Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pic or didn't happen ;)

Ja ću verovatno da ponovim isto protiv Švajcaraca. :D

Cek cek, nigde ne zurimo. Prvo da proradi cuveni srpski reality distortion field pa da tiket bude unosniji. Kako dani budu prolazili a mi budemo prvi u grupi tako ce hajp rasti i mi vec biti vidjeni za sampiona sveta, samo zato sto je Kolarov uradio jedino u cemu je dobar, pogodio slobodni udarac protiv strasne Kostarike :)

Sto se utakmice sa Svajcarskom tice (to kako ih nazivaju ovde necu da komentarisem, to je deo srpskog rdf-a), cenim da ce crni panter Stojkovic da primi gol sa 40 metara od nekog vrljavog Xhakinog suta, takodje cenim da ce Shaqiri koji nije odigrao postenu utakmicu vise od pet godina da bas protiv nas bude na nivou Mesija. Osim ako ne bude "skidanja dronova" pa opet izgubimo 3:0 i budemo kaznjeni bodovno...

... to kako ih nazivaju ovde necu da komentarisem, to je deo srpskog rdf-a), cenim da ce crni panter Stojkovic da primi gol sa 40 metara od nekog vrljavog Xhakinog suta, takodje cenim da ce Shaqiri koji nije odigrao postenu utakmicu vise od pet godina da bas protiv nas bude na nivou Mesija. Osim ako ne bude "skidanja dronova" pa opet izgubimo 3:0 i budemo kaznjeni bodovno...

Bolje da u stvari ništa nisi komentarisao, no dobro...

Zar VAR nije trebao sada da poništi gol Belgijancima?

Opet dvostruki standardi. Čak je i komentator primetio na snimku da je bio ofsajd.

Nije bilo koliko sam video, noga od jednog odbrambenog dole je bila bliže golmanu..
Ko uopšte odlucuje hoce se pozvati var, oni u sobi? Sta se tu pita glavni sudija uopšte, to jest zasto i on ode da pogleda snimak..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Može i glavni sudija da traži ali ako mu ne signaliziraju iz "sobe" ne vidi razlog da sam traži...

Sve u svemu on je taj koji donosi konačnu odluku i koji potvrđuje ili menja odluku bez obzira na "sugestije" četvrtog sudije na osnovu snimka.

Poslednja izmena:
Ovo nije mogao biti ofsajd igrača Paname jer je lopta dodata od strane igrača Belgije ali dobro, ne menja mnogo stvari.

Za sada suđenje sjajno. Nema za sada VAR silovanja kako sam očekivao, dosta se razumno koristi (pu pu da ih ne ureknem).

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Jos britanci rutinski da budu razguzeni veceras...[emoji4]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

^ A ne ne, nikako pre 1/4 finala. Taman kada se najvise nadaju i dignu hajp u medijima na maksimum da ih spuste na zemlju kao da su potpuni levati.

Cak sta vise neka imaju dominantne partije u grupi a onda slobodan pad. :)

Sudija je lud. Dva puta su legli preko kejna u kaznenom, on mrtav ladan.

Mogli bi da privedu ovo kraju. Sad se stalno igra na polovini Tunisa.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na BBC-u svi plaču na sudiju a meni baš drago, sudija odličan, nijedan nije bio penal. Ova druga situacija blatantna simulacija Kejna, čim je osetio igrača na leđima odmah je pao.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

A šveđane i korejce poslati odmah kući nakon prikazanog

Sent from my LEX820 using Tapatalk

@N3n0, za taj drugi i da se slozim, al prvi je bio bas lep takedown.

Plus je "savršeni" sudija dosudio ofsajd u solidno izglednoj situaciji a igrač Tunisa u trenutku dodavanja jedno korak iza igrača Engleske.

Au bože sačuvaj ovi englezi, bolje Gornji Milanovac da sam gledao nego ovo

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Evo ga :) ipak vise je ovo zasluzeno nego nereseno.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ima tu nešto i do genetike. Nije velika razlika da li su rođeni na jugu Srbije ili na privremenom radu u Švajcarskoj, sitna boranija bili, sitna boranija ostali [emoji3]

Baš na ovaj način su razmišljali hrvati prije partije sa turcima,niski,kratke noge .....2008 valjda,ne sećam se ne pratim,jedino šta čujem na radiju

Englezi opravdali moja ocekivanja igrom ali su izvukli rezultat. Od Totenhema i njihovih igraca nema leba, to je kao da Nemci povedu pola Neverkuzena i nadaju se osvajanju. Nadam se da ce Engleska da naleti na nekog jaceg u nokaut fazi da ih posalje kuci kao i obicno sto biva svaki put osim kada je WC kod njih.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno