nudi mi da instaliram PWA... Gde i kako mogu da je skinem sam i instaliram?

Edit: Rešio instalaciju, sada još da vidim da li je rešen problem sa notifikacijama...

Može li pomoć kako instalirati ovo na iOS?
Ušao sam preko Chrome ne vidim ni gde ima share uopšte.
Novi korisnik iOS.
Na android telefonu sam instalirao app

Samo da potvrdim da nakon instalacije Androida 13 reinstall aplikacije rešava problem sa notifikacijama.

Novi korisnik iOS.
Trebao bi da imas opciju create shortcut. Nisam siguran jer koritim Safari.

Da li neko zna zbog čega mi se pojavljuje ova gornja notifikacija?

Prilozi

• Screenshot_2022-10-29-17-23-33-852_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-10-29-17-23-33-852_com.android.chrome.jpg
    53 KB · Pregleda: 68
Novi korisnik iOS.
Nemoj me držati za reč, ali mislim da samo iz safarija možeš da napraviš prečicu.

Meni se desava na ios 16.1 kroz safari aplikaciju. Ne znam kako preko chrome da napravim precicu... Moze pomoć?

u vezi Tapatalk-a, poslednja podržana verzija XenForo-a je 2.2 a ovaj forum je na 2.5
izgleda da je forum podržan od strane Tapatalk-a. piše da podržava 2.x (pre je pisalo 2.0 ili 2.0.x, koliko se sećam) a poslednja verzija je od 26. oktobra

mislio sam forum kao web software (XenForo) :) izvinjavam se na nepreciznosti

Dzaba, kada TT ima "skini nam gace" EULA i bezbednosne kratere.

Trebalo bi možda da admini urade nešto u vezi sa tt da bude vidljiv

Vrh Dno