samo jos da mi omoguce za open balkan, 1.okt sam im poslao mejl jos uvek nista![]()
Ja nisam dobio. Ima li neki info o tome/Da li je neko dobio i 200km besplatne putarine uz ovaj masterkard enpay tag?
Ja cu ih smarati opet ako ne odgovoreJa sam poslao 24.09. i još ne odgovaraju...
Za vinjete najbolje da uzmes online, koliko vidim kostaju 16.6€ za deset dana(to je najmanji broj dana).Nije tema more baš ali je nova godina. Rezervisao sa devojkom Budimpeštu za ng, pa me zanima oko puta. Planiramo da krenemo 30og, verovatno ima gužve na granici, na koji prelaz ići tj koje je najbolje vreme za krenuti na put? Koliko sam razumeo u Madjarskoj imaju vinjete, ako neko moze nesto malo više o tome. Takodje gde naći parking u Budimpešti, stan je u ulici Kiraly St.
Evo i slika Pogledajte prilog 412119
Mesta za parking u Mađarskoj ima koliko hoćeš.
Put preko Bosne je neuporedivo bolji nego preko Zabljaka. Preporuka.Oko Višegrada, Goražda i Foče strogo vodi računa o ograničenju brzine, svuda su kamere
Samo napred, Turci su korektni vozaci a putevi odlicni.Da li neko mozda cepao do Turske autom?
Ja sam isao do Istanbula vise puta kao i Alanje i Kapadokije.Da li neko mozda cepao do Turske autom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari