.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Ma probao sam i tu i opet nista. Na SBBu sam 256. Nesto zeza.:crash:
Aj neka mi neko nareze, da se ne zlopatim. Dogovor na PM.
Ne zeza nista, skidaj DAP-om i resio si problem ...
Ma probao sam i tu i opet nista. Na SBBu sam 256. Nesto zeza.:crash:
Aj neka mi neko nareze, da se ne zlopatim. Dogovor na PM.
Ne zeza nista, skidaj DAP-om i resio si problem ...
Taj isti Sempron moze tebi na crtu komotno 😉
...ja sam probao skirmish danas i to radi mnogo bolje nego capaign mod. MNOGO bolje... Ne znam u cemu je stvar. Elem, ne svidja mi se igra, ne pregledna je, kad ima puno jedinica mora zoom out velik, a tada je sve sitno (ali pregledno) i graficki ne primamljivo i tesko za selektovanje jedinica. Svaka im cast na trudu, kad se zumira sve je to lepo i detaljno ali neupotrebljivo ako se ozbiljno igra. Ovo je moje misljenje, ne zelim flame. COH mi je za ovo...aviJon 😛
Znam da je moj proc pregazen, i da je Semron @ 2.7 impresivan i mnoogo brzi. Mada mu to nije bas default clock. Sempron je na tom kloku brzi nego i da ovo moje djubre OCujem na 3.5 ali se ne bunim povodom toga. Samo kazem da je SupCom procesorski zahtevan.
Do duse nisam uspeo jos da napravim vise od 70-tak jedinica jer se sporo grade, ili ja nesto pogresno radim (gradim tenkove i bombere recimo) za 20 minuta sam imao 18 bombera...14 mass extractora i oko 30 power generatora...sta treba da radim da bi se gradili brze ? Ako napravim 10 fabrika onda se opet sporo grade jer im fali "mass-e" 🙂 . Ma, nije ni bitno, svejedno mi se ne svidja igra, nije po mom ukusu.
I jeste pozivanje na brojku samo... otkud vam to da je na ALT + brojku?
Once upon a time amigo, there was a game, and its name was,
Total Annihilation.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari