Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ako protiv Svajcaraca moramo da igramo bunker onda stvarno ne treba ni da idemo dalje , Svajcarska je ekipa odprilike slicnog kvaliteta i stila igre kao Austrija sa kojom smo igrali u kvalifikacijama.

Realno Brazilcima ovaj X ide na ruku , sada u poslednjem kolu protiv nas mogu da gađaju da izbegnu Nemačku .. mi ako ne pobedimo svicu 99% smo završili SP

Uvezli i Petkovića pa nas vrlo dobro znaju a i 6.-ta su ekipa na svetu... iza su Francuska, Engleska itd. Kad smo mi zadnji put tukli Portugalce 2-0 makar bez Ronalda u nekoj zvaničnoj?

Danas nam se vezni red nije video da ga imamo, sem Tadića a on nije u formi, tako da...:sceptic::wave:

Zakuvalo se u našoj grupi sa ovim remijem Brazila. Da udavimo nekako rastrčane švajcarce i na visinsku prednost im zveknemo jedan golićak glavom. Onda opušteno da čekamo Brazil. Biće to spektakl i hajpovanje bar 4 dana ranije u svim medijima.

Kostarikanci uopste nisu tako losa ekipa kako neki misle , ipak su na proslom SP igrali u cetvrtfinalu (sto naravno da ne mislim i da ce sad to ponoviti) i mislim da bi protiv Svajcaraca mogli makar do boda.

Jes jes. I zvezda je ‘91 uzela ls a partizan ‘66 igrao u finalu. To automatski znaci da su oba tima svake godine pretedenti na titulu?
I holandezi proslo sp bili bese treci? A gle sad, wooopaaa, nema ih nigde. Mani te price kostarika bila prosli put ovo ono. Realno je da su mnogo suplji. Mi imamo jednu veoma sporu i tromu odbranu pa su ovi uspeli da upute cak 2 suta u okvir gola, oba puta u golmana. Bulja od ekipe.

Super start Mundijala za nas, nakon prvog kola imamo bodovnu prednost i stabilan tim. Sjajan je posao napravio selektor Krstajić, svaka čast [emoji106][emoji460][emoji1212][emoji288][emoji471][emoji91]

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Neko reče Švajcarska na nivou Austrije.
Bolji su od njih u pre svega odbrani i u napadu. A najviše na taktičkom planu. Pogledajte samo defanzivce, mislite da će se naigrati pored Šara ili naša krila pored Rodrigeza I matorog ali još uvek pouzdanog Lihtštajnera.
I mi nećemo pucati po šavovima kada krenu da igraju malo jači presing?

Ima I ljudi koji prate igrače i druge reprezentacije van većih takmičenja.

Švajcarska će biti test za naše koji će pokazati da li smo ozbiljan tim ili ne. Moje mišljenje je da ih nećemo dobiti i da su šanse za nas prolazak minimalne...

Ako poredimo nasu igru protiv Kostarike i Svajcarce protiv Brazila, gubimo lagano.

Ne znam koga jos imamo za odbranu ali jel ima neko Baneta da zameni? Ja sam samo to cekao na mecu protiv Kostarike. Par pogresnih ubacaja i ne tako sjana odbrana na mecu.

Moramo mnogo bolje, Milenkovic nije los, Tosis se bori kao zmaj, ali previse lako ispadaju, imali smo srece sto oni udarci glavom Kostarike nisu usli, Bane je dobar za poluvreme, nas najveci problem je sto cim damo gol, svi u odbranu bunker teski...to me izludjuje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

BTW, kada pobedimo Švajcarce očekujem ovde priče kako su i oni loši :)

Koliko pesimizma na jednom forumu, nerealno... Sve fudbaler do fudbalera. :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nismo pesimisti vec realisti

Ne, nego nismo normalni.

Ma nema šanse da prođemo grupu, jadni smo, nismo ni trebali da idemo, samo ćemo da se brukamo.
To, pobeda, lagano smo prvi u grupi, dajte šiptate i brazilce da se igramo.
Jao, brazil igrao nerešeno. Možemo lagano kući, nemamo pojma, nije ovo za nas.

Ovako je i na forumu i u stvarnom životu.
Stvano su prsli ljudi.

Tema je do jaja. Ono kad IT-ovci raspravljaju o fudbalu:)

Inače, treba protiv švajcaraca da igramo bunker. Sledeća postavka igre:

Formation: 4-5-1
Attacking Style: Counter Attack
Build Up: Long-pass
Attacking Area: Centre
Positioning: Maintain Formation

Defense Style: All out defense
Contaiment area: Middle
Pressuring: Conservative
Defense line na 1

Prijović u napadu i jedini igrač na polovini Švajcarske. Odbrana šalje na trougao long pass u prazno, stiskati do besvesti brzo trčanje, Prijović istrčava pred golmana, eventualno pre toga na L2 radi fintu i zaobilazi zaostalog igrača odbrane,i na 10tak kontri daće jedan eventualno 2 gola.

Poslednja izmena:
Nismo pesimisti vec realisti

Yep.

Da su nasi odigrali zaista dobro i da ne duva promaja u odbrani, mogli bi da kazemo da smo pesimisti sa izjavama i slobodno da nas prozivaju na forumu.

Ovako znajuci kako je nasa reprezentacija igrala u kvalifikacijama, pripremama i gledajuci Svajcarce kroz isti period, posebno protiv Brazilaca sinoc...
Ljudi ovde zaista misle da su Svajcarci neznatno bolji od Kostarike i na nivou jedne Austrije.

Posebno sto je protiv Svajcarske nama potrebna pobeda i imperativ je da ih dobijemo, a videlo se pritom koliko smo ubojiti u napadu sa odsecenim Mitrovicem.

Da su izgubili sinoc protiv Brazila morali bi protiv nas da zapinju. Ovako remi protiv nas i pobeda protiv Kostarike ih vodi u drugi krug.

Pa baš da su ih uvezli zbog fudbala i nisu. Jedan od njih trojice je rođen tamo, dvojica su "izbegla" pre '99, a jedan '99. Odnosno svi su prošli njihovu školu fudbala i svi su "Švajcarci". :)

Ima tu nešto i do genetike. Nije velika razlika da li su rođeni na jugu Srbije ili na privremenom radu u Švajcarskoj, sitna boranija bili, sitna boranija ostali [emoji3]

Poslednja izmena:
Ljudi, uopšte se ne radi o nekim analizama i bog zna čemu, to je da ubijemo dosadu dok ne dodje utakmica. Poenta je u inspiraciji igrača u tom trenutku, jer zaista imamo sjajne igrače, + mi deluje da je atmosfera konačno malo drugačija za razliku od prethodnih godina gde je netrpeljivost bila glavna stavka i razlog što smo ispadali "loši".
Možemo da iznenadimo svakog, da podbacimo takodje, zašto onda praviti negativnu energiju s komentarima "nema šanse da prodjemo grupu"? Je l' tako u životu za sve onda? Čemu gledanje fudbala ili bilo kog sporta ako pre početka znate da smo loši?
Pa svaku kosarkasku utakmicu sa Amerikom koju smo igrali poslednje 4 godine, ja sam se iskreno nadao da možemo iznenaditi, iako realno to nije imalo smisla. I opet kažem, imamo šanse, kakve god one male bile.
Nazovite to kako hoćete, ali ja verujem u pobedu i u ove momke.
I lepo Sale kaže - sreću čine male stvari, budite zadovoljni onim što imate.

@blue i medju IT-ijevcima ima sportista :D

Poslednja izmena:
Kakve smo kurate srece ne bi me cudilo da izgubimo od Svajcarske a pobedimo Brazil. :)

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Kako pricate, pomislicu da su Siptari svetski prvaci. Jesu dobri, pokazali se dobro protiv Brazila, ali naravno da mozemo da se nosimo sa njima. Pa fudbal je ovo, svako moze svakog da dobije.

@Nikola1994: Nadamo se najboljem ali i s pravom strepimo. :) Seti se 2010. godine i onog debakla, a imali smo sličnu grupu po jačini. Mi najgore igramo onda kada se mora, kao tada protiv Australije. Da ne nabrajam unazad šta smo sve radili. Čak i 1990. kada smo bili "jaki kao zemlja" smo jedva prošli grupu (teško je bilo s Iguitom i Valderamom). Posle smo imali dobre partije i nedostajalo nam je malo sreće. :)

Edit: Sad baš gledam, ne sećam se, ali izgleda da su tada išle tri repke dalje (tako da zanemari da je 1990. bilo teško :p).

Sve u svemu treba uživati u ovom trenutku jer se vrlo lako može desiti da nas ne bude opet 8 godina nigde.

Poslednja izmena:
Ja priznajem da kao IT-jevac nemam blage veze sa fudbalom niti ga pratim, sem svetskog prvenstva. Nisam gledao sve (ni nase juce) ali ono sto sam video jedino Portugalija prikazala neku igru, Ronaldo ovaj put lepo otvorio prvenstvo ali nije tim jedan igrac. Ostalo katastrofa, dozvoljava se pregrub kontakt, jos malo pa je kao ragbi, samo cekam kad ce nekom da proviri kost na otvorenom prelomu. Drugo, svi timovi lose igraju timski, malo dobrih pasova, a ono sto i bude je toliko vrljavo da nije ni za trecu ligu u donjem mojmilu :D Neki igraci stoje usamljeni na levoj strani 90 minuta dok "imena" ko ovnovi biju pravo kroz zid i svaki sut ima potencijal da ubije neku pticu ili da obori neki dron. Sam go nije ugrozen i golman lagano moze na pis pauzu, da icepa giros, satre votku ili sta god i cim se moze ubiti vreme u Rusiji ovih dana.

Ljudi, uopšte se ne radi o nekim analizama i bog zna čemu, to je da ubijemo dosadu dok ne dodje utakmica.

Neki analiziraju i za vreme utakmice.
J.bt igramo posle 8 godina na svetskom prvenstvu i neki imaju želju da se tokom utakmice uloguju na IT forum i analiziraju utakmicu.

Opustite se, popijte pivo.
Meni je važna pobeda i to što su se borili.

Ja priznajem da kao IT-jevac nemam blage veze sa fudbalom niti ga pratim, sem svetskog prvenstva. Nisam gledao sve (ni nase juce) ali ono sto sam video jedino Portugalija prikazala neku igru, Ronaldo ovaj put lepo otvorio prvenstvo ali nije tim jedan igrac. Ostalo katastrofa, dozvoljava se pregrub kontakt, jos malo pa je kao ragbi, samo cekam kad ce nekom da proviri kost na otvorenom prelomu. Drugo, svi timovi lose igraju timski, malo dobrih pasova, a ono sto i bude je toliko vrljavo da nije ni za trecu ligu u donjem mojmilu :D Neki igraci stoje usamljeni na levoj strani 90 minuta dok "imena" ko ovnovi biju pravo kroz zid i svaki sut ima potencijal da ubije neku pticu ili da obori neki dron. Sam go nije ugrozen i golman lagano moze na pis pauzu, da icepa giros, satre votku ili sta god i cim se moze ubiti vreme u Rusiji ovih dana.
Cek cek
Tebi nijedan tim ne igra timski a Portugal ti je pokazao dobru igru? Pa jesi gledao uopste tu utakmicu? Spanci su odigrali super, ali nisu imali srece. Kakvu igru su Portugalci pokazali? Dodaj Ronaldu pa sta uradi?

Kakva crna igra Portugala, njihova taktika se svodi na to da se gurne lopta Ronaldu.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Yep.

Da su nasi odigrali zaista dobro i da ne duva promaja u odbrani, mogli bi da kazemo da smo pesimisti sa izjavama i slobodno da nas prozivaju na forumu.

Ovako znajuci kako je nasa reprezentacija igrala u kvalifikacijama, pripremama i gledajuci Svajcarce kroz isti period, posebno protiv Brazilaca sinoc...
Ljudi ovde zaista misle da su Svajcarci neznatno bolji od Kostarike i na nivou jedne Austrije.

Posebno sto je protiv Svajcarske nama potrebna pobeda i imperativ je da ih dobijemo, a videlo se pritom koliko smo ubojiti u napadu sa odsecenim Mitrovicem.

Da su izgubili sinoc protiv Brazila morali bi protiv nas da zapinju. Ovako remi protiv nas i pobeda protiv Kostarike ih vodi u drugi krug.

Realisti , ali ne bas relani. Neki cak i hejtuju

Mitrovic odsecen? Pa imao je dva zicera koja je promasio, znaci nije bas odsecen ko sto ti kazes. Evo vidi sta Englezi pricaju , analiza nase utakmice. https://youtu.be/mm9-w_EgWPw
Posle vise nije imao snage da se bori s prgavim South America style igracima

Jesu Svajcarci dobra ekipa (igraju dugo zajedno i to im je najveca snaga i disciplinovani su) ali Brazil je kriv za rezultat sinoc budimo relani . Gol Svajcaraca je sreca i velika greska u odbrani (lik sam stoji na 2 metra od gola) a mogao je mozda i trebao faul da bude sto je i relaniji ishod.

S druge strane Tosic za kog sam mislio da je rupa najveca je odigrao najbolje. Tako da odbrana nije bila tako losa kao sto smo svi mislili pre pocetka.

Tako da fudbal nije statistika kako kaze, lopta je djavo, okrugla, pogotovo na SP :D

Poslednja izmena:
Svajcarci su dobri, ali realno nisu neka vrhunska ekipa bez obzira sto su dobro prosli sa Brazilcima. Na ovom prvenstvu koliko sam mogao da zapazim (nisam gledao sve utakmice) vidi se da su reprezentacije dosta izjednacene po kvalitetu nema puno totalnih autsajdera ali i nema ekipa koje dominiraju. Brazilci na primer nemaju ni 10% kvaliteta i talenta kao ona ekipa od pre 20 godina na celu sa Ronaldom. Pa iz ovog sadasnjeg tima nijedan igrac ne bi mogao da primirise za prvi sastav u tom timu od pre 20 god [emoji3]

Sto se nas tice, solidno smo delovali na terenu, fali nam jedan golgeter tipa Mijatovic, koji moze da realizuje vecinu šansi, ali ajde mozda proradi Mitrovic [emoji4]

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno