Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, nego će u utakmici, protiv nas, da igraju napaljene rezerve, a te rezerve su tek malo slabiji tim.[emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Albanitzerland po imenima nikakva ekipa, najbolji igrači im dva beka od kojih jedan ima 55 godina. To se mora stisnuti.

Brazil kad gledam imena to su sve vrhunski klubovi, ne vidim tim koji ima bolji sastav na prvenstvu. Nema potrebe da se plaše pa ni Njemačke.
Pa nisu se plasili ni pre 4 godine u polufinalu pa dobili 7 komada. Fudbal je to, prognoze i simpatije su drugo. Na terenu je eto sve moguce, videli smo i danas.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Skromnog sam misljenja da ce ova druga repstacija kosova da nas kvalitetno napuni. Jedno je sigurno, na tekmu samo kladjenje da ce biti 5+ zutih i najmanje 1 crveni

Navijao sam za Mexiko, ali je Nemacka mnogo jaka ekipa iako su izgubili.
Sad jos karaoke da napune ova 3 svajcaraca+ostali..

Komentator samo što ne zaplače :d

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ne valja da se prekida dobar ritam. Umesto da su ih samleli u prvih 45 min oni se povukli posle datog gola. Čak i Brazilcima to ne prija.

Inače, mogao je ladno da sudi faul. Kako ovo VAR nekada radi, a nekada ne? Izgleda da ni tu nisu isti kriterijumi i da sve zavisi ko to gleda.

Mnogo prljavo i pokvareno igraju svajcarci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nejmar stvarno ocajan..svajcarci se oslobodili pritiska

Kolarov za gol protiv Kostarike kao nagradu dobio - Ladu Nivu 4x4!

Verujem da se još i uvredio - gde će sa tim na splavove...

Najbolje bi bilo (za kvalitet fudbala) da ukinu var i ponovljeni snimak. Ko je video, video je [emoji3]
Mogli bi i ovu statistiku da ukinu [emoji23]

Kako me ovaj komentator nervira. Svakog Šiptara izgovara svaki put imenom i prezimenom, a ostale Švajcarce i Brazilce samo imenom. Kao da se trudi da svim pokaže kako zna da "lomi jezik" dog izgovara imena Šiptara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno