+1Realno Brazilcima ovaj X ide na ruku , sada u poslednjem kolu protiv nas mogu da gađaju da izbegnu Nemačku .. mi ako ne pobedimo svicu 99% smo završili SP
Kostarikanci uopste nisu tako losa ekipa kako neki misle , ipak su na proslom SP igrali u cetvrtfinalu (sto naravno da ne mislim i da ce sad to ponoviti) i mislim da bi protiv Svajcaraca mogli makar do boda.
+1Koliko pesimizma na jednom forumu, nerealno... Sve fudbaler do fudbalera.![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sreću čine male stvariRadovanje ko da su osvojili SP a ne na jedvite jade dali gol prosečnoj ekipi
Nismo pesimisti vec realisti
Pa baš da su ih uvezli zbog fudbala i nisu. Jedan od njih trojice je rođen tamo, dvojica su "izbegla" pre '99, a jedan '99. Odnosno svi su prošli njihovu školu fudbala i svi su "Švajcarci".![]()
Ljudi, uopšte se ne radi o nekim analizama i bog zna čemu, to je da ubijemo dosadu dok ne dodje utakmica.
Cek cekJa priznajem da kao IT-jevac nemam blage veze sa fudbalom niti ga pratim, sem svetskog prvenstva. Nisam gledao sve (ni nase juce) ali ono sto sam video jedino Portugalija prikazala neku igru, Ronaldo ovaj put lepo otvorio prvenstvo ali nije tim jedan igrac. Ostalo katastrofa, dozvoljava se pregrub kontakt, jos malo pa je kao ragbi, samo cekam kad ce nekom da proviri kost na otvorenom prelomu. Drugo, svi timovi lose igraju timski, malo dobrih pasova, a ono sto i bude je toliko vrljavo da nije ni za trecu ligu u donjem mojmiluNeki igraci stoje usamljeni na levoj strani 90 minuta dok "imena" ko ovnovi biju pravo kroz zid i svaki sut ima potencijal da ubije neku pticu ili da obori neki dron. Sam go nije ugrozen i golman lagano moze na pis pauzu, da icepa giros, satre votku ili sta god i cim se moze ubiti vreme u Rusiji ovih dana.
Yep.
Da su nasi odigrali zaista dobro i da ne duva promaja u odbrani, mogli bi da kazemo da smo pesimisti sa izjavama i slobodno da nas prozivaju na forumu.
Ovako znajuci kako je nasa reprezentacija igrala u kvalifikacijama, pripremama i gledajuci Svajcarce kroz isti period, posebno protiv Brazilaca sinoc...
Ljudi ovde zaista misle da su Svajcarci neznatno bolji od Kostarike i na nivou jedne Austrije.
Posebno sto je protiv Svajcarske nama potrebna pobeda i imperativ je da ih dobijemo, a videlo se pritom koliko smo ubojiti u napadu sa odsecenim Mitrovicem.
Da su izgubili sinoc protiv Brazila morali bi protiv nas da zapinju. Ovako remi protiv nas i pobeda protiv Kostarike ih vodi u drugi krug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari